Beauty Center By Feride | Beautycenterbyferide

bayraktarconsulting.nl

Beauty Center By Feride | Beautycenterbyferide Reviews

Excellent rating
5.0
10 reviews Verified
Beauty Center By Feride | Beautycenterbyferide
%title%

%offer%

Reviews ( 10 ) 5.0

Danique
Danique
2024.05.24
Ik heb nu al 2 laser behandelingen gehad bij feride en ik merk echt al verschil. Feride legt alles goed uit en is ook echt bezig met de klant. Een hele lieve en deskundige vrouw.
Advertisement
Joy Beekman
Joy Beekman
2024.05.19
Hele fijne behandeling gehad! Zeker aan te raden.
Kseniia B
Kseniia B
2024.05.18
Vandaag heb ik mijn eerste behandeling bij Feride gehad. Zij is een zeer vriendelijke en deskundige specialist die alles goed uitlegt. Ik voelde me op mijn gemak bij haar.
Liesbeth Jansen
Liesbeth Jansen
2024.05.18
Prettige manier waarop de behandelingen gedaan worden en deze nieuwe methode geeft snel resultaat ! Dank je wel Feride....je bent een topper !
Ingrit Jager-meijer
Ingrit Jager-meijer
2024.05.03
Feride legt alles goed uit. Ze is erg professioneel. Ik heb de behandeling als erg prettig ervaren. Zeker een aanrader
Advertisement
Ellis Heijink
Ellis Heijink
2024.04.18
Heel professioneel. Weet wat ze doet en waar ze het over heeft.
Smnrkpnr
Smnrkpnr
2024.04.17
Al jaren loop ik tegen ongewenste haren. Ben super blij dat ik bij jullie terecht kon. Ik ben heel tevreden over het behandelingen samen met Feride. Ze is zo van hoge kwaliteit binnen in het vak, heerlijke en aangename sfeer met haar, zeer ruime openingstijden. Wat kan ik nog meer willen ...?
i van a
i van a
2024.04.17
Feride snapt het. Ze weet waarover ze praat, is kundig, legt alles heel goed uit en ze is bereikbaar als je ondanks haar duidelijke uitleg toch nog vragen mocht hebben. Ik heb alle vertrouwen in haar!
Rian de Munnik
Rian de Munnik
2024.04.17
Fijne ervaring en goed geholpen!
Advertisement
Dagmar Schut
Dagmar Schut
2024.04.17
Hygiëne 10/10 Fijne behandeling en communicatie