Wypożyczalnia Samochodów AUTO-DEES Częstochowa Kłobuck Wynajem Aut Busów Przyczep Lawet Bagażników Reviews

Wypożyczalnia Samochodów AUTO-DEES Częstochowa Kłobuck Wynajem Aut Busów Przyczep Lawet Bagażników Reviews

4.7

Excellent - based on 13 reviews

auto-dees.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (13)
Dawid
2023-07-29
Wynajem auta Wszystko super sprawnie i szybko. Właściciel miły i wszystko na spokojnie wyjaśnia i odpowiada na pytania. Polecam
Advertisement
Ktos Ktosik
2023-02-18
Miłosz Kaczmarek
Miłosz Kaczmarek
2022-02-23
Znają się na robocie! Skorzystałem z usługi kompleksowego mycia i sprzątania. Zaniedbane wnętrze samochodu zostało doprowadzone do stanu idealnego. Neutralny zapach po praniu tapicerki - dla mnie ważne, jeżdżę z dzieckiem. Ceny naprawdę dobre, sporo niższe, niż w innych punktach w okolicy. Polecam !
Mikołaj Trepka
Mikołaj Trepka
2022-02-22
Wynajmowałem Forda Galaxy van 7-osobowy, polecam serdecznie! Wynajem samochodu odbyło się szybko i bez problemowo
Danuta Chrościszewska
Danuta Chrościszewska
2021-12-15
Polecam serdecznie!
Reply from Wypożyczalnia Samochodów AUTO-DEES Częstochowa Kłobuck Wynajem Aut Busów Przyczep Lawet Bagażników 2021-12-15
Dzìekujemy. Polecamy się na przyszłość!
Advertisement
PAN KRYTYCZNY
PAN KRYTYCZNY
2021-08-30
Bartek Nie
Bartek Nie
2021-06-07
Polecam każdemu co potrzebuje wynająć auto, konkretne podejście do klienta bez ściemy innych takich kitów itp.itd. Daje wielki plus !
dominik trzepiora
dominik trzepiora
2020-09-25
Firma ma bardzo szeroki wachlarz usług!! Parokrotnie korzystalem z uslug lawety i wypozyczalem samochody i jestem bardzo usatysfakcjony jakoscia i ceną uslugi. Z przyjemnością mogę polecic Auto-Dees bo sa bezkonkurencyjni !!
Roksana Wojciechowska
Roksana Wojciechowska
2020-09-25
Advertisement
Patryk Pasieka
Patryk Pasieka
2020-09-25
URKO
URKO
2020-07-14
Pranie tapicerki i nie tylko, całego wnętrza przed sprzedażą samochodu mistrzostwo świata.Polecam!!!!
Zjarany Gość
Zjarany Gość
2020-02-01
Dobre auta, miła obsługa, dobra cena ( możliwość negocjacji). Niejednokrotnie miałem okazję wynająć samochód, dlatego serdecznie polecam.
Dżesika Grzyb
Dżesika Grzyb
2019-11-27
Samochody sprawne, wygodne, czyste. To już nie moje pierwsze wynajęcie samochodu w tej firmie, także z czystym sumieniem polecam!
Advertisement