Beckasin

Beckasin Reviews

Excellent rating
4.7
1521 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (1512)
Erika Bäcklund
Erika Bäcklund
2021.01.12
recommends
Jag har haft min kroppskudde ca 1 år nu, absolut den bästa på marknaden..Tänkte köpa en till för att ha i soffan och blev lockad till köp hos ett annat företag,,stort, stort misstag! Mycket sämre inte alls som Beckasin..Lite ledsen men får trösta mig med den jag har och titta snett på ”misstaget” ett tag till..
Advertisement
Jenny Karlsson
Jenny Karlsson
2020.05.30
not recommends
Köpte ett bomullssatin lakan 400tc. det var de sämsta lakanet jag haft! De var strävt och extremt varmt! Fick slänga av mig täcket och starta en fläkt för att inte svettas sönder! kl 3 på natten fick jag nog och slet upp allt i sängen och bäddade om med mitt budget lakan från Ullared. då blev de mjukt svalt och skönt! Riktigt bortslösade pengar!! kommer lägga lakanet längst in i någon garderob och glömma bort att de ens existerar!
Pamela Hannè
Pamela Hannè
2020.04.03
recommends
Att en 10åring kan bli så glad för ett tyngdtäcke i present! Haha! Nu ska det sovas 😴 Måste ge en eloge till detta företag i såna här konstiga tider. Otroligt bra service! 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Annika Dahl
Annika Dahl
2020.02.09
recommends
Har nyss köpt ett värmereglerande tyngtäcke o gillade att det inte är plast i (ingen polyester) och att man kan prova på o ångra sig om det skulle vara så (det är för mig en ganska dyr "investering" men ser ut att vara värt det). Beställde på onsdag em o fick grejerna på fredag fm - så otroligt snabb leverans. Har bara testat täcket i två nätter men det känns absolut positivt. Jag beställde även lakan och det va riktigt bra kvalitet på dessa, så jag är väldigt nöjd än så länge. Köper gärna fler produkter här. 👍🙂😴
Terese Jonsson
Terese Jonsson
2020.01.01
recommends
Så nöjd med servicen innan beställning sen kom alla täcken snabbt när jag beställde och det är enormt skön kvalite och dom hjälper absolut min familj så 10 av 10 möjliga 👍👌🏻
Advertisement
Pernilla Stjernkvist
Pernilla Stjernkvist
2019.11.19
recommends
Helt underbar kroppskudde :). Snabb leverans. Kan varmt rekommendera 💖👌🏻
Helena Randowo
Helena Randowo
2019.07.10
recommends
Supersnabb leverans! Skönt tyngdtäcke med fint medföljande fodral av härlig kvalitet!
Karolina Björkegren Bäcklin
Karolina Björkegren Bäcklin
2019.05.10
recommends
Både jag och sambon har ett varsitt tyngdtäcke och våran sömn är så mycket bättre! 🙂
Ingela Tydjesjö
Ingela Tydjesjö
2018.12.12
recommends
Snabb service och kroppskudden är helt underbar! Håller i form och tyget blir ej noppigt. Rekommenderar den starkt! :)
Advertisement
Julia Cabrera
Julia Cabrera
2018.09.21
recommends
Jag köpte en jätteskönt gravidkudde 😊😊
Susan Hao
Susan Hao
2018.08.02
recommends
Very nice!
Lena Henriksson
Lena Henriksson
2018.06.27
recommends
Underbar �