Autorijschool Marco

Autorijschool Marco Reviews

Excellent rating
4.9
71 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (71)
Meliz Tjong Ayong
Meliz Tjong Ayong
2024.04.03
Zoooooo wat was dit een mega zware opgave voor mij zeg! En NOG kan ik het niet geloven... Dit was mij nooit gelukt zonder het geduld en de perfecte leerwijze van jou Diana!!! Alle energie die jij in mij hebt gestoken, ik blijf verbaasd dat je nooit gek van mij werd, maar juist daarintegen heb jij mij met zoveel kracht, geduld & liefde voor jou vak mij hier doorheen geholpen en is het je zelfs gelukt mij in 1x te laten slagen!!! Meer dan dankbaar ben ik voor jou, er zijn geen woorden voor wat voor goede en lieve mensen jullie zijn! Jullie zijn puur goud waard hoe liefdevol jullie andere helpen met hun dromen waar te maken door met pure passie jullie beroep uit te oefenen! Poeh ik kan 't nog niet bevatten en ik ga het ook zeker echt wel missen dat je kerstkoekjes naast mij at! Haha jeetje wat ben ik jou dankbaar! Ik wens jou en je prachtige gezin oprecht alle geluk & liefde van de wereld toe! Waren er maar meer mensen zoals jullie, maar dat maakt jullie juist zo uniek! Bedankt voor m'n rijbewijs! 🚙 🥰
Advertisement
JZ
JZ
2024.03.28
Marco is erg kundig in zijn vak en weet alles erg goed uit te leggen. Hij bereidt je goed voor op het examen en zorgt ervoor dat er geen verrassingen meer zijn. Als ik alles opnieuw zou moeten doen zou ik elke keer weer voor Autorijschool Marco kiezen. Dankjewel Marco!
René Van Haare
René Van Haare
2024.03.28
Hartelijk bedankt voor al je goede hulp en geduld. Het waren fijne rijlessen en ik ga nu met vertrouwen weer de weg op! Groetjes Marlies
Isabelle Chappin
Isabelle Chappin
2024.03.14
Terwijl ik twijfelde of autorijden nog wel aan mij besteed was (vanwege rij angst) besloot ik om toch bij Diana te beginnen. Had gehoord dat zij goed was met mensen die rij angst hebben, dat stelde me gerust. En wat ben ik dankbaar voor m'n keuze! Ze heeft me over m'n rij-/faalangst heen geholpen. Door haar fijne positieve houding en duidelijke instructies was het lessen leerzaam en prettig. Heb een goede basis kunnen opbouwen, waardoor ik nu het zelfvertrouwen heb om goed te rijden. Bij m'n eerste examen geslaagd. Dankjewel Diana.
Thijn Van Mulken
Thijn Van Mulken
2024.02.08
Ik heb met een fijn gevoel mijn rijbewijs kunnen halen bij Marco voor in de handgeschakelde auto! Goede uitleg, genoeg geduld en de sfeer tijdens de rijlessen is erg fijn. De rijlessen zijn ook erg soepel in te plannen. Geweldige rijschool!
Advertisement
Tamara Van der linden
Tamara Van der linden
2024.02.08
Onwijs goeie rijschool.. Diana stelt je op je gemak met veel aandacht aan de rijlessen die ze me gegeven heeft door beter op te letten waar ik nogal moeite mee had is het me in een keer gelukt om te slagen afgelopen 3 februari geslaagd voor mijn rijbewijs maar Diana geeft niet alleen zeer goeie lessen je kan er leuk en gezellig mee kletsen. 😁 Super bedankt voor alles topper
Floris Hartholt
Floris Hartholt
2024.02.08
In één keer geslaagd bij autorijschool Marco! Gezellige lessen gehad!😁 Absoluut aan te raden!
Liv Aarts
Liv Aarts
2024.02.01
vandaag in een keer geslaagd dankzij Marco! Hele fijne rijinstructeur. Bedankt voor alles!
Ilse Gommans
Ilse Gommans
2024.01.23
Super fijne rijschool en goede lessen. Marco legt rustig uit en heeft mij goed geholpen met het opbouwen van zelfvertrouwen. Ik ben uiteindelijk in 1 keer geslaagd :)
Advertisement
Eva Brouwer
Eva Brouwer
2024.01.10
Eerste keer geslaagd. Fijne lessen gehad, bedankt voor alles :)
Luna Sleutel
Luna Sleutel
2023.12.28
Onbekend Kanaal
Onbekend Kanaal
2023.12.22
1 ste keer geslaagd gisteren,super rijschool met veel aandacht voor wat voor mij werkte,en vooral veel gezelligheid en de kunst van Diana om mij op mijn gemak te stellen met dit als resultaat,zal deze rijschool zeker aan gaan raden bij anderen....gr gijs
Tim Kuyltjes
Tim Kuyltjes
2023.12.13
Top rijschool, Diana kan ongelofelijk goed lesgeven en heeft mij super goed geholpen. Het is dat het niet mogelijk is maar anders had ik hier 6 sterren ingevuld!!
Advertisement
Monique Janssen
Monique Janssen
2023.12.07
Een fijne rijschool, goede lessen, vooral als je een beetje moeite met het autorijden hebt, waar je goed wordt voorbereid op je examen. Diana is een erg fijne instructrice....
Iris Hermsen
Iris Hermsen
2023.11.30
Hele fijne duidelijke lessen, waar we ook veel hebben kunnen lachen. Vandaag in een keer mijn rijbewijs gehaald voor de automaat.
Nino Wijers
Nino Wijers
2023.11.27
Hele fijne tijd ervaren! Dankzij Diana in een keer geslaagd voor me rijbewijs 🥳 Ik raad autorijschool Marco zeker aan!
Lisa Strijbos
Lisa Strijbos
2023.11.20
Vandaag geslaagd bij Topautorijschool Marco! Diana heeft mij lesgegeven. Met haar goede uitleg, tips en geduld heb ik goed leren rijden. Diana bedankt!
Advertisement
Ramona Aalders
Ramona Aalders
2023.11.12
Eerste keer geslaagd!!!!! Marco is een superfijne en duidelijke instructeur! Top uitleg gehad! Marco, nogmaals bedankt voor alles!! Groetjes Raymé
Luca Zwartjes
Luca Zwartjes
2023.11.08
Altijd fijne lessen gehad en in een keer geslaagd!!!
Marieke van Kuppevelt
Marieke van Kuppevelt
2023.11.01
Superfijne rijschool, vandaag geslaagd! Rustige uitleg en een fijne sfeer tijdens de lessen, dankjewel Marco!