Aurelum - instalacje fotowoltaiczne

Aurelum - instalacje fotowoltaiczne Reviews

Excellent rating
5.0
31 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (31)
Bożena Juszczak
Bożena Juszczak
2024.03.03
Firma Aurelium jest godna polecenia. Jestem zadowolona z realizacji usługi. Całe przedsięwzięcie od projektu po montaż zrealizowano sprawnie, terminowo i profesjonalnie.
Advertisement
Imek 95
Imek 95
2023.10.03
Firma godna polecenia, współpraca za każdym razem przebiega bez zarzutów i z zadowoleniem obu stron. Na tle wielu firm fotowoltaicznych które prezentują niską jakość wykonania, firma Aurelum zdecydowanie prezentuje najlepszą jakość i podejście do klienta! Polecam!
Adrian K
Adrian K
2023.08.31
Aneta Mirowska
Aneta Mirowska
2023.07.24
Pełen profesjonalizm !Wszystko sprawnie i bez problemów .Polecam 🙂
Martyna S
Martyna S
2023.06.01
Profesjonalizm w każdym aspekcie, wzorowa obsługa od oferty po montaż, zgłoszenie instalacji do energetyki aż po opiekę po sprzedaży. Polecamy gorąco!
Advertisement
Krzysztof Kwieciak
Krzysztof Kwieciak
2023.04.23
Polecam szybko i bezproblemowo zainstalowana instalacja na gruncie. Panele bifacjalne, inwerter Huawei z deykowanym do niego magazynem energii 5 KW
Filip Janczar
Filip Janczar
2023.03.26
Dawno nie spotkałem firmy, która z tak dużym zaangażowaniem podeszła do projektu. Doradztwo, jakość wykonania, fachowa obsługa, terminowość na najwyższym poziomie. Gorąco polecam!
Sylwia Liberska
Sylwia Liberska
2023.03.22
Firma działa profesjonalnie pod każdym względem. Montaż paneli i modułu bateryjnego szybki, sprawny i w uzgodnionym terminie. Obsługa klienta na najwyższym poziomie nawet po zakończeniu inwestycji. Polecam!
Anna G
Anna G
2023.01.14
Advertisement
dantedevil87
dantedevil87
2022.12.16
Polecam Firmę wszystko szybko sprawnie. Bardzo sympatyczna obsługa :)
Agnieszka Maciołek
Agnieszka Maciołek
2022.11.07
Szybki montaż, p. Łukasz jest słowny, dotrzymuje terminów i załatwia wszystkie formalności za klienta. Gorąco polecam.
Elżbieta Kupaj
Elżbieta Kupaj
2022.10.25
Pełen profesjonalizm,bardzo zgrana i sprawna ekipa instalatorów. Podejście do wykonania usługi jak i do klienta na najwyższym poziomie. Firma godna polecenia.
Wrzos Godziesze
Wrzos Godziesze
2022.08.17
Profesjonalizm w każdym aspekcie. Przygotowanie terenu, praca w trakcie oraz pozostawienie terenu oraz miejsca pracy i instancji na Najwyższym Poziomie Profesjonalizmu. Szefostwo, Pracownicy Brawo.
Advertisement
Ewa Ewa
Ewa Ewa
2022.04.15
bartłomiej młynarczyk
bartłomiej młynarczyk
2022.04.10
Pełen profesjonalizm. Podejście do wykonania usługi jak i do klienta na najwyższym poziomie. Firma godna polecenia!!!!!
Leszek Łubkowski
Leszek Łubkowski
2022.04.09
Instalacja wykonana szybko i bardzo profesjonalnie. Bardzo sprawna i zgrana ekipa instalatorów. Serdecznie polecam firmę.
Wojciech Jezierski
Wojciech Jezierski
2022.04.09
Advertisement
Marta Sz
Marta Sz
2021.04.18
Instalacja o mocy 20 kW wykonana profesjonalnie i na czas. Wygląda estetycznie i działa zgodnie z ustaniami. Sprawny i szybki montaż przez młodych pracowników. Firma rzetelna i godna polecania.
Reply from Aurelum - instalacje fotowoltaiczne 2021.05.11
Dziękujemy!
karolina Płócienniczak
karolina Płócienniczak
2021.04.08
Polecam! Firma rzetelna, profesjonalne podejście do klienta ( trudnego :). Wszystkie prace wykonano fachowo, starannie i w terminie. Bardzo dobra komunikacja. Polecam!
Marcin Jezierski
Marcin Jezierski
2021.03.23
Reply from Aurelum - instalacje fotowoltaiczne 2021.03.25
Dziękujemy za ocenę!