Auto-Dees - Wypożyczalnia Samochodów, Wypożyczalnia Busów, Wypożyczalnia przyczep, Wypożyczalnia

Auto-Dees - Wypożyczalnia Samochodów, Wypożyczalnia Busów, Wypożyczalnia przyczep, Wypożyczalnia Reviews

Excellent rating
4.7
30 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (30)
Mariusz Kowalski
Mariusz Kowalski
2023.11.04
Zdecydowanie nie polecam. W trakcie rozmowy telefonicznej Pani zapewniała mnie o takiej samej kwocie modelu samochodu jaki podany jest na stronie (200 zł za dobe) oraz o dowozie i odbiorze samochodu za około 120 w obie strony, po przesłaniu przez firmę oferty SMS kwota pojazdu per każdą dobę okazała się wyższa o 20 zł oraz ponad 3 krotnie została zwiększona stawka za dostawę i odbiór samochodu!! Szkoda czasu na Państwa usługi, skoro zapewniacie jedno, a robicie drugie.
Advertisement
Patryk Sidyk
Patryk Sidyk
2023.10.14
Bardzo fajne podejście do klienta, fachowo i sprawnie . Samochody bardzo zadbane i ekonomiczne - mój wybór padł na Dacię Lodgy z LPG - koszt przejechania 500 km to 115 zł - także dużo mniej niż klasyczną benzyna czy dieslem. Szeroki wybór aut wiec każdy cos znajdzie dla siebie.
Reply from Auto-Dees - Wypożyczalnia Samochodów, Wypożyczalnia Busów, Wypożyczalnia przyczep, Wypożyczalnia 2023.10.14
Dziękujemy i zapraszamy ponownie😊
Piotr L
Piotr L
2023.09.22
Polecam, wypożyczyłem Dacie Jogger na weekend. Tani wynajem.
Speed Horse
Speed Horse
2023.05.29
Cezary Gomółka
Cezary Gomółka
2023.04.11
Pracownicy, z którymi miałem styczność, byli bardzo mili i potrafili świetnie doradzić. Dzięki nim udało mi się dokonać właściwego wyboru bez przepłacania.
Reply from Auto-Dees - Wypożyczalnia Samochodów, Wypożyczalnia Busów, Wypożyczalnia przyczep, Wypożyczalnia 2023.04.11
Dziękujemy i zapraszamy ponownie.
Advertisement
CAMILLI VITORIA SANTOS GULINE
CAMILLI VITORIA SANTOS GULINE
2023.04.05
Bardzo rozsądne ceny. Serdecznie polecam! Nie zawiodłem się.
Kaue Fernandes De Oliveira
Kaue Fernandes De Oliveira
2023.02.06
Bez problemowy odbior samochodu. Brak Uwag co do czystosci samochodu podczas zwrotu. Przy odawaniu zapytanie czy samochód byl sprawny, czy mam uwagi dotyczace stanu technicznego itd. Polecam
Małgorzata Szewczyk
Małgorzata Szewczyk
2023.02.01
Szybko, sprawnie i miło. polecam.
Reply from Auto-Dees - Wypożyczalnia Samochodów, Wypożyczalnia Busów, Wypożyczalnia przyczep, Wypożyczalnia 2023.02.02
Dziękujemy
Agata Marchlewska
Agata Marchlewska
2023.01.28
Polecam firmę, duża oferta i atrakcyjne ceny
Advertisement
Carlos Eduardo Conceicao Gil
Carlos Eduardo Conceicao Gil
2023.01.23
Jak wypożyczyć samochód to tylko tutaj .
Patryk Kępiński
Patryk Kępiński
2023.01.18
Pranie tapicerki w dobrej cenie i w umowionym terminie
KAUA EKUNLOJU PONCE CANTANHEDE CHAGAS
KAUA EKUNLOJU PONCE CANTANHEDE CHAGAS
2023.01.13
Auto - Dees to firma godna polecenia.
Amanda Ribeiro Araújo Guedes
Amanda Ribeiro Araújo Guedes
2023.01.08
Jak zawsze najwyższy poziom obsługi. Bardzo dobre i zadbane auta.
Advertisement
Ingrid Karollayne
Ingrid Karollayne
2022.12.31
Świetna wypożyczalnia !!! Auta są sprawne i czyste !!! Cena za wynajęcie nie jest duża !!! Polecam serdecznie !
Keirrison Santos De Souza
Keirrison Santos De Souza
2022.12.29
Samochody zadbane cały czas czyszczone ceny przystępne więc polecam na 100% będziecie zadowoleni.
Bruno Axel Dos Santos Da Silva
Bruno Axel Dos Santos Da Silva
2022.12.25
Mają świetne auta ...i naprawdę warto korzystać. ...polecam...
Liliana Czerniak
Liliana Czerniak
2022.12.22
Polecam!
Advertisement
Marzena Strzelecka
Marzena Strzelecka
2022.12.19
Wszystko jak należy i dobre ceny za wypożyczenie auta
Malwina Grochowska
Malwina Grochowska
2022.11.14
Bardzo miła obsługa, autko super sprawne, czyste i pachnące. Polecam.
Nadia Sikora
Nadia Sikora
2022.11.05
wszystko super ! Polecam Auto-Dees