JasnaCar Warsztat samochodowy

autodoradztwo-jasnacars.pl

JasnaCar Warsztat samochodowy Reviews

Excellent rating
4.6
63 reviews Verified
JasnaCar Warsztat samochodowy
%title%

%offer%

Reviews ( 63 ) 4.6

Franek Dolas
Franek Dolas
2024.05.12
Bardzo szybka i sprawna wymiana opon, cenowo też 5/5.
Advertisement
Franek Dolas
Franek Dolas
2024.05.12
Bardzo szybka i sprawna wymiana opon, cenowo też 5/5.
Eliza Gryl
Eliza Gryl
2024.05.11
Polecam chłopaków😊 Pan Maksymilian starannie podchodzi do do swojej pracy. Doradztwo w jego wykonaniu jest bardzo profesjonalne. Wiedza o motoryzacji duża a sentyment do samochodów "z duszą” ogromny. Pan Kamil ,do mechaniki podchodzi z zapałem,zawsze z zaangażowaniem i poświęceniem swojego prywatnego czasu. A to,że razem z Tatą pracują i wspierają się jest bardzo ważne. Prowadzenie własnej firmy dla młodych ludzi ,którzy mają swoje Rodziny jest wymagające i kosztowne. Dla mnie to,że chcą coś robić jest bardzo ważne i godne podziwu. Polecam serdecznie.
Adam Małyszko
Adam Małyszko
2024.04.04
Kamil Markusik
Kamil Markusik
2024.03.19
Advertisement
Denis Kabus
Denis Kabus
2024.03.12
Polecam, konkretne podejście do tematu.
*Telihuntera *
*Telihuntera *
2024.03.12
Nie wiem jak u większości ale ja się zawiodłem. Regeneracja układu chłodzenia Bmw e46 widocznie przerosła państwa. Wiem że jak ktoś przyjeżdża takim starym autem to nie oczekuje się cudów ale dokładnie było mówione co jest i prosiłem was o zbadanie szczelności układu chłodzenia pirometrem albo chociaż zwykłą pompką bo osobiście nie miałem wtedy czasu zrobić tego samemu a narzędzie skombinować to też kłopot. Wymieniony termostat węże, chłodnica, czujnik.. z tego co widzę czujniki te same co były pozostawione bez izolacji. termostat faktycznie nowy, chłodnica nowa, węży nowych nie widziałem jednak trzymało i przyczepić się nie mogę. Problem był z pompą wody i termostatem i tutaj przyczepić się do wymiany termostatu nie mogę ale do wycieku z pompy wody i praktycznie jej niezdatności musiałem dojść samodzielnie, mianowicie tydzień po naprawie urwała się jedna z łopatek pompy, faktycznie panowie proponowali mi termin wizyty w celu sprawdzenia ponownie co cieknie jednak kto ma cholera jasna czas wracać się i ponownie prosić za 4 cyfrową kwotę. Ja naprawdę rozumiem robotę mechanika i to nie lada sztuka, ale proszę was układu chłodzenia w 24letniej beemce nie ogarnąć? Ja wiem osobiście że te auta wredne są ale to pewnie nie jest kwestia braku wiedzy a robienia na odwal się byleby było , o izolacji czujnika nie wspomnę. Gdy prosiłem o fakturę za części to standardowo jak w naszej cebulandii dostałem zlecenie naprawy, i skąd ty masz pewność że zapłaciłeś za nowe części a nie z jakiegoś rozbitka albo używki. Ja od początku nie żywiłem urazy ale jak ta pompa przy mnie padła to idzie kurwicy dostać że ktoś taki temat olał.
Darek Dy
Darek Dy
2023.12.22
Polecam, szybka i fachowa obsluga
84 komisarz
84 komisarz
2023.08.22
Szybka profesjonalna i miła obsługa
Advertisement
Klaudia Kucharska
Klaudia Kucharska
2023.07.29
Dariusz Paś
Dariusz Paś
2023.07.29
Mateusz
Mateusz
2023.07.16
Polecam 😀 prawdopodobnie najlepszy mechanik w Tarnowskich Górach!
Monia Amoniak
Monia Amoniak
2023.07.12
Advertisement
Rafał Waluga
Rafał Waluga
2023.07.10
Fachowa obsługa, szybkie terminy, korzystne ceny - czego chcieć więcej.... Polecam.
Łukasz p
Łukasz p
2023.04.21
Gorąco polecam serwis posiadam samochód z silnikiem diesla który odmówił posłuszeństwa pewien warsztat z Tarnowskich gór trzymał samochód bardzo długo i tylko wróżyli co by mogło być Panowie z Jasnacar bardzo szybko naprawili samochód za nie duże pieniądze silnik diesla polecam brat też będzie korzystać z usług firmy.
Przemysław M
Przemysław M
2023.04.12
Usługi wykonane w ekspresowym tempie i w pełni profesjonalnie. Koszt usług wyceniony bardzo korzystnie, a sama Załoga warsztatu miła i uprzejma. Polecam!
Maciej Boczkowski
Maciej Boczkowski
2023.02.28
Naprawa wykonana szybko bo w niecałe 24h a dodatkowo całokształt roboty na wielki +, polecam
Advertisement
karolina karolina
karolina karolina
2023.01.06
Sumienne podejście do człowieka, uzyskałam natychmiastową pomoc , gdyż auto stanęło na autostradzie , jestem bardzo wdzięczna za empatię do drugiego człowieka jak i również ogromne wsparcie . Jeżeli chcesz naprawić auto , to tylko JasnaCar ! Polecam każdemu
Mateusz Gwozdx
Mateusz Gwozdx
2022.12.29
Jedyny warsztat który z czystym sumieniem mogę polecić, naprawa samochodu odbyła się szybciej niż było umówione. Gorąco polecam!!!!! Dziękuję za usługę holowania i naprawy auta
Barbara Wolny
Barbara Wolny
2022.12.07
Polecam Miło sprawnie Szybka realizacja