ATG Home Solutions - Frezowane Ogrzewanie Podłogowe

atghome.com.pl

ATG Home Solutions - Frezowane Ogrzewanie Podłogowe Reviews

Excellent rating
4.6
54 reviews Verified
ATG Home Solutions - Frezowane Ogrzewanie Podłogowe
%title%

%offer%

Reviews ( 54 ) 4.6

Wojciech Malecki
Wojciech Malecki
2024.05.24
Ekipa szybka, miła, profesjonalna, dokładnie tak jak osoba, z którą rozmiłowałem przez telefon żeby umówić się na usługę, serdecznie polecam
Advertisement
Кирилл Сторижко
Кирилл Сторижко
2024.05.14
Wszystko gra ! Firma fachowców !
klimo5zEk
klimo5zEk
2024.05.09
Kacper Jurczak
Kacper Jurczak
2024.04.28
Praca wykonana solidnie. Na minus: Firma spóźniła się na miejsce dwie godziny, nie posprzątała po sobie, zostawili śmieci, kartony oraz puszki po napojach.
VOVENIX
VOVENIX
2024.04.22
Advertisement
Jakub Orzeł
Jakub Orzeł
2024.04.22
Ł D
Ł D
2024.03.13
Pełen profesjonalizm, szybka i fachowa obsługa. Pełne zaufanie, polecam.
Natalia Wojciechowska
Natalia Wojciechowska
2024.03.11
Bardzo polecam współpracę z ATG Home Solutions. Wspaniała obsługa klienta i solidne wykonanie zleconego zadania. Pełen profesjonalizm na każdym etapie współpracy.
Karol Stachera
Karol Stachera
2024.03.06
W dniu wczorajszym firma wykonywała w moim domu frezowane ogrzewanie podłogowe. Kontakt od momentu oferty aż do wykonania ogrzewania był bardzo profesjonalny. Zakres prac został wykonany w ciągu 8 godzin (26 m2). Panowie, po wykonanych pracach przeprowadzili ze mną instruktaż i przedstawili sposób użytkowania "podłogówki". Daję 5 gwiazdek i polecam firmę!
Advertisement
Damian Chmiel
Damian Chmiel
2024.02.29
Karolina Radziejewska
Karolina Radziejewska
2024.02.29
Polecam!! 👌🏽
krzysztof wojcieszek
krzysztof wojcieszek
2023.12.18
Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi ogrzewania podłogowego frezowanego. Profesjonalne podejście do klienta, praca wykonana szybko i solidnie. Szczerze polecam firmę ATGhone. Bardzo zadowolony klient👍
Hubert Skibinski
Hubert Skibinski
2023.12.08
Polecam ATG z czystym sumieniem. Wzorcowy, wręcz idealny kontakt z klientem. Od wstępnych rozmów dotyczących realizacji projektu, aż do montażu końcowego, wszystko wytłumaczone w najdrobniejszych detalach. Punktualnie, szybko i fachowo.
Advertisement
Małgorzata Król
Małgorzata Król
2023.12.01
Fachowcy w każdym calu 😁serdecznie polecam 🙌
Maksymilian Malik
Maksymilian Malik
2023.11.27
Zdecydowanie polecam, profesjonalne podejście, dobry kontakt, świetnie wykonana praca.
Igor Chudziński
Igor Chudziński
2023.11.25
Miałem przyjemność skorzystać z usług tej firmy dwa tygodnie temu. Jestem bardzo zadowolony z pracy jaką wykonała ekipa. Panowie byli bardzo profesjonalni. Serdecznie polecam.
Malgosia Nogiec
Malgosia Nogiec
2023.11.01
Jestem bardzo zadowolona z montażu ogrzewania podłogowego wykonanego przez firmę ATG Home Solutions w Krakowie. Od samego początku wstępnych rozmów dotyczących realizacji projektu, aż do montażu końcowego, bardzo dobry kontakt i tu szczególnie muszę podziękować Panu Damianowi, za pełny profesjonalizm, zaangażowanie i bardzo dobry kontakt z klientem. Montaż wykonany z godnie z umówionym terminem, punktualnie, szybko i fachowo (tu podziękowania dla całej ekipy wykonującej montaż). Bardzo polecam!!!
Advertisement
Michal Gorka
Michal Gorka
2023.10.26
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Zadzwoniłem z ciekawości, teraz polecam znajomym! Fantastyczna i profesjonalna obsługa klienta. Przygotowano dla mnie idealnie dopasowaną ofertę pod moje wymagania. Jestem w pełni zadowolony z usług. Żona zachwycona efektem końcowym!
Artur Kuzioła
Artur Kuzioła
2023.09.14
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Polecam firmę ATG. Profesjonalnie i sprawnie wykonali ogrzewanie podłogowe całego domu. Punktualnie, terminowo i po weryfikacji kierownika budowy opinia bardzo pozytywna. Zastosowane materiały użyte do wykonanej są najwyższej jakości. Pracownicy mili, kompetentni i profesjonalni. Polecam!
Karol Trzuskowski
Karol Trzuskowski
2023.08.18
Profesjonalne podejście, bardzo podoba mi się kontakt z klientem nawet po wykonaniu usługi, jeśli mam jakieś pytania to wszystko wyjaśnią. Polecam!