AtoZ Clean Schoonmaakbedrijf Reviews

AtoZ Clean Schoonmaakbedrijf Reviews

4.8

Excellent - based on 13 reviews

atozclean.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (13)
Dick Paul
Dick Paul
2020-11-30
Advertisement
Ka-Kit Law
Ka-Kit Law
2020-11-29
Joris vanmeulen
Joris vanmeulen
2020-11-29
Wij maken al jaren gebruik van de diensten van Atozclean. We zijn erg tevreden. Prima service, veel mogelijkheden en flexibel!
A. Akkoc
A. Akkoc
2020-11-28
Ömer Akkoc
Ömer Akkoc
2020-11-28
Top schoonmaakbedrijf, Goede service!
Advertisement
Niyaaz Asray
Niyaaz Asray
2020-11-28
Top. Goeie samenwerking!
Solaiman El Mokadmi
Solaiman El Mokadmi
2020-11-28
Maurice K.
Maurice K.
2020-11-27
Zeer betrouwbare partij om mee te werken. Goede ervaring mee. Is al 4 jaar onze vaste partij op ons kantoor. Never change a winning team!
Steven Great
Steven Great
2020-11-22
We hebben meerdere jaren met Atoz Clean samen gewerkt en waren altijd erg tevreden. Goede service en constante kwaliteit. Een aanrader!
Advertisement
Jassin Bouraajaj
Jassin Bouraajaj
2020-11-07
Richard dork
Richard dork
2020-09-28
Fijn contact, altijd bereikbaar en goede service! We kregen veel kortingen, zoals 1e maand 50% korting en wegens Corona + 10% korting. Tevens deden ze een grote beurt helemaal GRATIS!
stefaan molen
stefaan molen
2020-09-28
Hierbij onze complimenten voor de reiniging van ons kantoor. Prima schoonmaakteam:​ bijzonder vriendelijke mensen die hard hebben gewerkt en perfect hebben schoongemaakt ! Wij zijn bijzonder tevreden en zullen "Schoonmaakwoede" bij iedereen van harte aanbevelen.
Oguz Akkoc
Oguz Akkoc
2020-08-21
Geweldig personeel. Deskundig en juiste Materiaal gebruikt bij het verichten van schoonmaak werk. Aanrader? Dank je wel Jongens
Advertisement