Autosleuteloplocatie.nl

Autosleuteloplocatie.nl Reviews

Good rating
3.9
33 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (33)
DC
DC
Netherlands | 2024.01.29
Paar keer contact gezocht, geen reactie! Paar keer contact gezocht omdat ik informatie wil. Op het webformulier en de e-mail wordt niet gereageerd. Ik ga op zoek naar een ander bedrijf! Gemiste kans en slecht.

Date of experience: 19 January, 2024
Roadrunner europe Planning
Roadrunner europe Planning
2024.01.23
Hebben 2 sleutels voor onze bussen laten bijmaken maar btw factuur word niet geleverd ondanks diverse toezeggingen. Deze heb ik wel nodig en kan nu uit mijn eigen zak betalen!!! Dom wij hebben +60 auto's dus regelmatig deze dienst nodig. Daarom maar 2 sterren en een mailtje ri afd omzetbelasting vd belastingdienst
Orlando Agues Ribeiro
Orlando Agues Ribeiro
2024.01.05
Afspraak gemaakt ging snel , Perfect op tijd belde netjes van tevoren en binnen 30 min een nieuwe sleutel in handen ik ben zeer tevreden
Frans
Netherlands | 2024.01.05
Klasse Super. Osman is zelfs in de avond gekomen om me te helpen. Top vent. Erg bedankt. groet Frans uit Bommerig
g coppens
g coppens
2023.12.30
Netjes en snel opgelost. Echt een aanrader. Op locatie 2 sleutels ingeleerd. Niet duur.
Toby Murs
Toby Murs
2023.12.19
Helen Cornelisse
Helen Cornelisse
2023.12.04
Na het verliezen van mijn auto sleutel gekeken op Google en vond autosleutel op locatie binnen een half uur stond ie voor me deur en binnen een half uurtje was het gedaan met wat extra service van die man was het leed verholpen en voor de prijs hoef je het echt niet te laten als ik weer een sleutel probleem heb bel ik hem zeker weer en zal hem zeker bij anderen aanbevelen mijn dank is groot Dankjewel voor de service Mag f.cornelisse
Roland
Netherlands | 2023.12.04
sleutels kwijt Pas als je je auto niet meer kunt gebruiken (alle sleutels kwijt) en op zoek moet naar een oplossing, merk je pas hoe fijn het is dat er iemand op locatie je auto kan openen en een sleutel kan maken - zelfs in het weekend/avonduren! Goed contact, komen afspraken na - dit scheelt zoveel tijd/geld in vergelijking met slepen, anwb, dealer - aanrader!
Weegels
Netherlands | 2023.11.30
Positief Afgelopen week ben ik mijn complete sleutelbos verloren, inclusief mijn enige autosleutel die elders op slot stond geparkeerd. Derhalve contact opgenomen met dit bedrijf en afspraak gemaakt. Communicatie verliep vlot en soepel en afspraak maken in de avond was geen probleem. Echter een half uur voor autosleuteloplocatie.nl zou arriveren heb ik, na een wonderbaarlijke ontwikkeling, mijn sleutelbos terug gevonden. Blij als ik was heb ik meteen gebeld om de afspraak te annuleren, dit met mijn voorstel om de voorrijkosten te betalen. Dit werd van de hand gewezen wat ik een zeer nette geste vind. Namens mij niets dan lof, dank!
simone beers
simone beers
2023.11.19
Vandaag is meneer langs geweest, helemaal naar Enschede komen rijden het is snel, proffesioneel en kundig opgelost, en wij kunnen weer autorijden. Helemaal top, een echte aanrader
Marco Uiterwijk
Marco Uiterwijk
2023.10.24
Hij liet mij mijn hele startonderbreker uit de auto sleutelen en zeiden dat ik die de volgende dag kon brengen bij hem en dat hij een nieuwe sleutel kon inlezen. Vervolgens bel ik de volgende dag word de verbinding verbroken ik bel weer en hij zegt dat ie op een klus is ik bel hem 2 uur later en hij verbreekt zo de verbinding en laat mij achter met een auto waar ik op zijn verzoek het hele interieur open heb moeten maken. Hij zal zich moeten schamen om zo met mensen om te gaan. Ik raad ook iedereen af zaken met deze man te doen.
Valerie Bosch
Valerie Bosch
2023.10.17
Ik was mijn autosleutels kwijt, savonds laat contact opgenomen en de volgende ochtend stonden ze al klaar. Onwijs snel geholpen en erg vriendelijk!
Ismael Baksh
Ismael Baksh
2023.10.13
Zeer gespecialiseerd, levert goed werk! Aanrader!
RDG
RDG
2023.10.11
Zeer goed geholpen. Mercedes-benz sprinter bus bj 2013 Had 2 kapotte sleutels waarbij mijn bus niet meer van slot ging. Mail en bel verkeer zeer goed met deze man. Kwam gewoon smiddags lanks en in zeer snelle tijd had ik een nieuwe sleutel. Even betaald en geregeld. Ik raad deze man aan. Netjes geordend werkbus en professioneel.
Femke van Donk-den Hartog
Femke van Donk-den Hartog
2023.10.10
Snel en goed geholpen! Erg blij mee
Komen niet opdagen Telefonisch contact was bij maken afspraak al gehaast en niet echt netjes. Wel afspraak gemaakt. Zouden uur van te voren bellen. Kwamen niet opdagen en niet gehoord. Toen ik later terugbelde om te vragen hoe het zat werd de hoorn erop gegooid en daarna nog een keer voordat ik maar kon vragen hoe het zat. Slecht klantcontact dus. Heb een ander gezocht.
N. Severens
N. Severens
2023.09.20
Bij het telefonisch uitleggen van het probleem werd ik afgeblaft. Nogal overrompeld heb ik met een beleefd dankuwel opgehangen. Toen ik later nogmaals belde, vond de betreffende medewerker het nodig om de verbinding te verbreken. Erg onprofessioneel, onbeleefd en onbeschoft. Gelukkig een ander bedrijf weten te vinden, die een vriendelijke, snelle en goedkopere oplossing boden.
Giovanni Hollenberg
Giovanni Hollenberg
2023.08.31
Kapotte sleutel gefixt
Top Na alle sleutels van mijn mijn auto kwijt te zijn geraakt, 2 dagen volledig in de stress. Gelukkig na 1 belletje al op dezelfde dag een afspraak kunnen maken. Alles verliep vlot en de service was goed!
Sylvana T.
Sylvana T.
2023.08.23
Telefonisch goed bereikbaar, enorm vriendelijk en afspraak snel gemaakt. Ze zijn de zelfde dag nog geweest. Vriendelijke man, die weet wat hij doet. (Hij heeft me precies vertelt en laten zien wat hij deed en gedaan heeft) super fijn als je er zelf niet zo veel verstand van hebt. Het was snel gebeurt. Fantastisch service en ik heb er weer een mooie officiële sleutel bij. Kortom top! Heel erg blij mee.