Avantix Solutions Reviews

Avantix Solutions Reviews

4.7

Excellent - based on 350 reviews

avantixsolutions.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (243)
Frank
Frank
2023-09-11
Perfect! Zonet heb ik de code gekocht met bancontact, op nog geen 10 seconden was het betaald en heb ik met de activatiecode mijn windows kunnen activeren. Wie twijfelt door de negatieve reactie's, in alle geval niet nodig, de mijne was per direct weg!
Cor
Cor
2023-09-11
Prima ervaring, supersnelle installatie en geen enkel probleem ondervonden. Installatie op de IMac verliep vlekkeloos. Vergelijk de prijs maar eens met de Office 365 die veel duurder is.
Ronald
Ronald
2023-09-08
Ik had hulp nodig bij het activeren van een Office licentie. Deze werd prompt verleend. Ik heb nu volledige en volledig werkende software. Top!
Fred
Fred
2023-09-08
100% tevreden, onmiddellijk licentiesleutel gekregen en daarna installatie via de microsoft website.Alles binnen de kortste keren geklaard. Werkt prima. Tot op heden zeker aan te raden.
Geert Jan Stenvert
Geert Jan Stenvert
2023-06-28
Hugo Suykerbuyk
Hugo Suykerbuyk
2023-05-30
In eerste instantie een beetje twijfel of de licenties wel "zuiver" en langdurig werkend zouden zijn. Nu al weer enkele maanden uitermate blij met het office pakket voor de Mac dat we hebben aangeschaft! De installatie ging vlot van de eigen website van Microsoft en ik heb daarna tot op heden geen foutmeldingen gekregen met betrekking tot de licenties. En dat allemaal voor een scherpe prijs. Top!
Joosterhouter
Joosterhouter
2023-05-27
Ik bestel het pakket Adobe premi├Ęre pro en krijg Adobe elementens, dit al vaker Via de mail terug gegeven dat het de verkeerde link is en programma. Met screenshots etc van het programma wat ik besteld heb en wat ik gekregen heb. Maar krijg elke keer te horen dat de opdrachtgever zegt dat dit de goeie link en programma is. Weg geld ­čą▓. Ook gaven ze eerder aan dat ze de site hadden overgenomen van iemand anders want in het begin bleef de link ook weg en ontving ik niks. Ik heb vaker gevraagd of ze dat wel het juiste programma willen toesturen, maar dan krijg ik te horen dat dus de opdrachtgever zegt dat dit het juiste programma is. Erg teleurstellend en ze geven niks toe.
Pipo de Clown
Pipo de Clown
2023-03-19
Wel een mail met downloadlink ontvangen meer helaas geen codes dus een product waar je niets aan hebt.
Reply from Avantix Solutions 2023-03-19
Heeft u ons ooit een email gestuurd met de vraag om het even na te kijken? Dit kunnen we eenvoudig oplossen. In plaats daarvan geeft u liever direct 1 ster. Beetje onnodig. Indien u geholpen wilt worden kunt u altijd even mailen naar support@avantixsolutions.nl
Michel Vandeputte
Michel Vandeputte
2023-02-03
Very good communication and working licenses
Willem van Linge
Willem van Linge
2023-01-24
De juiste licenties voor de scherpste prijs
Reply from Avantix Solutions 2022-10-20
Fijn dat je er blij mee bent willem!
Simon Lagendijk
Simon Lagendijk
2023-01-21
Super snel, super goedkoop. Geïnstalleerd binnen 10 minuten.
Arie Drost
Arie Drost
2023-01-18
Windows 10 en office via usb stick geïnstalleerd. Ging zonder problemen.
Christiaan Bretonnet
Christiaan Bretonnet
2023-01-14
Snel en betrouwbaarheid is top
Henk Dapper
Henk Dapper
2023-01-12
Jan Sleurs
Jan Sleurs
2023-01-12
Gisteren office 2021 besteld. Vandaag geïnstalleerd. Werkt prima na verwijderen van office 365. Bij activatie via word gaf de toepassing wel aan of ik opnieuw office 365 wenste te activeren. dit geannuleerd en via account de office 21 geactiveerd.
Jos Desair
Jos Desair
2023-01-11
Goede ervaring met mijn aankoop van office software. Installatie ging vlot met hulp van de aangeboden handleidingen. Het activeren van de licentie met de geleverde key was wel niet erg duidelijk, dit deel van de handleiding mag wel wat beter. Alles samen zeer tevreden met mijn aankoop.
Felix vdb
Felix vdb
2023-01-11
3 pc er met voorzien Zonder problemen TOPY
J.C. van Leijden
J.C. van Leijden
2023-01-06
OK
Cees Daniels
Cees Daniels
2023-01-03
Rob Creemers
Rob Creemers
2023-01-02