Avada

Avada Reviews

Excellent rating
4.6
235 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (159)
KOSTAS PSEFTOURAS
KOSTAS PSEFTOURAS
2021.06.07
Advertisement
Νίκη Μουρούτη
Νίκη Μουρούτη
2021.06.04
henning Scharnweber
henning Scharnweber
2021.05.31
Sehr schöner camping, sauber, direckt am Wasserr, Restaurant, Bar, Minimarcket
Βασιλης Παπαδημητριου
Βασιλης Παπαδημητριου
2021.05.24
Ψαγμένο κατάστημα τα χει όλα.
Ελινα Ζερβουδακη
Ελινα Ζερβουδακη
2021.05.24
Advertisement
Αν Μαν
Αν Μαν
2021.05.23
Maria Papakosta
Maria Papakosta
2021.05.21
Η ΚΑΝΕΛΑ ΚΕΫΛΑΝΗΣ ΣΕ ΞΥΛΟ ΟΛΑ ΒΙΟ(ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ) είναι κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή. Σκέτη γλύκα. Η γλυκάδα της μένει στο στόμα για ώρες και δεν την ξεχνάς. Είναι τόσο αρωματική και γευστική που δεν χρειάζεται ζάχαρη στο ζεστό ρόφημα που θα φτιάξετε. Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Το κατάστημα είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο με μετρό και από Μοναστηράκι και από Σύνταγμα. Έχει μεγάλη ποικιλία από προϊόντα όλων των ειδών. Η εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή. Επίσης και το site μου άρεσε πάρα πολύ. Σίγουρα αξίζει να το επισκεφτείτε.
Depy Boo
Depy Boo
2021.05.21
Tomas Nikolaou
Tomas Nikolaou
2021.05.17
Ποικιλία σε προϊόντα κάπως ακριβά ωστόσο, φαίνεται βέβαια να υπάρχει μια ποιότητα και προσοχή, μπορείς να βρεις πραματα που ειναι πιο δυσεύρετα, σε θέματα παραγγελίας πολύ καλό επίσης καθώς την επόμενη της παραγγελίας μου, τα προϊόντα ηταν στην πόρτα μου,το οποίο είναι εξαιρετικά θετικό κατ εμέ
Advertisement
Ιωαννης Βλασταρης
Ιωαννης Βλασταρης
2021.05.07
Excellent, plant based heaven
Vasilis Tzimtsos
Vasilis Tzimtsos
2021.05.04
Μπορείτε να αγοράσετε εδώ εκατοντάδες βιολογικά προϊόντα μεταξύ των οποίων βιολογικό αιθέριο έλαιο και αποξηραμένη λεβάντα που καλλιεργείται στα χωράφια μας στη Λούβρη Κοζάνης
ΕΡΗ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ
ΕΡΗ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ
2021.04.28
Πολύ όμορφο και πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Μόνο που δεν υπάρχει προσωπικό να σε ενημερώνει.
μπαμπης αμουργιανος
μπαμπης αμουργιανος
2021.04.28
Αλλα παραγγελνεις- αλλα στελνουν οτι θελουν κ με ημερησια χρεωση στο delivery! Πελατης ετων ποτε ξανα
Advertisement
zachs75
zachs75
2021.04.27
Vasilis Tzimtsos
Vasilis Tzimtsos
2021.04.27
Μπορείτε να αγοράσετε εδώ εκατοντάδες βιολογικά προϊόντα μεταξύ των οποίων βιολογικό αιθέριο έλαιο και αποξηραμένη λεβάντα που καλλιεργείτε στα χωράφια μας στη Λούβρη Κοζάνης
Babouri Sa
Babouri Sa
2021.04.26
Organic products 4 Seasons - 4 Values QUALITY Our criteria are high and we do not compromise on the quality of our products. We persist biologically, because chemicals burden our bodies and the environment, and we persist traditionally, because the recipes that are passed down from generation to generation contain all the wisdom of the cultures that created them. TRANSPARENCY Knowledge is right, especially when it comes to nutrition. Our highly trained staff is always at your disposal to serve you and answer your every question. EXPERIENCE We want 4 Seasons to be a destination and not another address in the center of Athens. That is why every day we renew our products, so that a tour of our store or online shop looks more like an exploration. education "The best medicine is to teach the other how not to need it." Behind everything we do, there is a desire to help you take better care of yourself, starting with on
Argyris Buzz
Argyris Buzz
2021.04.26
Πραγματικό στέκι για έναν λάτρη των εξωτικών φρούτων. Τεράστια ποικιλία που ανανεώνεται διαρκώς, ασυναγώνιστη ποιότητα και εξυπηρετικό προσωπικό συνθέτουν ένα περιβάλλον φιλικό προς τον καταναλωτή.
Advertisement
ΕΛΕΝΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ
ΕΛΕΝΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ
2021.04.23
Dimitris Daglis
Dimitris Daglis
2021.04.09
Πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων! Κορυφαία ποιότητα! Πολύ εξυπηρετικό προσωπικό! Προμηθεύομαι όλα τα φρούτα και τα λαχανικά για την κόρη μου.
Cito Pajas
Cito Pajas
2021.04.02
Ok