AUTOSKLO KOSICE Ltd.

AUTOSKLO KOSICE Ltd. Reviews

Excellent rating
4.8
111 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (111)
Peter Študenc
Peter Študenc
2024.01.11
Priestory síce nevyzerajú vábne, ale maximálna spokojnosť s cenou, prístupom a kvalitou odvedených prác. Odporúčam
Advertisement
Radko “R.R”
Radko “R.R”
2024.01.11
Veľmi milé pani v kancelárii. Oprava čelného skla( praskliny od kamienka). Čakal som asi 20 minút a bolo to opravené. Cena 50€.
Mário Bukovanský
Mário Bukovanský
2023.12.14
👍 super prístup a ceny..🙂
martin kelemeca
martin kelemeca
2023.12.09
Marcel Dudáš
Marcel Dudáš
2023.11.25
Rýchla výmena predného skla na kamióne Scania. Len škoda, že pri návrate do auta som taký bordel ešte nezažil. Asi aj doma pán mechanik necháva za sebou špinu, konkrétne po koženej podlahe chodil v špinavých topánkach...
Advertisement
Alena Farkašová
Alena Farkašová
2023.11.06
Skvela komunikacia, rychla vymena, velmi fajn cena, odporucam
3BOBO32
3BOBO32
2023.10.26
Vrelo odporúčam tuto firmu. Menil som u nich za pár rokov už pár skiel. Ako vždy profesionálny prístup a veľká ochota pomôcť ako aj veľmi milí personál. Odporúčam každému. Za mňa 👍 ako aj veľké ďakujem.
Peter Šimek
Peter Šimek
2023.07.29
Oliver Čajka
Oliver Čajka
2023.07.15
Potreboval som len informácie, poradiť sa o postupe pri nepríjemnej udalosti s rozbitým bočným sklom. Velmi ochotne ma nasmerovali a ponúkli osobnú pomoc, aby som zbytočne nestresoval. Ďakujem.
Advertisement
Pavol
Pavol
2023.06.21
Mal som prasknute predne sklo na Hyundai i30 na googli som nasiel firmu kde som hned dostal termin a sklo bolo opravene za paru hodin za dobru cenu . Mile žienky na recepcii skvely pristup s usmevom :) . Určite odporučam a pozdravujem ich .
Jozef Tomič
Jozef Tomič
2023.05.27
Tadeas Galicz
Tadeas Galicz
2023.05.25
Zdravím dnes mi menily čelné sklo šétko je v poriadku všetko sedí ako ma takže veľká spokojnosť. Odporúčam.
Miroslav Szpyrc
Miroslav Szpyrc
2023.05.15
Opravili mi predné okno spolujazdca. V porovnaní s inými firmami som dostal najskorší termín. Cenovo porovnateľné s konkurenciou. Všetko prebehlo bez problémov, som spokojný.
Advertisement
Robert Gula
Robert Gula
2023.02.27
Krištof Liščinský
Krištof Liščinský
2023.02.23
hanibal bulterier
hanibal bulterier
2023.02.19
Vladimír Lacko
Vladimír Lacko
2023.01.23
Advertisement
VERA TV S.R.O.
VERA TV S.R.O.
2023.01.10
Rastislav Varga
Rastislav Varga
2022.10.24
moja skúsenosť je fakt veľmi super, mal som rozbité bočné sklo na svojom aute, cez víkend mi telefon dvihla pani ktorá mi poradila nech volám v pondelok. Prišiel som osobne nakoľko som niesol syna do školy a mal som servis po ceste. Pani na recepcii veľmi milá, priateľská pohľadala potrebné sklo a za necelú hodinku som bol vybavený. Veľká vďaka za ludský prístup, technikom za rýchle vybavenie. Tento servis môžem odporúčať.
Štefan Špišák
Štefan Špišák
2022.10.10
Veľmi milý kolektív,profesionálny prístup,promtné vybavenie obiednávky. Môžem len odporúčiť každemu.Števo