BaseStack Łódź Reviews

BaseStack Łódź Reviews

4.5

Excellent - based on 457 reviews

basestack.gg
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (457)
Basia Jazdzyk
Basia Jazdzyk
2024-02-17
Sylwester kowalski
Sylwester kowalski
2024-02-17
Александр Хитори
Александр Хитори
2024-02-16
bandito pyra
bandito pyra
2024-02-14
ciulowo nie polecam
Rafał Zw
Rafał Zw
2024-02-13
Zajebiste kompy
Aleks Klawiter
Aleks Klawiter
2024-02-12
Super miejsce. 92 komputery każdy lepszy od mojego 👌
Dawid Stolcman
Dawid Stolcman
2024-02-11
Byliśmy tu razem z Synem, który bardzo chciał odwiedzić to miejsce przy okazji obyty w Łodzi. Super miła atmosfera. Panie z obsługi są bardzo pomocne, pomogły we wszystkich rzeczach technicznych z uśmiechem na twarzy. Dzieci mogą zająć się gra na PC o bardzo dobrych parametrach, a dorośli mogą napić się w spokoju kawy. Polecam to miejsce daje dużo zabawy.
adas gg
adas gg
2024-02-07
Mega miejsce super kompy po 500klatek na fortnite a na minecraftcie 1000mialem polecam<3 Bardzo mija obsluga
Kajetan Augustynowicz
Kajetan Augustynowicz
2024-02-05
Najgorsze miejsce gdzie byłem
Nataniel Ratajczak
Nataniel Ratajczak
2024-02-04
Prosto Valentin
Prosto Valentin
2024-01-28
Fajne, świetnie miejsce
gromek7 f
gromek7 f
2024-01-26
Bardzo fajnie!Gry po 500klatek na sekundę. Wziołem 3godziny tosta chipsy i liptona natosta czekałem gdzieś z 5 minut na liptona 1min. a na chipsy czekałem 3 min.I wtedy kiedy byłem był drugi błażej i Adam.Mega mili panowie cały sprzęt t bardzo dobry.Bardzo polecam bo nie jest drogi.
Filip Markowski
Filip Markowski
2024-01-18
Spoczko miejsce :D
Khalikov Kamoliddin
Khalikov Kamoliddin
2024-01-17
Good service ;)
Filip Milczarek
Filip Milczarek
2024-01-14
Jest fajna obsługa!
Reply from BaseStack Łódź 2023-12-20
Dziękujemy!
Beata Krupińska
Beata Krupińska
2024-01-10
Jakub Kochanowski
Jakub Kochanowski
2024-01-06
Bomba pozdrawiamy grupa duża z gry cossaks 3 widzimy się w kwietniu
Wiktor Michalak
Wiktor Michalak
2023-12-27
Polecam
Dragon's Fury
Dragon's Fury
2023-12-20
Jest zakaz wnoszenia własnego jedzenia. Proponuję odkładać na dobry komputer. (Edit: Warto wspomnieć iż na kręgielni czy w kinie można wnieść jedzenie a w restauracji też tylko w tym przypadku takie zachowanie jest nie etyczne. Czasem denerwuje mnie fakt, że jeżeli nakryje cię ochrona to będzie kazała wyrzucić ci jedzenie. Myślę, że to się w przyszłości zmieni.)
Reply from BaseStack Łódź 2023-12-20
Cześć! Mamy taki sam zakaz jak restauracje/kina/kręgielnie etc Powstał w związku z m.in. nagminnym śmieceniem. Trzeba pamiętać, że zezwalamy na wnoszenie wody.
SPEDY*_*
SPEDY*_*
2023-12-12
Bardzo podobała się mi wizyta u was, bardzo miła i pomocna obsługa w szczególności kobieta która tam pracowała bo nie zawahała się nad tym żeby pomóc mi i mojemu przyjacielowi gdy był błąd w systemie i ogólne problemy z czym kolwiek Polecam każdemu przyjść kto jeszcze nie był bo naprawdę bardzo dobry sprzęt i bardzo miła obsługa
Reply from BaseStack Łódź 2023-12-14
Kobieta pozdrawia! Dziękujemy za opinie! :)