Beauty for Women

Beauty for Women Reviews

Excellent rating
5.0
23 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (23)
Tante Tilly
Tante Tilly
2023.08.15
Advertisement
Dhilani Van Der Velde
Dhilani Van Der Velde
2023.07.03
Liesbeth V Bommel
Liesbeth V Bommel
2023.04.12
Heel fijne behandeling met goede uitleg en tips. Dank
Reply from Beauty for Women 2023.04.13
Bedankt voor je mooie review, tot de volgende keer!
Nadine
Nadine
2022.11.02
Superfijne salon! Ingrid denkt graag met je mee over wat fijn voor jouw huid is. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en zorgt ervoor dat je echt even een relax momentje hebt. Ook heeft ze vaak leuke acties zoals seizoensbehandelingen en surprise boxen. Het is altijd een feestje om hier langs te gaan.
Reply from Beauty for Women 2021.12.18
Bedankt Nadine voor deze mooie review! 😀
Sandra Kuijpers
Sandra Kuijpers
2022.07.28
Fijne salon. Warm welkom, heerlijke producten en behandelingen.
Advertisement
Renske van der Sluijs
Renske van der Sluijs
2022.06.19
Ingrid heeft mijn bruidsmake-up verzorgd op onze bruiloft 22 april. Ik koos voor een naturel look en was super tevreden over het resultaat! Ook mijn zus en moeder heeft ze in de ochtend mooi opgemaakt. Op de dag heb ik mezelf geen seconde druk gemaakt over mijn make-up. Het heeft de hele dag mooi gezeten en in de avond heeft Ingrid nog voor touch-up gezorgd. Ik zou Ingrid zeker aanraden :)
Reply from Beauty for Women 2022.06.19
Bedankt voor de review Renske! Het was super leuk om jouw bruidsmake-up te mogen verzorgen! :)
Monique Delpeut
Monique Delpeut
2022.06.11
Ik ben last-minute bij Ingrid terecht gekomen. Ze heeft mij echt prachtig opgemaakt voor mijn bruiloft. Ze werkt met hele fijne producten en ze overlegd en luistert heel goed. Ik heb veel complimenten gehad . Ik raad haar zeker aan .
Reply from Beauty for Women 2022.06.19
Bedankt Monique voor je mooie review en wat fijn dat ik je zo last-minute nog kon helpen!
Lilian
Lilian
2022.04.18
Makkelijk afspreken via de app. Keurig geholpen naar volle tevredenheid
melanie lecluse
melanie lecluse
2021.12.18
Positive
Cleanliness
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Advertisement
Manon Vermunt
Manon Vermunt
2021.05.04
Positive
Professionalism
Al geruime tijd kom ik bij Beauty for woman. Ik ben altijd zeer tevreden! De gezichtsbehandelingen zijn heerlijk! Er wordt gewerkt met fijne producten die ook nog eens lekker ruiken. Ook heeft de eigenaresse veel kennis wat heel fijn is. Ze zorgt altijd dat je met een fijn gevoel weggaat. Helemaal top!
Muriel Bosker
Muriel Bosker
2020.09.25
Altijd genieten!
Roos de Keijzer
Roos de Keijzer
2020.08.23
Ik laat elke 2 weken mijn wimpersextensions doen. 1x per maand ook mijn wenkbrauwen en een gezichtsbehandeling. Ingrid heeft veel kennis, goede producten en geeft je regelmatig tips. De extensions zet ze zo dat mensen alleen van heel dichtbij zien dat het om neppers gaan. Ik ben zeer tevreden.
Vivianne Coenradi
Vivianne Coenradi
2020.07.04
Heerlijke behandelingen, gezellige en vriendelijke schoonheidsspecialiste, niet duur en een mooie ruimte!
Reply from Beauty for Women 2020.07.05
Dankjewel voor je mooie recensie Vivianne!
Advertisement
Angelique Swinkels
Angelique Swinkels
2019.12.06
Fientje B
Fientje B
2019.10.23
Jacqueline Van Mourik-Vos
Jacqueline Van Mourik-Vos
2019.09.18
Joyce Martens (Cards & More)
Joyce Martens (Cards & More)
2019.04.21
Vriendelijk, netjes en altijd gezellig!
Advertisement
Sannie Nannie
Sannie Nannie
2018.11.17
Heel rustgevend en professioneel. Aanrader!
Pauline Coenradi
Pauline Coenradi
2018.08.30
Hele fijne behandelingen, goed advies en een hele lieve en goede schoonheidsspecialiste - top salon!!
Natascha Jegen
Natascha Jegen
2018.08.01