Beautyslim

beautyslim.nl

Beautyslim Reviews

Excellent rating
4.9
43 reviews Verified
Beautyslim
%title%

%offer%

Reviews ( 43 ) 4.9

Eugenie Polman
Eugenie Polman
2024.02.12
Alles altijd fantastisch!
Reply from Beautyslim 2024.02.12
Dank u wel , en altijd even gezellig u te zien, tot snel maar weer.
Wesley Klein
Wesley Klein
2024.01.20
We zijn weer lekker bezig !! Altyd heerlijk om hier te zijn en kan niet wachten op de resultaten 💪😇🙏
Reply from Beautyslim 2024.02.12
Wij gaan er weer voor om jou mooi strak te krijgen.!
John Beijer
John Beijer
2024.01.05
Deskundige uitleg en advies. Marcel is zeer enthousiast en ik heb de behandelingen als zeer prettig ervaren en een mooi resultaat behaald
Reply from Beautyslim 2024.01.05
Dank je wel, en tot snel weer.👍
Natasja Vroegop
Natasja Vroegop
2023.12.30
Een heel gezellige afslankkliniek. Marcel is altijd heerlijk vrolijk. De buikstreek is dankzij de cryo behandeling flink afgenomen. Bey Bey lovehandles. Zeker een aanrader!
Sylvia Deijs
Sylvia Deijs
2023.09.16
Ik ben via een kennis bij Beauty Slim Kliniek terechtgekomen om mijn uitgescheurde oorlellen te laten corrigeren, zodat mijn knop-oorbellen er niet meer doorheen gaan. Na een intakegesprek, heeft Priscilla de Winter, dit beoordeeld en op een later tijdstip heel netjes hersteld. Ze neemt alle tijd voor je en alles gaat in een rustige omgeving, top hoor. Ook de nazorg is perfect, dus een aanrader.
Diana Bouman
Diana Bouman
2023.08.07
Deskundige uitleg en advies. Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren!
Lorette Parlevliet
Lorette Parlevliet
2023.08.02
Ik ben door Dokter Priscilla de Winter heel goed, professioneel en met aandacht behandeld. Ze staat gelijk voor je klaar wanneer je haar nodig hebt. Echt een topper. Ze helpt mij met afvallen middels het middel Saxenda, ik heb geen bijwerkingen en ook geen honger gevoel meer. In bijna 2 maanden ruim 7,5 kilo afgevallen. Wel vezels blijven eten!
Karen *
Karen *
2023.08.02
Maksym Artakov
Maksym Artakov
2023.07.14
Bad
Amanda van Stam
Amanda van Stam
2023.04.02
Ik ben ontzettend tevreden over de ooglidcorrectie die ik heb gehad bij Priscilla. De heldere informatie vooraf, de rust en gedegenheid tijdens de behandeling en de interesse (zorg was niet nodig) achteraf. Echt allemaal top. En ja het resultaat is helemaal wat ik had gehoopt! Ik zou Beauty Slim Kliniek zeker aanraden
Kelly W
Kelly W
2023.04.01
So happy with the work I’ve had done with Priscilla! She takes the time to answer all of my questions and has made me feel very comfortable with getting Botox and fillers when I was a bit nervous the first time. I am very happy with her work and am thrilled with the results! I will keep coming back and definitely recommend her to anyone.
Alvin Monpellier
Alvin Monpellier
2023.04.01
Ik had een bolletje op m'n ooglid. De huisarts zei dat ik moest wachten en dat er niets meer in zat. Beauty slim kliniek zag meteen dat er iets in zat. En heeft dat bolletje op m'n ooglid meteen verwijderd. Na 2 weken was m'n oog genezen en zie je er helemaal niets meer van!
Maaike Boere
Maaike Boere
2022.12.11
Super tevreden met Priscilla; ze is heel vriendelijk, neemt echt de tijd voor je, geeft eerlijk advies en gebruikt goede botox. Aanrader!!!!!
Hennie Beense
Hennie Beense
2022.02.19
Johanna Hadra
Johanna Hadra
2021.12.23
Ik ben zeer tevreden met de correctie van mijn uitgescheurde oorlel. Lieve en proffesionele arts. En een redelijke prijs . Bedankt ❤
Guus Sprey
Guus Sprey
2021.09.05
Miranda Bodrij
Miranda Bodrij
2021.08.09
recommends
Vriendelijk, schoon en betaalbaar
Sandra Kroon
Sandra Kroon
2021.08.08
Positive
Communication
Quality
Cisca Van Dormolen
Cisca Van Dormolen
2021.08.04
Positive
Cleanliness
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Fijne omgeving. Je voelt je welkom. Marcel is een vriendelijke man. Zorgt goed voor zijn cliënten. Het is schoon. Lekkere airco. Kortom. Een aanrader om bij dit fijne bedrijf van Marcel een behandeling te ondergaan. Van mij een 10+
Sophia Sebrechts
Sophia Sebrechts
2021.08.04
recommends
Ik kom al lange tijd bij beauty slim en ben zeer tevreden over de avi slim behandelingen zeker een aanrader en het proberen waard! ❤️