BD RVS Designs Reviews

BD RVS Designs Reviews

4.4

Good - based on 19 reviews

bd-rvsdesigns.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (19)
Ali C
Ali C
2024-02-23
Erg tevrden met de nieuwe zwarte staalleuningen. Het hele proces vooraf, communicatie en monteren ging ook allemaal goed. Een aanrader.
Ilona Willemse
Ilona Willemse
2024-02-08
Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat! De balkonhekken zijn zeer vakkundig gemaakt en geïnstalleerd. Goede communicatie en mooi maatwerk. Bedankt Berry!
aaldersrijtraining
aaldersrijtraining
2023-11-26
Wij zijn enorm blij met onze nieuwe RVS badkamerradiator. Op maat gemaakt, geweldig stuk vakwerk. Nu hebben wij ook kunst aan de muur !! Hartelijk dank Berry !
Reply from BD RVS Designs 2023-12-02
Heel graag gedaan Wim, en geniet ervan!
Rick van Breugel
Rick van Breugel
2023-10-27
We zijn erg tevreden over onze maatwerk trapleuning. De leuning is van hoge kwaliteit en werd vakkundig, netjes en snel geplaatst.
Reply from BD RVS Designs 2023-11-17
Dankjewel Rick! Veel plezier van de leuning😁
Subham Kumar
Subham Kumar
2023-10-04
Worst service ever from this service center, They charged me for mobil change in servicing but they have not change the mobil also they not do servicing of scooty in good way , due these lack my scooty engine get seized. Worst service ever.
Reply from BD RVS Designs 2023-11-17
Geen idee waar u het over heeft?
Florence Jonkers
Florence Jonkers
2023-09-07
Het was erg fijn om met Berry te werken en we zijn ontzettend blij met het eindresultaat (RVS balustrade in de tuin). Hij communiceert goed en denkt met je mee. Echt top!
Femke Boer
Femke Boer
2023-08-25
Hele mooie trapleuningen voor een goede prijs. Heel fijn contact, reageert snel en komt afspraken na! Goede service
Reply from BD RVS Designs 2023-08-29
Dank voor de leuke review Mevrouw Boer! En nogmaals veel plezier van de leuningen😁
Richelle Lamers
Richelle Lamers
2023-08-04
Hermine van Schuppen-van den Bosch
Hermine van Schuppen-van den Bosch
2023-04-03
Twee weken geleden dacht ik het wordt tijd voor een paar trapleuningen buiten. Anders krijgen we ongelukken. Ik vond bd rvs op internet en ik stuurde een mail over wat er nodig was. Dezelfde avond had ik al bericht. De volgende ochtend gebeld. s’ Middags kwam Berry al kijken. Meteen offerte en akkoord. Twee weken later drie gepoedercoate trapleuningen geplaatst. Super service, vriendelijk. Top firma. Altijd doen.
Reply from BD RVS Designs 2023-04-03
Veel plezier van uw trapleuningen op maat Mevrouw van Schuppen- van Den Bosch😁
Lodewijk le Grand
Lodewijk le Grand
2023-03-24
Heel vakkundig ingemeten en bevestigde trapleuning. Reageert snel en is vriendelijk in de omgang.
Reply from BD RVS Designs 2023-03-25
Bedankt voor de leuke review Lodewijk. Veel plezier van de leuningen 😁
H Lill
H Lill
2023-03-08
Wij waren al lang op zoek naar iemand die rvs trapleuningen op maat voor ons kan maken. Via deze website kwamen wij bij Berry van BD RVS Designs in Bunschoten terecht. Wij zijn heel erg tevreden over de hele afhandeling von deze opdracht. (Bezoek showroom, advies over de verschillende mogelijkheden, inmeten en montage). Nogmaals bedankt Berry, je bent een echte vakman en wij zijn er nog steeds blij met onze nieuwe leuning. Birgit en Holger uit Almere
Els Van Lindt
Els Van Lindt
2023-03-08
We hebben net onze nieuwe rvs trapleuningen opgehangen. Ze zijn prachtig. We zijn vriendelijk en klantgericht geholpen door Berry. Je krijgt snel antwoord op je berichten, levering was ook snel
Olga Pruijmboom
Olga Pruijmboom
2023-03-03
Vorig jaar een tafel gekocht. Helemaal naar onze wens. Er wordt heel goed meegedacht en de service+kwaliteit zijn prima. Legio mogelijkheden om de tafel naar eigen wens te laten ontwerpen. Kortom, een echte aanrader dit bedrijf.
Rob Leeuw
Rob Leeuw
2021-11-04
Ben
Ben
2020-11-14
Wat een vakmannen dit! Snel reageren, inmeten en komt ze afspraken na! Ga zo door mannen!
Freek Godwaldt
Freek Godwaldt
2019-03-07
JB B
JB B
2019-02-07
Vakman
neale cross
neale cross
2019-02-07
arnold stapert
arnold stapert
2018-02-04
Perfect bedrijf . Zeer kundige vaklui !!