BannerStudio Reklama Łęczna Reviews

BannerStudio Reklama Łęczna Reviews

5.0

Excellent - based on 14 reviews

bannerstudio.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (14)
Julia Węcławska
Julia Węcławska
2024-01-23
Jestem bardzo zadowolona z pracy, bardzo dobrze wykonany projekt, z uwzględnieniem każdego detalu, bardzo szybko wykonana usługa, w miłej atmosferze i w konkurencyjnej cenie. Cieszę się że mogłam współpracować z tak profesjonalną firmą. Polecam z całego serca.
Reply from BannerStudio Reklama Łęczna 2024-01-24
Bardzo dziękujemy za opinię !
Advertisement
Magda Smyk
Magda Smyk
2024-01-22
Profesjonalna usługa.Od projektu po montaż.Okna oklejone z wielka dokładnością. Polecam
Reply from BannerStudio Reklama Łęczna 2024-01-22
Dziękujemy bardzo za opinie !
Natalia Bącławek
Natalia Bącławek
2024-01-18
Bardzo polecam firmę, szybka realizacja mojego zamówienia.
Reply from BannerStudio Reklama Łęczna 2024-01-18
Bardzo dziękujemy za opinię !
Łukasz Siłka
Łukasz Siłka
2023-08-16
Jestem bardzo zadowolony z wykonanego baneru. Jest świetnie zaprojektowany i idealnie oddaje moje założenia. Kolory są mocne i atrakcyjne, a kompozycja jest bardzo estetyczna. Jestem pewny, że ten baner przyciągnie uwagę moich klientów i pomoże promować firmę. Dziękuje za profesjonalną pracę.
Magdalena Binczak
Magdalena Binczak
2023-08-16
Agencja BannerStudio jest w mojej szczerej opinii jako klienta godna polecenia. Kreatywność i profesjonalizm właściciela naprawdę zasługują na pochwałę. Zrozumiał dokładnie cele i potrzeby, po czym stworzył zewnętrzną reklamę, która przekroczyła moje oczekiwania. Kontakt z klientem na najwyższym poziomie - dostępność, gotowość do pomocy i wyspecjalizowane doradztwo. Tak atrakcyjnej ceny nie zaoferował nikt inny. Nie mogę polecić tej agencji bardziej - prawdziwy ekspert w swojej dziedzinie!
Advertisement
Jacek Jaśkiewicz
Jacek Jaśkiewicz
2023-06-10
Szybko wykonany projekt, konkurencyjna cena, miła obsługa. Polecam!
Sallie
Sallie
2023-06-08
Radosław Świder
Radosław Świder
2023-06-08
Profesjonalne podejście do klienta, szybka realizacja, doskonała jakość. Polecam.
Anna Bondzińska
Anna Bondzińska
2023-06-03
Polecam - porządne wykonanie, papier dobrej jakości, szyld zgodnie z zamówieniem i bardzo szybki czas realizacji!
Advertisement
K P
K P
2023-05-05
Polecam z całego serca! Pan Łukasz to prawdziwy fachowiec. Realizacja ekspresowa, projekt, wykonanie bez jakichkolwiek uwag. Gdy tylko znowu będę potrzebował takich usług na pewno skorzystam z oferty BannerStudio.
Marta Jaśkiewicz
Marta Jaśkiewicz
2023-04-20
Super kontakt, dobra jakość wykonania. Polecam
nowciu
nowciu
2023-04-19
Profesjonalizm w tym co robią, polecam
todlapicu
todlapicu
2023-04-19
Pełen profesjonalizm, polecam
Advertisement
TheKubinho 98
TheKubinho 98
2023-04-19
Wszystko super, tak jak było ustalone, polecam