B-Balanced Edam

B-Balanced Edam Reviews

Excellent rating
4.8
26 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (26)
Jordy Heinsdijk
Jordy Heinsdijk
2024.04.03
Deskundige aanpak en goed geholpen door de fysiotherapeut. Ook het sportcentrum is een aanrader.
Advertisement
MOHAMMAD ABEDIZADEH
MOHAMMAD ABEDIZADEH
2024.03.30
Fantastische fysiotherapie in edam. En mooie yoga in de yogastudio. Eigenlijk 6 sterrren
RUUD Jacobs
RUUD Jacobs
2024.03.04
Osteopathie van Bas 👌🏻👌🏻
R R
R R
2024.03.03
Slechtste ervaring gehad die ik ooit heb gehad bij een behandelaar hier bij de osteopaat. Erg onprettig, ik kom niet meer terug.
Reply from B-Balanced Edam 2024.03.04
Hallo RR. Wat vervelend van uw ervaring.Helaas reageert u anoniem. Als u een mail stuurt naar ons dan lossen we het naar wens op.
Fred Materman
Fred Materman
2024.01.03
Osteopathie, Mesologie, fysiotherapie, yoga en sporten onder één dak. Goed voor elkaar.
Advertisement
Nolin Krul
Nolin Krul
2023.09.17
Mooi rustig centrum waar fijn gesport kan worden. Yoga les is mijn favoriet
Reply from B-Balanced Edam 2022.04.06
Dank je wel😊
Marian van der Meer
Marian van der Meer
2023.09.15
Sporten in een gezellige, ongedwongen sfeer. Ieder op z'n eigen niveau, zelfstandig of met begeleiding. Hier durf je jezelf te zijn!
Esther van der Salm
Esther van der Salm
2023.09.14
Wat een superplek is dit zeg, met alle nodige disciplines onder één dak !
Susanne Kras
Susanne Kras
2023.06.01
Leuke sfeer en veel professionaliteit in huis
Advertisement
Marianne de Geus
Marianne de Geus
2023.06.01
B-Balanced is een fantastische plek om te sporten en om te werken. Een plek die je gezien moet hebben omdat de sfeer er zo fijn is, dat het bijna voelt als thuis
Fabian Buitenhuis
Fabian Buitenhuis
2023.06.01
Kundige therapeuten! Fijne sfeer, en een compleet aanbod. De yoga is zeker aan te bevelen!
Anita Tol
Anita Tol
2023.04.04
Sandra Koning
Sandra Koning
2023.03.31
Advertisement
Gaitrie Jipat
Gaitrie Jipat
2023.03.28
Fantastisch qi gong les gehad van Gary
Jay Kost
Jay Kost
2023.03.21
Wat een heerlijke rustgevende sfeer hangt hier. Veel groen aanwezig, goede begeleiding en vriendelijk personeel. Heel fijn om hier te trainen en gezellig een bakkie koffie of thee te doen. Yoga is een aanrader hier!
Reply from B-Balanced Edam 2023.03.21
Goed om te horen, Jay. Bedankt voor deze reactie :-)
Ruud Beunder
Ruud Beunder
2023.03.14
Reply from B-Balanced Edam 2022.04.06
Dank je wel.😊
Jay Kost
Jay Kost
2023.02.20
Advertisement
Henk Klouwer
Henk Klouwer
2022.11.11
Jacco is een goede coach die snel de kern van het probleem te pakken heeft
Reply from B-Balanced Edam 2022.11.11
Om snel tot de kern van het probleem te komen, is ook de bedoeling. Bedankt voor dit compliment, Henk.
Nico Schilder
Nico Schilder
2022.08.16
Praktijk 4You
Praktijk 4You
2022.04.06
Geweldige mooie plek om te werken en om deel te nemen aan een team om iedereen te begeleiden naar een gebalanceerd leven
Reply from B-Balanced Edam 2022.04.06
Dank je wel, dat is heel fijn om te horen. Gelukkig zijn alle medewerkers heel blij met deze mooie werkplek en stralen we dat uit naar onze patiënten en sporters.😊