ATM Klima Sp. z o.o.

ATM Klima Sp. z o.o. Opinie

Opinie Doskonały
4.8
69 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (69)
Piotr Calka
Piotr Calka
2023.09.06
Niezawodna firma!
Reklama
Bartosz Zodel
Bartosz Zodel
2023.09.05
Dokładnie dwa spotkania wystarczyły, żeby przekonać się do ATM Klima. W naszym domu została zamontowana pompa ciepła Panasonic. Zespół ATM Klima dobrał pompe ciepła oraz zadbał o dofinansowanie. Serdecznie polecam!!!
Dagmara Golicka
Dagmara Golicka
2023.09.05
Pozytywny
Profesjonalizm
Jesteśmy bardzo zadowoleni z firmy ATM KLIMA.Profesjonalne podejście do klienta, pomoc na każdym etapie i super kontakt. Ekspresowa obsługa, jakość na najwyższym poziomie, świetny i zgrany zespół. Pompa ciepła Toshiba sprawdza się znakomicie jesteśmy zadowoleni z podjęcie decyzji o zmianie ogrzewania z kopciucha na pompę ciepła 😁
Joanna Zarucka
Joanna Zarucka
2023.08.24
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Firma ATM KLIMA wykonywała w naszym domu jednorodzinnym w Juszkowie przy ul. Modrzewiowej instalację pompy ciepłej Toshiba, instalacje c.o. i wodk.-kan. wraz z ogrzewaniem podłogowym. Panowie z należytą starannością i dokładnością wykonują poszczególne etapy prac instalacyjnych. Wszelkie zagadnienia techniczne są zrozumiale i szeroko wyjaśniane. Newralgiczne decyzje związane z np. lokalizacją poszczególnych urządzeń są na bieżąco uzgadniane z Inwestorem. Panowie są terminowi i słowni co jest niezwykle istotne podczas realizowania prac budowlanych. Polecam firmę ATM KLIMA jako rzetelnego partnera podczas realizowania różnego rodzaju inwestycji
Arkadiusz Sząszor
Arkadiusz Sząszor
2023.07.27
Najlepszy salon z pompami ciepła i klimatyzacją w Gdańsku. Polecam !
Reklama
Michał Kleinschmidt
Michał Kleinschmidt
2023.07.26
Pełen profesjonalizm Firma która zna się na rzeczy i nie naciągają klienta na koszty.
Timi Gonzalez
Timi Gonzalez
2023.07.17
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Tylko ATM Klima! Polecam
Piotr Pellowski
Piotr Pellowski
2023.07.14
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Polecam ATM KLIMA z czystym sumieniem. Pełen profesjonalizm i zgrana ekipa. Pozostawiają po sobie pożądek oraz dbają o każdy szczegół. U mnie zamontowali pompę ciepła Daikin Altherma 10kw 3 H MT W (EPRA10EW1 + ETVH12S23E9W). Planuję w przyszłym roku montować Fotowoltaikę i napewno będzie montowana przez ATM KLIMA.
Wiktor Tumiński
Wiktor Tumiński
2023.07.02
Reklama
Piotr Kałan
Piotr Kałan
2023.05.19
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Fachowość na najwyższym poziomie. Szybka realizacja, zmysł techniczny oraz czystość pracy. Jestem mega zadowolony z montażu zestawu klimatyzacji. Upały w lato już mi nie straszne :) Polecam!
Violetta Myszk-Zawadzka
Violetta Myszk-Zawadzka
2023.05.17
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Reakcja na coś
Montaż pompy ciepła i fotowoltaiki odbył się sprawnie i profesjonalnie. W razie pytań kontakt jest nadal i mogę liczyć na kompetentną pomoc
Diana Serik
Diana Serik
2023.05.17
Firma którą można określić jednym słowym: profesjonalizm. Profesjonalizm od pierwszego kontaktu przez wycenę i doradztwo aż do montażu. Bardzo Polecam.
Piotrek Grobowiec
Piotrek Grobowiec
2023.05.17
Zdecydowanie NIE polecam!!! Widzę, że przepływ informacji też zawodzi?
Odpowiedz z ATM Klima Sp. z o.o. 2023.05.08
Nie świadczyliśmy usług dla Pana Piotra Grobowiec oraz nie otrzymaliśmy od osoby o takich danych zapytania e-mailowego lub połączenia telefonicznego. Najwidoczniej konkurencja bardzo interesuje się naszą działalnością. Bardzo chętnie poznamy szerszy kontekst opinii.
Reklama
Семен Фесенко
Семен Фесенко
2023.05.16
Chciałbym polecić firmę ATM Klima bardzo szybko i wysokiej jakości z wielu firm wybrałem tę i nigdy nie żałowałem swojego wyboru. Cierpliwy i responsywny kierownik wesoła ekipa monterów i specjalne podziękowania dla Szymona
Jarosław Krakowski
Jarosław Krakowski
2023.05.16
Krytyczny
Profesjonalizm
Czy firma zajmująca się sprzedażą pomp ciepła, której prezes poszukuje oferty dla siebie w firmie konkurencyjnej może być wiarygodna? Pozostawiam do subiektywnej oceny.
Michal Kurowski
Michal Kurowski
2023.05.16
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Polecam korzystanie z usług firmy ATM Klima. Szybki kontakt, wycena oraz bardzo dobre podejście do klienta na każdym etapie realizacji inwestycji. Doradztwo Pana Piotra oraz kultura osobista jest na bardzo wysokim poziomie. Dodatkowo ekipy wykonujące prace są również bardzo profesjonalne. Jesteśmy zadowoleni z wykonanych prac (pompa ciepła i zestaw fotowoltaiczny). A to jeszcze nie koniec Naszej współpracy ;)
Radosław Dobrzeniecki
Radosław Dobrzeniecki
2023.05.12
Polecam! Firmie zależy na kliencie, a ekipa monterów to czyściochy. Bardzo profesjonalnie i bez niespodzianek.
Reklama
Artur u
Artur u
2023.05.10
Pozytywny
Profesjonalizm
Nie z przypadku skorzystałem z usług firmy ATM KLIMA , z czego jestem mega zadowolony. Pompa ciepła Panasonic 9kw dopasowana w 100 procentach do moich potrzeb, ceny najatrakcyjniejsze w porównaniu z innymi ofertami konkurencji , a co najważniejsze mega profesjonalny serwis który starannie i fachowo zamontował pompę z całym osprzętem. Polecam z czystym sumieniem, kto skorzysta z usług tej firmy będzie napewno zadowolony ciężko znaleźć firmy jak ATM KLIMA , które tak profesjonalnie podchodzą do klienta od doboru sprzętu , po znalezienie najkorzystniejszej oferty cenowej kończąc na profesjonalnym serwisie. . Jak dla mnie cena i jakość usług numer jeden w swojej branży .
Piotrek Grobowiec
Piotrek Grobowiec
2023.04.24
Zdecydowanie NIE polecam!!!
Odpowiedz z ATM Klima Sp. z o.o. 2023.05.08
Nie świadczyliśmy usług dla Pana Piotra Grobowiec oraz nie otrzymaliśmy od osoby o takich danych zapytania e-mailowego lub połączenia telefonicznego. Najwidoczniej konkurencja bardzo interesuje się naszą działalnością. Bardzo chętnie poznamy szerszy kontekst opinii.
ANTEK ANTEK
ANTEK ANTEK
2023.04.12
Pozytywny
Profesjonalizm