Auto-Dees - Wypożyczalnia Samochodów, Wypożyczalnia Busów, Wypożyczalnia przyczep, Wypożyczalnia

Auto-Dees - Wypożyczalnia Samochodów, Wypożyczalnia Busów, Wypożyczalnia przyczep, Wypożyczalnia Reviews

Excellent rating
4.6
18 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (18)
Mariusz Kowalski
Mariusz Kowalski
2023.11.04
Zdecydowanie nie polecam. W trakcie rozmowy telefonicznej Pani zapewniała mnie o takiej samej kwocie modelu samochodu jaki podany jest na stronie (200 zł za dobe) oraz o dowozie i odbiorze samochodu za około 120 w obie strony, po przesłaniu przez firmę oferty SMS kwota pojazdu per każdą dobę okazała się wyższa o 20 zł oraz ponad 3 krotnie została zwiększona stawka za dostawę i odbiór samochodu!! Szkoda czasu na Państwa usługi, skoro zapewniacie jedno, a robicie drugie.
Advertisement
Patryk Sidyk
Patryk Sidyk
2023.10.14
Bardzo fajne podejście do klienta, fachowo i sprawnie . Samochody bardzo zadbane i ekonomiczne - mój wybór padł na Dacię Lodgy z LPG - koszt przejechania 500 km to 115 zł - także dużo mniej niż klasyczną benzyna czy dieslem. Szeroki wybór aut wiec każdy cos znajdzie dla siebie.
Reply from Auto-Dees - Wypożyczalnia Samochodów, Wypożyczalnia Busów, Wypożyczalnia przyczep, Wypożyczalnia 2023.10.14
Dziękujemy i zapraszamy ponownie😊
Piotr L
Piotr L
2023.09.22
Polecam, wypożyczyłem Dacie Jogger na weekend. Tani wynajem.
Speed Horse
Speed Horse
2023.05.29
Małgorzata Szewczyk
Małgorzata Szewczyk
2023.02.01
Szybko, sprawnie i miło. polecam.
Reply from Auto-Dees - Wypożyczalnia Samochodów, Wypożyczalnia Busów, Wypożyczalnia przyczep, Wypożyczalnia 2023.02.02
Dziękujemy
Advertisement
Marzena Strzelecka
Marzena Strzelecka
2022.12.19
Wszystko jak należy i dobre ceny za wypożyczenie auta
Malwina Grochowska
Malwina Grochowska
2022.11.14
Bardzo miła obsługa, autko super sprawne, czyste i pachnące. Polecam.
Nadia Sikora
Nadia Sikora
2022.11.05
wszystko super ! Polecam Auto-Dees
Rafał Dolata
Rafał Dolata
2022.11.01
Będę wracał ;)
Advertisement
Miłosz Kaczmarek
Miłosz Kaczmarek
2022.02.23
Znają się na robocie! Skorzystałem z usługi kompleksowego mycia i sprzątania. Zaniedbane wnętrze samochodu zostało doprowadzone do stanu idealnego. Neutralny zapach po praniu tapicerki - dla mnie ważne, jeżdżę z dzieckiem. Ceny naprawdę dobre, sporo niższe, niż w innych punktach w okolicy. Polecam !
PAN KRYTYCZNY
PAN KRYTYCZNY
2021.08.30
Bartek Nie
Bartek Nie
2021.06.07
Polecam każdemu co potrzebuje wynająć auto, konkretne podejście do klienta bez ściemy innych takich kitów itp.itd. Daje wielki plus !
dominik trzepiora
dominik trzepiora
2020.09.25
Firma ma bardzo szeroki wachlarz usług!! Parokrotnie korzystalem z uslug lawety i wypozyczalem samochody i jestem bardzo usatysfakcjony jakoscia i ceną uslugi. Z przyjemnością mogę polecic Auto-Dees bo sa bezkonkurencyjni !!
Advertisement
Roksana Wojciechowska
Roksana Wojciechowska
2020.09.25
Patryk Pasieka
Patryk Pasieka
2020.09.25
URKO
URKO
2020.07.14
Pranie tapicerki i nie tylko, całego wnętrza przed sprzedażą samochodu mistrzostwo świata.Polecam!!!!
Zjarany Gość
Zjarany Gość
2020.02.01
Dobre auta, miła obsługa, dobra cena ( możliwość negocjacji). Niejednokrotnie miałem okazję wynająć samochód, dlatego serdecznie polecam.
Advertisement
Dżesika Grzyb
Dżesika Grzyb
2019.11.27
Samochody sprawne, wygodne, czyste. To już nie moje pierwsze wynajęcie samochodu w tej firmie, także z czystym sumieniem polecam!