Stomatološka ordinacija - dr. Katarina Anić Zirdum

Stomatološka ordinacija - dr. Katarina Anić Zirdum Reviews

Excellent rating
5.0
47 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (47)
tena finzir
tena finzir
2023.05.12
Reply from Stomatološka ordinacija - dr. Katarina Anić Zirdum 2023.05.12
Pozdrav, hvala vam na recenziji!
Alojz Kovačić
Alojz Kovačić
2023.02.28
Vrhunska stomatološka ordinacija. Osoblje ljubazno i profesionalno. Preporuka svima koji imaju strah od zubara kao što sam imao ja. Nečete pogriješiti!
Reply from Stomatološka ordinacija - dr. Katarina Anić Zirdum 2023.02.28
Hvala vam na ljubaznom komentaru i recenziji. Lp - Stomatološka ordinacija - dr. Katarina Anić Zirdum
Ante Tomic
Ante Tomic
2023.02.25
Reply from Stomatološka ordinacija - dr. Katarina Anić Zirdum 2023.02.25
Pozdrav, hvala vam na ostavljenoj recenziji. Stojimo vam na raspolaganju :)
Martina Sudarevic
Martina Sudarevic
2023.02.07
Sve pohvale ♥️♥️
Reply from Stomatološka ordinacija - dr. Katarina Anić Zirdum 2023.02.09
Pozdrav Martina, hvala vam puno na vašoj recenziji! :)
Jurica Franc
Jurica Franc
2023.01.31
Vrhunska usluga
Reply from Stomatološka ordinacija - dr. Katarina Anić Zirdum 2023.02.05
Hvala vam na recenziji :)
sonjaosijek
sonjaosijek
2022.09.22
Reply from Stomatološka ordinacija - dr. Katarina Anić Zirdum 2022.09.23
Pozdrav i hvala vam na recenziji!
Ivana Milan
Ivana Milan
2022.06.04
recommends
Odlična usluga, sve preporuke.
Sandrino Bućan
Sandrino Bućan
2021.02.20
Top stomatološka ordinacija.
Reply from Stomatološka ordinacija - dr. Katarina Anić Zirdum 2020.11.05
Pozdrav, hvala vam na recenziji. Lp - Katarina
Melita Mavrin
Melita Mavrin
2021.02.11
recommends
Želim pohvaliti dr. Anić Zirdum i njezin stručni tim jer je profesionalna, ljubazna i pedantna. Također joj se ovim putem želim zahvaliti jer mi je vratila samopouzdanje i doslovno osmijeh od uha do uha. Preporučujem.
Miroslav Lučić
Miroslav Lučić
2020.11.02
Vrhunska kvaliteta rada !
Reply from Stomatološka ordinacija - dr. Katarina Anić Zirdum 2020.11.02
Pozdrav Miroslave, hvala ti na komentaru i hvala na posjeti i ukazanom povjerenju našoj stomatološkoj ordinaciji.
Janoš Herčeki
Janoš Herčeki
2020.10.12
Vrhunska usluga, ugodna i topla atmosfera. Uredan i lijepo uređen prostor. Uvijek sa zadovoljstvom dolazim :) Sve pohvale sestri i doktorici!
Reply from Stomatološka ordinacija - dr. Katarina Anić Zirdum 2020.10.13
Pozdrav, hvala vam na recenziji i komentaru. Lp -- Katarina
Viktorija Troha
Viktorija Troha
2020.09.08
recommends
Divna zubarka, profesionalna, ljubazna, strucna, preporucila bih ju svima... 🤗
Alojz Kovacic
Alojz Kovacic
2020.08.19
recommends
Sve pohvale. Izuzetno stručna i profesionalna, uvijek na raspolaganju svojim pacijentima. Tko god ima problema sa zubima neka se obrati dr. Anić Zirdum i neće požaliti.
Dani Jela
Dani Jela
2020.08.18
recommends
Izuzetna stručnost, stalni razvoj i proširenje usluga. Doktorica Anić Zirdum je iskrena i otvorena u komunikaciji s pacijentima, spremna pojasniti sve detalje. Svakako preporučam!
Nevena Petrović
Nevena Petrović
2020.08.18
recommends
Izvrsna usluga, pristupačno, savršeno. 🥰
Zorica Kučan Vrlac
Zorica Kučan Vrlac
2020.08.18
recommends
Stručnost, dostupnost i uslužnost Sve na jednom mjestu. 🤗
Vedrana Dujnić Petrač
Vedrana Dujnić Petrač
2020.08.18
recommends
Ugodna, obiteljska atmosfera.. Čistoća i higijena na visokoj razini. Preporučam svima!
Ana Zubčić
Ana Zubčić
2020.08.18
recommends
Uz stručnost i pedantnost još jedna od vrlina dr. Anić Zirdum je fleksibilnost i prilagođavanje vašem rasporedu. Dr. Anić Zirdum preporučila bi svima koji traže najbolje za sebe i za svoje zube.
Branka Holjević Petrović
Branka Holjević Petrović
2020.08.17
recommends
Zadovoljna sam sa pruzenim uslugama. Doktorica je ljubazna, pedantna i profesionalna te uvijek spremna promptno ugovoriti termin.
Marina Haramustek Alvađ
Marina Haramustek Alvađ
2020.06.17
recommends
Prezadovoljna sam sa svim tretmanima kod dr. Anić Zirdum..probleme koje sam godinama imala sam riješila u nekoliko minuta. Nikad nisam kod nijednog stomatologa dobila prijedlog rješenja problema, niti sam znala da je to moguće. Izbjeljivanjem zubi postigla sam nevjerovatan učinak, izvan svakog očekivanja. Doktorica je prije svega srdačna, susretljiva, uvijek puna korisnih savjeta i rješenja za koja sam mislila da su nemoguća. Iskreno ovolik trud nisam još nikada osjetila, potpuno opušteno i smireno. Hvala puno, vidimo se opet!!