Autorock Garage - Niezależny Serwis Chrysler Dodge Jeep RAM / Naprawy główne i bieżące / Instalacje Reviews

Autorock Garage - Niezależny Serwis Chrysler Dodge Jeep RAM / Naprawy główne i bieżące / Instalacje Reviews

4.8

Excellent - based on 26 reviews

autorock.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (26)
Denys Ladygin
Denys Ladygin
2022-04-13
Thanks to Dawid, it was very fast and professional. I got a great service and diagnostics, and got the answers on all my questions (Chrysler 200 3.6 AWD). So strongly recommend this service.
Advertisement
Piotr Nowak
Piotr Nowak
2022-01-17
Samochód kupiłem w 2021 r. Podczas wyjazdu na wakacje okazało się się że auto posiada jakąś wadę. Po powrocie skontaktowałem się z Panem Dawidem w celu naprawy usterki. Oauto było na gwarancji więc usunięto koszrowną awarię. Polecam tą firm i pracujących w niej ludzi, to naprawdę osoby które mają serce i pasię do tego co robią.
Witold Cyrus
Witold Cyrus
2022-01-06
Pełny profesjonalizm
Dariusz Ślesik
Dariusz Ślesik
2021-12-28
Jest ok
Szymon Hutek
Szymon Hutek
2021-11-02
Polecam
Advertisement
Adam Dabek
Adam Dabek
2021-10-11
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Bardzo polecam ten serwis i warsztat. Pan Dawid i jego współpracownicy czynią naprawdę cuda. Trudno wymienić to, co zostało zrobione w moim samochodzie - jest tego po prostu zbyt wiele. Jednym słowem - samochód jak "nowonarodzony"
Aleksandra Mańkowska
Aleksandra Mańkowska
2021-08-30
Z całego serca polecam ten warsztat. Miałam awarię samochodu w czasie podróży (650 km od domu) diagnoza postawiona po kilku minutach. Części zamienne dostępne w ciągu 6 dni roboczych, więc samochód został naprawiony bardzo szybko na tak zwanym "patencie".
Marek Silczuk
Marek Silczuk
2021-08-25
Positive
Professionalism
Polecam goraco :D Robiłem w swojej Hondzie pełen serwis olejowy łacznie z dynamiczna wymiana oleju w automatycznej skrzyni biegow. Wszystko OK :)
Adam Czarkowski
Adam Czarkowski
2021-08-19
Awaria łożyska i jak się okazało w trakcie oględzin jeszcze paru innych rzeczy... Pomimo natłoku pracy... pomogli i bezpiecznie wracamy do domu! Pełen profesjonalizm i serce którego w dzisiejszych czasach brak!
Advertisement
sebastian moch
sebastian moch
2021-08-11
Positive
Professionalism
Quality
Jeździliśmy nasza Lidzią od magika do magika (oczywiście wszyscy profesjonaliści od aut z USA) :( KUPA NERWÓW GORZKICH SŁÓW A LINKOLN NIE JEŹDZIŁ TAK JAK POWINIEN . W końcu trafiliśmy do p.Dawida i Jego ekipy bardzo ambitne bestie :) walczą dzielnie :) efekty są bardzo satysfakcjonujące :) polecam z czystym sercem pełna profeska
Robert Mikołajczuk
Robert Mikołajczuk
2021-08-08
Spoko. Dobre podejscie do klienta. Cena adekwatna do jakosci usług.
Justyna Broniewska
Justyna Broniewska
2021-07-29
Bardzo mili ludzie, szybka obsługa, możliwość obsługi osób niepełnosprawnych. Warsztat przystosowany dla osób poruszających się na wózku inwalidzkim.
Bogdan Jaczuk
Bogdan Jaczuk
2021-07-28
Szybka fachowa usluga. Usuniecie usterki i sprawdzenie auta na komputerze. Za takie usługi w serwisie płaci sie duża kase. A tu po naprawie sprawdzenie gratis. Pozd. I polecam
Advertisement
Norbert Wojtczak
Norbert Wojtczak
2021-07-26
Jakość serwisu, podejście do klienta i fachowa pomoc. Polecam warsztat w 100%.
Victoria Epoka
Victoria Epoka
2021-07-24
Robert Więckowski
Robert Więckowski
2021-07-20
Mega profesjonalizm super podejście do klienta oraz umiarkowane ceny. Jestem miło zaskoczony podejściiem i zadowolony z uslugi. Cała operacja przeprowadzona dobrze. Serdecznie polecam.
Marcin Damięcki
Marcin Damięcki
2021-07-19
Zapewniają najwyższa jakość oferowanych usług a przy tym nie żądają najwyższych cen co jest dość ważne w tej branży. Miałem okazję skorzystać kilkukrotnie podstawiając tam różne auta do drobnych a także większych napraw, za każdym razem wyjeżdżałem usatysfakcjonowany.
Advertisement
Wojciech Zalewski
Wojciech Zalewski
2021-04-23
Dagmara Zadrożna
Dagmara Zadrożna
2020-12-05
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Bardzo polecam Pana Dawida ;) Odpowiada na wszystkie zadane pytania, wywiązuje się z planowanych terminów, a przede wszystkim profesjonalnie wykonuje proponowane przez siebie usługi. Na pewno skorzystam kolejny raz z oferty Autorok. Przy kompleksowej naprawie sprowadzanego samochodu Pan Dawid nie ma sobie równych.
Michał Klein
Michał Klein
2020-12-03
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Zdecydowanie polecam. Uszkodzony samochód sprowadzony ze stanów w pełni naprawiony i wyposażony w instalację LPG u Pana Dawida. Wszystkie naprawy odbyły się błyskawicznie i profesjonalnie. Naprawa nadwozia, lakierowanie oraz montaż instalacji LPG. Wszystkie formalności z dokumentami również ułatwione dzięki Panu Dawidowi. Polecam również ze względu na słowność odnośnie terminów, co jest rzadkością w tej branży. Mocne 5/5.