Atix Gietvloeren

Atix Gietvloeren Reviews

Excellent rating
5.0
17 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (17)
Top resultaat van de nieuwe gietvloer. Wij zijn super tevreden met onze gietvloer die zeer vakkundig is aangebracht. Alle lof voor Xander die meedenkt en een super resultaat heeft afgeleverd. Aangezien dit onze tweede gietvloer is is het resultaat een veel mooiere afgewerkte vloer dan de vorige. Wij kunnen dit bedrijf dus iedereen met plannen voor een mooie gietvloer aanbevelen.
Advertisement
Mario Pashouwers
Mario Pashouwers
2023.03.05
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Ben erg tevreden met mijn nieuwe gietvloer. Goede service en vakbekwaam personeel!
Weronika Meja
Weronika Meja
2022.12.22
De vloer is mooi en strak gegoten. Erg fijn en behulpzaam contact gehad!
Rowie Florijn
Rowie Florijn
2022.10.30
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
De keuze is tegenwoordig reuze in gietvloerenland. Net als vele anderen vroegen wij meerdere offertes op. Bij toeval kwamen we uit in de showroom van Atix. Wij kozen voor Atix vanwege de eerlijke en nuchtere insteek van de mannen achter deze organisatie. Tijdens het eerste gesprek was het gevoel goed; ongedwongen, maar professioneel. Geen verkooppraat. Kregen direct tegels met de diverse kleuren mee naar huis, op goed vertrouwen. In tegenstelling tot de grotere partijen, neemt Xander écht tijd om samen te bezien wat het beste past in je huis. Xander is meermaals met ons komen kijken en hield ons tijdens het gieten telkens op de hoogte. Na het gieten kwam hij wederom langs met uitleg over de verzorging en de bescherming van de meubels. Xander communiceerde telkens helder, maar bovenal eerlijk. De gietvloer is prachtig geworden door het hele huis. Wij genieten er volop van. Wij zouden Atix echt aanraden; je krijgt er geen spijt van.
Ayhan Eren
Ayhan Eren
2022.08.22
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Zeer tevreden over het product! Ze gaan zeer professioneel te werk en komen altijd hun afspraken na. Helemaal tevreden en een aanrader voor degene die ook thuis PU Gietvloer willen hebben.
Advertisement
Jiahua Shen
Jiahua Shen
2022.04.22
Erica Verschuren
Erica Verschuren
2022.04.01
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Wij zijn superblij met onze mooie Atix gietvloer! Alles is precies volgens afspraak verlopen. Heel professionele, prettige meedenkende eigenaar die met al zijn ervaring de rust weet te bewaren. Prima samenwerking in alle voorbereidingen en topkwaliteit geleverd.
Reply from Atix Gietvloeren 2022.04.02
Beste Erica en John, bedankt voor jullie mooie review. Super dat de vloer geworden is zoals jullie voor ogen hadden (mooie drukke betonlook). We wensen jullie veel plezier met de vloer.
J. van Dijk
J. van Dijk
2022.03.28
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
We zijn zeer tevreden over het eindresultaat,vloer ligt er mooi bij. Ook met het leggen van de vloer waren er absoluut geen klachten of problemen. Goede communicatie, zeer netjes gewerkt en geen afval. Tenslotte was het keuzeproces prettig,eerst een bezoek aan huis, daarna in de showroom en vervolgens werden er ook nog kleurmonsters aan huis geleverd, kortom: top service!
Sander Brand
Sander Brand
2022.03.02
Positive
Professionalism
Quality
Reply from Atix Gietvloeren 2022.03.02
Hey Sander bedankt voor je positieve review veel plezier met jullie nieuwe vloeren.
Advertisement
Jan
Jan
2022.02.13
isa swinkels
isa swinkels
2022.02.12
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Super tevreden met mijn gietvloeren op de bovenverdieping. Xander denkt goed mee, is echt een vakman. Als de benedenverdieping aan vervanging toe is ga ik zeker weer bellen 😉
Reply from Atix Gietvloeren 2022.02.15
bedankt voor je mooie review isa! veel plezier met de vloer.
Bob Buurman
Bob Buurman
2021.08.09
Inmiddels meerdere design gietvloeren van Atix Vloersystemen mogen bekijken en bekritiseren. Echter kan ik wel beamen dat Xander en zijn team wel tot het hoger segment aan gietvloer applicateurs horen. Hoge kwaliteit gietvloeren zijn te herkennen aan vaak juist detail werkzaamheden. Het afschot in de inloopdouche, rand aansluiting bij zwevende vloeren en afwerking bij plinten en strips bij trapaansluitingen. Over trappen gesproken; Deze voorzien van gietvloer is een expertise voor weinig weggelegd maar ook hier heb ik trappen gezien die door Xander gemaakt zijn. Dus zeker 5 sterren voor een bedrijf dat oog voor detail heeft , geen uitdaging uit de weg gaat. Recht voor zijn raap is. Klanten netjes adviseert ook al is het niet in belang van Atix en altijd afspraken nakomt.
Carlo Oomes
Carlo Oomes
2021.08.06
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Hele fijne ervaring, top gemaakt, goed meegedacht! Xander gaf de rust door problemen die waren veroorzaakt door anderen op te lossen, gewoon prima, geen kopzorgen: precies wat we nodig hadden!
Reply from Atix Gietvloeren 2021.08.08
Dag Carlo zie dat jullie al druk aan het inrichten zijn, top dat alles naar tevredenheid is verlopen. Bedankt voor de mooie review!
Advertisement
Marc Theunissen
Marc Theunissen
2021.08.05
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
In mei 2019 hebben wij in onze gehele woning een gietvloer laten aanleggen door Atix Gietvloeren. We zijn zeer te spreken over de kwaliteit ervan. We zijn er nog iedere dag blij mee. Ook heeft Xander, de eigenaar, ons goed geadviseerd over de soort vloer en kleur en onderhoud. Door een reeds bestaande scheur in onze cement dekvloer (betreft een nieuwbouwwoning) kwam na een tijdje onze gietvloer plaatselijk omhoog. We hebben contact opgenomen met Xander en hij heeft de vloer op korte termijn naar grote tevredenheid en vakkundig gerepareerd. Kortom, we zijn heel tevreden.
Reply from Atix Gietvloeren 2021.08.08
Hey Marc wij hebben de samenwerking ook als prettig ervaren! We zijn blij met een tevreden klant, veel plezier met jullie gietvloer.
Koen-Jan Nieuwenhuijsen
Koen-Jan Nieuwenhuijsen
2021.07.06
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Ook wij waren lang op zoek naar een bedrijf om een gietvloer te laten leggen in ons huis (woonkamer, toiletten en beide badkamers). Via een vriend in contact gekomen met Xander van Atix. Nadat we kort telefonisch hadden overlegd kwam Xander even langs om onze wensen te inventariseren, hij had goede tips qua kleur en afwerking, die wij uiteindelijk ook hebben overgenomen. De offerte was helder en de prijs was goed. De uitvoering is gedaan volgens afspraak, netjes op tijd, en zonder enige schade/vlekken op wanden/meubels. Super netjes. We zijn super tevreden met onze nieuwe vloeren, past precies bij ons interieur, de beton look is fantastisch, overal zit iets van een tekening in de vloer zodat je altijd nieuwe details ziet. Atix gietvloeren steekt wat ons betreft met kop en schouders uit boven de rest, een aanrader!
Reply from Atix Gietvloeren 2021.07.07
bedankt voor de goede beoordeling, leuk om fotos te zien van het eindresultaat. Veel plezier met de vloer!!
Lennart van de Pas
Lennart van de Pas
2021.06.28
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Ervaringen met Atix Gietvloeren zijn erg goed. Uiteindelijk voor een gietvloer gekozen voor onze nieuwbouwwoning en uitgekomen bij Atix. Goed en degelijk advies over de mogelijkheden, kleurstellingen en opties. Duidelijke afspraken gemaakt over levering en afwerking. Resultaat een erg mooie, strakke gietvloer in de kleur die we zochten. Zeker ook goed om te vermelden is dat bij het egaliseren en gieten van de vloer er ook netjes en zorgvuldig gewerkt is. Wij zijn blij en tevreden met onze onderhoudsvriendelijke vloer wat ook belangrijk is.
Reply from Atix Gietvloeren 2021.06.29
Bedankt voor je positive beoordeling Lennart! We zijn blij dat alles naar tevredenheid is gemaakt, en wensen jullie nog veel plezier met de nieuwe vloer.
pascal van den akker
pascal van den akker
2020.12.03
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Lang gezocht naar een goede gietvloer. Veel rond gesnuffeld op internet, en uiteindelijk zie je bijna door de bomen het bos niet meer. Prijzen vlogen alle kanten op, goedkoop werd al snel duur bij de meeste, met al het meerwerk wat er later bijkomt. Maar bij Atix, was het no-nonsense, duidelijk, goed overleg. Zeer correct, netjes en op tijd. Zeker aan te raden. Atix Vloersystemen.
Advertisement