Ystad Saltsjobad

badnet.se

Ystad Saltsjobad Reviews

Excellent rating
4.5
4690 reviews Verified
Ystad Saltsjobad
%title%

%offer%

Reviews ( 4690 ) 4.5

Mikael R
Mikael R
2022.01.19
Verified
Fantastiskt Var här i samband med ett 50-års firande och alla i familjen var supernöjda med vistelsen. Vid ankomsten blev vi hjärtligt välkomnad av personalen och fick en introduktion av faciliteterna och vårt schema under vistelsen. Vi provade sedan på de olika Ivory behandlingarna som var riktigt kul att göra tillsammans med familjen samtidigt. Fräscht, mysigt, avkopplande och kanonbra service genom hela vistelsen. Maten på kvällen var även den av mycket hög kvalitet. Hit vill man återkomma. Högsta betyg. Jubilaren var supernöjd.
Reply from Ystad Saltsjobad 2022.01.19
Hejsan MikaelR328, Stort tack för din värmande feedback! Vad roligt att ni valde att fira 50-årsdagen här hos oss och att födelsedagen blev lyckad på alla plan. Ja visst är ivoryn en riktigt skön spa-ritual som verkligen är mysig att göra med nära och kära. Vi blir extra glada att ni rosar personalen här och fick fin service ? Vi ser fram emot att Välkoma er tillbaka till oss nere vid stranden Önskar dig en fortsatt fin vecka! Vänliga Hälsningar Sofia Johansson Guest Excellence Manager
Advertisement
Ingrid F
Ingrid F
2022.01.17
Verified
Härligt spa Vi spenderade juldagen här med 2 kompisar. Smidig incheckning o fick rum ut mot havet, jättestor balkong hade varit mysigt att stanna här under sommaren. Vi gick direkt ner till pool, härligt o varmt o provade tom utomhus poolen. Härliga drinkar vid poolen. Sen 3 rätters meny där vi fick välja mellan olika rätter, gott. Vi satt sen i lounge o spelade spel innan vi somnade gott. Frukost buffé n var kaos! Folk överallt, det var Inte bra.
Reply from Ystad Saltsjobad 2022.01.17
Hej 299ingridf! Ett stort tack för fin feedback?? Vad härligt att ni valde att komma till oss på juldagen för härliga bad och god mat och dryck. Tack även för feedbacken om frukosten, det är genom er gäster vi utvecklas och förbättras så den tar jag vidare till berörd avdelningschef? Ha en riktigt fin dag❤️ Vänliga hälsningar Frida Abrahamsson Guest Excellence Manager Falkenberg Strandbad
larsola65
larsola65
2022.01.06
Verified
Kustnära Spa när den är som bäst En plats att återkomma till för både fest och avkoppling. Fin miljö, lagom lyxigt och fantastisk mat o dryck. Omgivningen gör det komplett, fina miljöer att vandra och motionera i. Vi möttes av proffsig personal och bra service. Ska vi lyfta något lite extra så är det köket. Välkomponerade menyer bra urval av vin o dryck.
Marina
Marina
2022.01.03
Verified
Stora förhoppningar som grusades Med stora förhoppningar och bokat med rabatterat pris blev vistelsen lite av en besvikelse tyvärr . Hade uppgraderat rummet med havsutsikt och balkon och nyare badrum , utsikten var fantastiskt, sängen Super skön men badrummet var gammalt med spricka och flagnad handukstork. Inte vad man är van vid . Stället i sig superfin barnområde och mysigt med stor pool och varma pooler utanför . Mysigt men saknar några jaccuzi. Fantastiska goda drinkar och super skön och mysig massage behandling jag hade fått av sambon i julklapp som jag började med?! Det som drog ner allt var den dåliga 3-rätters menyn som ingick i priset ! Hoppas kocken kan bättre än den smaklösa nerdränkt i smör Kycklingfile som serverades . När jag läst recensionerna innan så verkar maten bättre då. Så gissar att då dom satt ner priset på vistelsen att dom tagit igen pengarna på sån usel mat ! Kommer vi igen blir det utan 3-rätters inkluderad . På andra spa ställen brukar man ha valmöjligheter även vid inkluderad 3- rätters men inte här. Synd att ett fint spa serverar sån dålig mat
Hans F
Hans F
2022.01.01
Verified
Nyår på Falkenbergs Strandbad Vi firade vårt nyår här och det kan inte vara bättre. Deras spa är en av våra favoriter. Nyårsmiddagen var helt fantastisk och vinerna man valt till respektive rätt var omsorgsfullt utvalda och gifte sig perfekt med maten. Vi var till 100% nöjda.
Reply from Ystad Saltsjobad 2022.01.02
Hejsan HansF236. Stort tack för din fina feedback!Vi blir glada att läsa att du valde att fira in det nya året hos oss och att ni fick en riktigt härlig upplevelse ? Varmt Välkommen tillbaka till oss! Vänliga Hälsningar Sofia Johansson Service Manager
Advertisement
Patrick E
Patrick E
2021.12.25
Verified
Bad, retreat och blodigt griskött Min fru beställde Iberico kotlett till huvudrätt. Den var blodig i kanten och hon valde att skära bort det blodiga då det resterande köttet räcke för henne att bli mätt. Påtalade detta för personalen som erbjöd sig att byta ut maträtten vilket min fru avböjde då resten av maten var ok. Kan tycka även om hon avböjde att byta ut maten att det inte är OK att servera en blodig grisrätt oavsett hur stor bit av köttet som är blodigt.
Nicholas
Nicholas
2021.12.24
Verified
Mycket var bra men I det stora hela lämnar vi nöjda och glada. Vi har varit på flera spaanläggningar och än så länge är Ystad vår favorit, men Falkenberg var väldigt bra. Plus: jättegod middag, prisvärda drinkar, trevlig personal i restaurangen och väldigt mysigt rum på tredje våningen. Minus: incheckningspersonalen hade inte koll på vårt önskemål om att få äta middag så tidigt som möjligt utan hänvisade oss vidare istället för att själva ta tag i det eller återkopplat tidigare, det fanns ingen ”kall” pool där man kunde svalka av sig och simma utan samtliga pooler var varma, hade önskat att de varma poolerna var någon grad varmare, för mycket folk sett till tillgången av varma bad och snålt med endast en bastu. Sammanfattningsvis kan vi definitivt återvända hit och vi är nöjda med det mesta.
André
André
2021.12.24
Verified
Avslappnad miljö, perfekt inför jul Grymt hotell med ett stort och fint SPA. Vi besökte Falkenbergs strandbad precis innan jul och det är något jag verkligen kan rekommendera. Avslappnad miljö med en bra bok, ett par behandlingar för kroppen och god mat! Sofia som tog hand om oss vid incheckning var extra serviceminded!
Mette V
Mette V
2021.12.20
Verified
Lækkert sted med lækker mad Lækkert spa-område og virkelig hyggeligt om aftenen, med drinks i hånden, ild i pejsen og manden ved siden af sig. Maden på restauranten er vanvittig lækker og generelt er der pænt og rent. Det eneste minus er de temmelig små værelser og de alt for bløde senge. Men alt andet er så skønt ❤️
Advertisement
Christian J
Christian J
2021.12.12
Verified
Hallands pärla nummer ett Ett vintrigt Falkenberg och vackra fina anläggningen Strandbaden gör att man blir bara fantastiskt glad. Vi välkomnas otroligt vänligt i receptionen som informerar oss om anläggningen. En mysig lobby med en stor öppen spis som sprakar är en plats man gärna sitter och njuter i länge. Vårt rum är nära Retreat Club Spa och fönstret från rummet är mot utomhuspoolen som ångar i vinterkylan. Vi tar ett dopp i den varma poolen och bubbelpoolen. Rummet är lagom stort och vi får lätt plats två vuxna och vår dotter som har en egen säng bredvid dubbelsängen. En liten avkopplande drink i lobbyn gör inte saken sämre. Efter en skön natts sömn äter vi frukost i den fina restaurangen. Ett gediget utbud av varm och kall mat. Väl genomtänkt är också hur gästerna placeras med lagom avstånd. Efter frukost är det dags för spa igen och det är så skönt i den uppvärmda utomhuspoolen. Efter att vi checkat ut tar vi en lunch/brunch i restaurangen. En riktigt bra meny som passar hela familjen. Under hela vår vistelse blir vi hela tiden så vänligt bemötta och all personal är verkligen serviceminded. Jag kan verkligen rekommendera Falkenberg Strandbad för alla oavsett när på året man besöker denna Halländska pärla. Tack för ni tog så väl hand om oss. Vi är fullständigt nöjda och vi kommer tillbaka. Christian med familj.
lillguden
lillguden
2021.12.12
Verified
Spadelen är jättefin men förbättringsåtgärder i restaurangen. Vistades här för en 50 års firande. Rummet hade himmelssäng, fin utsikt, bra ytor för kläder, rent och trevligt. Lite litet badrum och bökig dusch och lyhört in till grannrummet. Spaavdelningen är jättetrevlig, den bästa med sängarna och även ett mindre rum med öppen spis. Här fanns även lite tilltugg. Två utomhuspooler och en inomhus. Lite långsam service tyvärr. Restaurangen. God mat men tyvärr samma meny som för två år sedan och samma meny under både lunch och kvällstid. Saknade mer variation. Märks att de har haft svårt i coronatider med serveringspersonal som är nya. Bad om att uppmärksamma jubilaren på kvällen men detta missades tyvärr. Incheckning. Lite si och så, hade inte koll på vår vistelse.
MrsLinderholm
MrsLinderholm
2021.12.11
Verified
Magiskt! Bodde med min man en natt på Falkenbergs Strandbad. Magisk upplevelse, välj rum med utsikt mot havet. Väldigt trevligt spa med flera olika delar, lugnt och skönt men också möjlighet till lite mer ”poolclub”-känsla. Avsmakningsmeny på restaurang Köket med tillhörande vinpaket - väldigt bra. Vår servitris Ida skall ha en stor eloge, fantastisk, påläst, rolig. Hoppas hon får utmärkelsen som årets medarbetare om det nu finns någon sån :)
Sofia S
Sofia S
2021.12.05
Verified
Sveriges bästa spa Här blir man aldrig besviken. Miljön är fantastisk och servicen är utöver det vanliga, både i reception, spa och restaurang. Rummen är väldigt mysiga och alltid välstädade. Hit återkommer man gärna gång på gång.
Advertisement
ChristerW
ChristerW
2021.11.29
Verified
2 för 1 Bra spahotell på vackert läge. Spaavdelningen var trevlig med två uppvärmda utomhuspooler, en stor inomhuspool och en grund relaxpool med havsutsikt. Utöver nämnda fanns där även ett mycket trevligt rum med stora sängar, där man kunde ligga och slappna av samtidigt som man hörde knastret från den levande brasan, väldigt mysigt. Heltäckningsmattan som löper i stora delar av anläggningen var väldigt smutsig och gav inget välkomnande intryck precis. Rummet var litet och lyhört och det kändes som att sängarna sjöng på sista versen. Den privata terassen som vi hade tillgång till är säkert ett trevlig inslag när vädret tillåter. Rummet hade en välfylld minibar med diverse snacks och drycker. Vi hade gärna sett att man från hotellets sida bjöd på två flaskor buteljerat vatten på rummet, en liten gest som kan göra helhetsupplevelsen bättre. Toaletten på rummet var liten och duschdraperiet kändes som ett billigt inslag. Trerättersmeny på kvällen ger vi betyget godkänt plus. Vi tog råbiff och lättrökt regnbåge till förrätt. Råbiffen var smaklös, däremot var den rökta regnbågen fullt godkänd. Till varmrätt blev det röding med potatispuré och majskyckling med pommes frites. Rödingen var god och likaså majskycklingen. Det enda negativa vi hade att säga om varmrätterna var att potatispurén var smaklös. Hallontarte och mandelkaka fick avsluta kvällens trerättersmeny, dessa var bra. Samtliga rätter var vackert presenterade och serveringspersonalen var väldigt trevliga. Frukosten var godkänd och inte direkt något man längtar tillbaka till. Sammanfattningsvis, ett spahotell med brister som är värt att besöka när tillfälle ges, i vårt fall erbjudandet 2 för 1. Helhetsupplevelsen var värd de pengar vi betalde, men fullt pris, definitivt inte.
Theo6557
Theo6557
2021.11.27
Verified
Inte värd en tredje del av priset Jättedyr "spahotell" med smutsiga mattor, för mycket gäster och matten som inte håller kvalitet (Det enda jag ville äta ingick inte i de 2500 man betalar per person och natt) Som spahotell är det värdelös eftersom det är så mycket gäster att man inte kan ta det lugn. Det enda lugnt stället var 50 meters polen som ligger utanför hotellet och man som gäst har tillgång till. Rummet var ok. Badrummet jättelitet men det funkar. Frukost ok
Flyer35183994788
Flyer35183994788
2021.11.20
Verified
Trevligt men behöver uppfräschning Trevligt och fint men på väg utför. Rummen var ok men korridorerna och mattorna var både snuskigt smutsiga och inte dammsugna på ett tag. Spapoolen hade mörka ränder ovanför vattenytan. Dynorna på vilobäddarna behöver bytas - ofrascha. Maten var ok. Vissa rätter goda men de veganska var inte goda. Ta in dem. Frukosten är ganska tråkig och överbefolkad. Inte bra i covidtider
filipe m
filipe m
2021.11.09
Verified
Fantastiska lokaler men..... Fantastiska lokaler men om ni är efter lung och ro så rekommendera jag inte Falkenberg Strandbad. Möhippa eller kanske en födelsedag firade med vänner så tror jag att det kan vara ett bra ställe. Alldeles för många gäster, omöjligt att kunde njuta av dem fina lokalerna. Hittade till slut en säng vid poolen, vid låg poolen och vid brasan kunde vi tyvärr inte utnyttja då under dem 4 timmar vi vad där så blev inga sängar lediga, samma sak med jacuzzin utomhus alltid full med gäster. Middag va väldig tråkig mat och vi avslutade med en torr liten rulltårta och en mandelmussla med grädde och sylt och frukost vad också en besvikelse då det va väldigt lite utbud vi va på Kökets restaurang. Vi va här från en söndag till måndag ( efter höstlovet) då vi trodde det skulle va som lugnaste då men nej tyvärr.
Advertisement
Maja A
Maja A
2021.11.05
Verified
Full pott! Hemma igen efter ett knappt dygn i Falkenberg. Rum(vi fick ha hunden med oss) med utsikt mot havet 10 p av 10, bemötande 10 p, städning 10 p, sängar 10 p, spa-upplevelse 10 p, omgivning 10 p, tre-rätters 10 p. Lite smolk i bägaren var att vi fick vänta alldeles för länge på varmrätten. Servitörerna skötte detta med den äran med extra tilltugg och att vi slapp betala drycken. Återvänder gärna. Ultimat avkoppling och det tyckte även hunden som fick härliga strandpromenader.
Susannah
Susannah
2021.11.02
Verified
Rekommenderar varmt denna upplevelse Härligt spa, fin kombination av pooler, bastu, bar, restaurang. Maten i restaurang Familia var över förväntan bra. Rekommenderar att prova Ivory spa, en riktigt skön upplevelse. Jättebra service och trevligt bemötande. Vi kommer tillbaka.
Reply from Ystad Saltsjobad 2021.11.03
Hejsan 415susannah, Vilken fin återkoppling du ger oss ? Vi blir glada att du uppskattar vår Retreat Club och Restaurang och fick njuta av varma bad och riktigt god mat. Ja visst är Ivory en riktigt härlig spa-ritual! Vad fint att du rosar personalen här, det värmer verkligen! Vi ser fram emot att Välkomna er tillbaka till oss ? Vänliga Hälsningar Sofia Johansson Service Manager
Graceyellow
Graceyellow
2021.10.27
Verified
Very good beach club Had a great stay with my husband. book the seaview room. fantastic view. We bought a package which included dinner and breakfast - dinner was ok and nothing special but breakfast is very good with lots of options. the beach club is very nice with good vibe and atmosphere. We feel like vacation in south europe. i love the outdoor heated pool (temperature just right even for night swim) and the fire place. only thing missing is a steam bath. there is only one sauna but with seaview though.
Reply from Ystad Saltsjobad 2021.10.27
Hejsan Graceyellow, Thank you kindly for your feedback ? It makes us happy reading you really enjoyed our Retreat Club with heated pools in a tropical environment. We are finally back serving big breakfast buffet again so its nice reading your appreciate that. We wish you a great weekend ahead and hope we can you Welcome you back soon ? Kind Regards Sofia Johansson Resort Host