Wilson's Barbershop kapper Haarlem

Wilson's Barbershop kapper Haarlem Reviews

Excellent rating
4.9
118 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (118)
MALK
MALK
2024.04.03
Ben heel erg tevreden! Aardige mensen en goede service.
Advertisement
Litle
Litle
2024.03.30
Lloyd is great. He is always friendly and the atmosphere at the barbershop is welcoming.
Lucas Gonzalez
Lucas Gonzalez
2024.03.20
Un gran lugar
Bram Reijnen
Bram Reijnen
2024.03.14
Fijne kapper, Lloyd en Gerard knippen top en maken het gezellig. De kids komen er ook graag.
danique van katwijk
danique van katwijk
2024.03.06
Top ervaring en resultaat bij André!
Advertisement
Sander Oudshoorn
Sander Oudshoorn
2024.02.19
Richard van Slooten
Richard van Slooten
2024.02.03
Toppie
emiel slappendel
emiel slappendel
2024.02.02
Hele fijne barbershop. Momenteel wordt ik regelmatig geknipt door André en ik ben elke keer superblij met het resultaat. Ook een fijn voor een praatje!
Cees Stokman
Cees Stokman
2024.02.02
Goede Sfeer, Goede knipbeurt, leuke tent. Andre bedankt!
Advertisement
Aj Zahn
Aj Zahn
2024.01.21
Altijd leuk en quality
Erik Alserda
Erik Alserda
2024.01.12
Rafael Garcia de assis ramos
Rafael Garcia de assis ramos
2023.11.25
Atendimento vip
Ryan de Ruiter
Ryan de Ruiter
2023.11.20
Lloyd is een uitstekende kapper, voor wie de sfeer op nummer 1 staat. Je wordt heerlijk op je gemak gesteld en super verzorgd. Er hangt een hele aangename, ontspannen vibe bij Wilson's barbershop!
Advertisement
Rik Cornet
Rik Cornet
2023.10.22
Wilsons Barbershop Ben ik zeer tevreden over gezellige sfeer en zeer goede Ervaren kappers en de koffie is lekker.
bruno vieira
bruno vieira
2023.10.11
Constantijn Visinescu
Constantijn Visinescu
2023.10.07
Brieuc-Yves Cadat-Lampe (Mellouki)
Brieuc-Yves Cadat-Lampe (Mellouki)
2023.10.04
Ik bevel van hart Wilson’s Barbershop. Zeer kundig, zeer vriendelijk. Een heel mooie klantenreis. Warm aanbevolen.
Advertisement
Michael Klooster
Michael Klooster
2023.10.04
Excellent and friendly service i go here regularly trust me its definitely worth it!
David Zuidmeer
David Zuidmeer
2023.09.29
Ik ben al langere tijd een erg tevreden vaste klant van Gerard. Gisteren heb ik mijn haar en baard laten doen door Wilson's nieuwe aanwinst, André, en ook hier ben ik erg tevreden over, ook André kan ik absoluut aanraden voor zowel haar als baard! Naast zijn kennis en kunde is André ook nog eens erg vriendelijk en klantgericht.
stefan termaten
stefan termaten
2023.09.28
Wilson is the place to be, het is er hartelijk en gezellig. Ik ga zitten en gaan hun gang. Vandaag geholpen door André, ook een barber waarbij ik ga zitten en hij gaat zijn gang. Heerlijk ontspannen met een goed gesprek naar een frisse coupé en een vers bijgewerkte baard. Dat is voor mij het perfecte gevoel bij een barber heerlijk ontspannen.