Autoservice Hopman ASH Performance

Autoservice Hopman ASH Performance Reviews

Excellent rating
4.9
144 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (144)
Jaco van Gelder
Jaco van Gelder
2023.01.19
Uitlaatklep laten installeren door een andere (zeer bekende) partij een jaar geleden onder mijn Mercedes CLA. Is kapot gegaan en ik wilde hem eraf laten halen omdat ik de auto ook ga verkopen. Autoservice Hopman liet zien dat de uitlaatklep heel slecht geplaatst is en liet voorbeelden zien van hoe het wel moest. Ze hebben de klep er in een half uurtje afgehaald. Deze mannen hebben duidelijk echt verstand van zaken. Ik kom zeker terug in de toekomst!!
Advertisement
ultrAslan GS
ultrAslan GS
2023.01.14
Toppers !! Masterpiece !! Mogen andere bedrijven voorbeeld van nemen !! Enige bedrijf waarmee je serieus contact kan hebben en die je begrijpen en naar je luisteren.
Naim Hadouch
Naim Hadouch
2022.12.15
Top service! Halen het beste uit jou auto op de juiste manier. Verschil is direct te merken dat deze mannen weten hoe ze moeten chiptunen op maat. Bedankt toppers voor de gewonnen 3inch downpipe met sportcat 👏🏽
Youssef A
Youssef A
2022.12.05
Voor mijn 2018 BMW 530e vandaag een chiptuning aangevraagd. Ik kon dezelfde dag nog terecht. Erg vriendelijk en er hangt een fijne sfeer. De performance van de auto was ongekend na het testritje. Enorm veel verschil. Zeer zeker een aanrader (408PK eindresultaat met dynamo stage 1 en vmax delete)
myron
myron
2022.12.03
Geweldige service
Advertisement
jurgen waarts
jurgen waarts
2022.12.03
Top service 🤌
Dion Vulders
Dion Vulders
2022.12.03
Ricardo Van Mook
Ricardo Van Mook
2022.12.02
Vriendelijke kerels! Goede service en verstand van wat ze aan het doen zijn! Ze hebben mijn golf 7 een stage 1 tuning gegeven, loopt als een trein!
Hans Felen
Hans Felen
2022.10.16
Blijft goed
Advertisement
H Heek
H Heek
2022.10.01
Top bedrijf, professioneel , klantvriendelijk en niet duur. Een aanrader voor iedereen. Ga zo door Arthur 👍🏻
Roel Sebregts
Roel Sebregts
2022.08.27
Super vriendelijk bedrijf. Goed kwaliteit werk. Niet te duur. Echt een aanrader!
Ralf Portier
Ralf Portier
2022.08.01
Door de Stage1 tuning van mijn Ford Focus 1.0 Ecoboost motor is loopt mijn Ford veel beter. Prestatie van 125 pk naar 147Pk maar vooral van 170Nm naar 245Nm. Motor loopt soepeler, sneller maar ook 6% zuiniger. Zo gefixt. Topwerk van ASH. Kan het iedereen gerust aanraden.
koen verharen
koen verharen
2022.06.19
Advertisement
Marcel Vleeshouwers
Marcel Vleeshouwers
2022.05.24
Snelle en zeer goede service. Goede uitleg hoe en wat er gebeurd. Zeer tevreden over het resultaat.
Pieter van der Bruggen
Pieter van der Bruggen
2022.05.14
Zeer mooi bedrijf met vakkennis. Vriendelijk geholpen en goede informatie en uitleg gekregen.
Cazander von hebel
Cazander von hebel
2022.05.13
top werk, echt vakmanschap
Kevin Duijnmaijer
Kevin Duijnmaijer
2022.04.17
Super goede service van de mannen van hopman! Goede communicatie, gezellig en hard werkende mannen Ik raad jullie bij iedereen aan Een super tevreden klant💪🏻
Advertisement
Kevin Duijnmaijer
Kevin Duijnmaijer
2022.04.17
recommends
Stage 1 + uitlaatklep eronder laten zetten Aanrader, bedankt mannen💪🏻
Ron hoogendam
Ron hoogendam
2022.04.02
Vandaag mijn c 43 laten chippen en kleppen systeem laten plaatsen,werd goed ontvangen met kop koffie zeer goed opgeleide mensen die er werken ze weten waar ze over praten,goeden uitleg toen alles gedaan was,voor iedereen een aanrader,toppers ga zo door mij hebben jullie als klant groetjes ron
Marcin piwoński
Marcin piwoński
2022.03.12
Top bedrijf, zeer aan te raden! Uitlaatklep snel gemonteerd. Voorheen aangegeven een uurtje te moeten wachten, nou ik kan je vertellen, binnen een half uurtje reed ik weer met een brede glimlach naar huis. top werk voor een betaalbare prijs!