Beauty - Touch

Beauty - Touch Anmeldelser

Fremragende bedømmelse
4.9
80 anmeldelser Verificeret
%title%

%offer%

Anmeldelser (79)
Hawra Al-Momen
Hawra Al-Momen
2024.01.09
En dygtig frisør!
Svar fra Beauty - Touch 2024.01.13
Hej Hawra, mange tak for din positive feedback. Det er en glæde at høre, at du nød din oplevelse med vores frisør. På gensyn!
Mimi Tayyar
Mimi Tayyar
2023.08.12
Svar fra Beauty - Touch 2024.01.11
Tak for din anmeldelse.
Lama Daghstani
Lama Daghstani
2022.11.24
متألقة مجتهدة ملتزة بالوقت بالتوفيق آلاء
Svar fra Beauty - Touch 2024.01.11
شكرًا لمراجعتك الإيجابية، نحن مسرورون بأنك استمتعت بخدماتنا. نهدف دائمًا إلى تقديم أفضل الخدمات والاحترافية. في انتظار الترحيب بك مرة أخرى قريباً.
Gert Løhr
Gert Løhr
2022.01.06
Hyggeligt
Svar fra Beauty - Touch 2024.01.11
Tak for din feedback! Vi er glade for at du fandt vores sted hyggeligt. Vi ser frem til dit næste besøg.
Nadia Bou
Nadia Bou
2021.12.19
anbefaler
Dygtig og venlig frisør. God service 👍🌹
Svar fra Beauty - Touch 2024.04.01
Hej Nadia, Tusind tak for din positive feedback. Vi sætter stor pris på det! Vi ser frem til at byde dig velkommen igen. Venlig hilsen, Dit Team
Camelia Polocoșer
Camelia Polocoșer
2021.11.18
Svar fra Beauty - Touch 2024.01.11
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, hvis du har haft en dårlig oplevelse. Kontakt venligst vores kundeservice, så vi kan løse problemet.
Saira Iqbal
Saira Iqbal
2021.06.26
anbefaler
Jeg fik lavet keratin behandling hos beauty Touch. Er super glad for resultatet. Jeg havde meget krøllet hår, men det er meget blødt og glat. Tusind tak 😊
Svar fra Beauty - Touch 2024.04.01
Hej Saira, Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med din keratin behandling. Mange tak for din positive feedback. Vi ser frem til dit næste besøg.
Olla Ibrahim El-Hamalawi
Olla Ibrahim El-Hamalawi
2021.06.20
anbefaler
Jeg vil stærk anbefale Beauty Touch, der får man gode behandling, de bedste resultater, behagelig sted og fantastik medarbejder.
Svar fra Beauty - Touch 2024.04.01
Hej Olla, mange tak for dine fine ord. Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse. Vi ser frem til dit næste besøg.
Heba Issaoui
Heba Issaoui
2021.06.18
anbefaler
Super rar og sød frisør. Imødekommende, nærværende og hurtig til at respondere på beskeder hvis man har spørgmål. Jeg har fået lavet kreatin behandling. Mit hår har aldrig føltes så glat og sundt. Min bedste anbefalinger 👍🏼
Svar fra Beauty - Touch 2024.04.01
Hej Heba, Tusind tak for din fantastiske feedback. Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med dit besøg og din behandling. Vi ser frem til at se dig igen.
Fatima Palani
Fatima Palani
2021.05.29
anbefaler
Beauty touch er blevet min faste frisør nu. Hun er så utrolig dygtig og lytter til dine ønsker. Foruden hendes gode arbejde så har hun en fantastisk personlig😍. Jeg vil til en hver tid anbefale hende👌 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!
Svar fra Beauty - Touch 2024.04.01
Hej Fatima, vi sætter stor pris på dine venlige ord og anbefaling. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi ser frem til dit næste besøg. Mange tak!
Elham Abou Chleih
Elham Abou Chleih
2021.05.26
anbefaler
Den bedste frisør man føler sig tryg lige så snart man bliver mødt af hende ❤️
Svar fra Beauty - Touch 2024.04.01
Kære Elham, vi er glade for at høre, at du føler dig tryg hos os. Tak for din positive feedback. Vi ser frem til dit næste besøg!
Maria Haagensen
Maria Haagensen
2021.04.26
anbefaler
Elsker at jeg slipper for at glatte håret hverdag
Svar fra Beauty - Touch 2024.04.01
Hej Maria, Vi er glade for at høre, at vores produkt har gjort din hverdag nemmere! Tak for din positive feedback! Venlig hilsen.
Menda Drammeh
Menda Drammeh
2020.12.03
anbefaler
Kæmpe anbefaling herfra - god service og fantastisk resultat 😍 Kommer tilbage for tredje gang snart 😍🌸
Svar fra Beauty - Touch 2024.04.01
Hej Menda, Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi glæder os til at se dig igen snart.
Lara Akile
Lara Akile
2020.11.22
anbefaler
Tusind taak til Beauty Touch for det smukke resultat af keratin behandlingen. Jeg er helt vildt overrasket over resultatet, mit hår er blevet silkeblødt og så flot glat. Vil anbefale til alle og enhver! 😍
Svar fra Beauty - Touch 2024.04.01
Hej Lara, vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet af din keratinbehandling. Tak for din positive feedback og anbefaling!
Léa Dubois
Léa Dubois
2020.11.07
anbefaler
Kæmpe anbefaling herfra <3 virkelig god service og de bedste resultater !
Svar fra Beauty - Touch 2024.04.01
Hej Léa, mange tak for din positive feedback. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. Vi ser frem til at tjene dig igen i fremtiden.
Halime Yilmaz Demirtas
Halime Yilmaz Demirtas
2020.11.05
anbefaler
Mig og min tvillingesøster har fået lavet keratin behandling og det er vi super glade for. Tak for det flotte resultat og virkelig god service man får i salonen😊❤️
Svar fra Beauty - Touch 2024.04.01
Hej Halime, Vi er meget glade for at høre, at du og din tvillingesøster er tilfredse med keratin behandlingen! Tak for dine venlige ord. Vi glæder os til at se jer igen.
Rayan Said
Rayan Said
2020.11.04
anbefaler
Kæmpe anbefaling herfra! Vildt dygtig og imødekommende samt et skønt menneske, man bliver mødt af❤️
Svar fra Beauty - Touch 2024.04.01
Hej Rayan, Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du havde en god oplevelse. På gensyn snart.
Aycan Dalan
Aycan Dalan
2020.10.22
anbefaler
Jeg har i et helt års tid været kunde ved Alaa, hvor jeg jævnligt er blevet klippet. Dette har hun formået at gøre på sådan en måde, at jeg ikke henvender mig til andre. Jeg er endvidere blive behandlet så skønt i dag, hvor jeg fik farvet mit lange og tykke hår helt sort! Wouw, ja, i læser det rigtigt, wouw, for det er blevet ultra flot!! Jeg er super taknemlig og glad, og priserne er så gode og fair når man er studerende! Jeg kan anbefale BeautyTouch ♥️, 5 🌟
Svar fra Beauty - Touch 2024.04.01
Hej Aycan, Tusind tak for din fantastiske feedback! Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores service. Vi ser frem til at se dig igen snart.
Nahed Khdier
Nahed Khdier
2020.10.17
Svar fra Beauty - Touch 2024.01.11
Tak for din anmeldelse.
Natacha Hajj
Natacha Hajj
2020.09.01
anbefaler
Alaa er en dygtig frisør, som virkelig går op i, at hendes kunder føler sig godt tilpas, samt at de går glade og tilfredse fra salonen. De bedste anbefalinger herfra 😊💕
Svar fra Beauty - Touch 2024.04.01
Hej Natacha, Tusind tak for dine venlige ord og anbefalinger. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi sætter pris på din støtte!