The Loft | Photo studio

The Loft | Photo studio Reviews

Excellent rating
5.0
28 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (28)
Jennifer
Jennifer
2023.12.24
Ik organiseer regelmatig mini shoots in Atelier Oost. Mijn klanten komen vaak met open mond binnen; wauw… Ook ik ben fan van de ruimte! De huiselijke sfeer, verschillende settings, warme kleuren én de hoeveelheid licht. Ik shoot graag speelse beelden en dat kan in deze grote ruimte. De schommel en trap zijn ook super populair bij kids ;-) @jenniferdevosfotografie
Advertisement
Karin van Rooijen
Karin van Rooijen
2023.09.16
Ik was hier voor een fotoshoot. Geweldig licht en heel fijne vibe…
Suzanne Hendriksen
Suzanne Hendriksen
2023.03.31
Met Le Olive hebben we gebruik gemaakt van The Loft voor onze spring en summer campagne en we waren absoluut onder de indruk van deze ruime en prachtige shootlocatie. De grote ramen zorgen voor een geweldige lichtinval en de minimalistische en rustige styling met prachtige nude tonen zijn de perfecte achtergrond! Wat deze locatie ook echt speciaal maakt, is de gastvrijheid en behulpzaamheid van de host. Een absolute aanrader dus!
Marijn van Trierum
Marijn van Trierum
2023.03.27
By Alicia Photography
By Alicia Photography
2023.02.19
Al 2 keer gebruikt gemaakt van de fijne studios van Atelier Oost. Laatste keer een vriendelijke host erbij die ook erg behulpzaam was!
Advertisement
Angelina Martin
Angelina Martin
2023.02.07
Desirée Domacassé
Desirée Domacassé
2023.01.12
Marketing Maison365
Marketing Maison365
2022.12.08
Enorm enthousiast over de prachtige locaties van Atelier Oost! Roos en Lisa hebben ons ontzettend warm ontvangen en geholpen. Wij hebben zowel in The Living Room als in The Loft geshoot en zijn enorm tevreden met de beelden. Het prachtige daglicht in beide studio's en het geweldige interieur zorgen voor de mooiste foto's. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Van genoeg plek voor visagie tot heerlijke cappuccino's en de mogelijkheid om alle meubels te verschuiven voor het perfecte shot. Al met al een locatie waar wij ontzettend graag komen en niet kunnen wachten tot er prachtige nieuwe locaties bij komen!
Maaike Fris (Lessons in Harmony)
Maaike Fris (Lessons in Harmony)
2022.11.22
Prachtig ingerichte ruimte. Met veel mogelijkheden om te shooten, is de lichtval door de grote ramen precies wat je nodig hebt voor de perfecte foto’s.
Advertisement
Valentina Blonda
Valentina Blonda
2022.11.16
Prachtige fotoshoot locatie! Wanneer de zon schijnt komt er enorm mooi licht binnen. Zonder zon kun je ook prima uit de voeten met goede belichting. We zijn enorm gastvrij ontvangen, koffie & thee aanwezig én een koelkast waar je wat zaken in kwijt kunt. Door de meerdaagse boeking kregen we ook de flexibiliteit om wat langer uit te lopen, wat heel fijn was. De locatie biedt enorm veel mogelijkheden door de design meubels en de verschillende hoeken. De beelden van de campagne zijn prachtig geworden mede dankzij deze top locatie. Absolute aanrader!
Chiela
Chiela
2022.10.01
Een van de weinige daglichtstudio's die het echt snapt. Ik zoek als fotograaf vaak naar huiselijk ingerichte, lichte ruimtes met mooi daglicht, maar vaak staat er dan een bankje, een zwierig gordijn en een achtergrondrol en dat is het dan. Dan heb ik te weinig qua sfeer om mee te werken. Echte lifestyle beelden maak je naar mijn mening in een mooi ingerichte ruimte die aan alle kanten klopt. Er zijn hier zo veel fotogenieke hoekjes dat geen enkele foto hetzelfde is. Het is een mooie rustige basis die je zelf eventueel verder aan kunt kleden met je eigen spullen & kleuren.
Eline van Dam
Eline van Dam
2022.08.18
Deze shootlocatie heeft alles wat ik kan wensen als videograaf. Roos heeft ontzettend goed nagedacht over elk hoekje en het licht. Dit maakt dat je zelfs op de meest regenachtige dagen de meest mooie beelden kan maken. Dit maakt Atelier voor mij uniek omdat je erop kunt vertrouwen dat het in real life net zo wauw is als op de foto's!
Ilse De boer
Ilse De boer
2022.08.17
Prachtige studio en een aardige host. Geen opdringerig gevoel gehad, fijne muziek, mooie content: een aanrader!
Advertisement
J DD
J DD
2022.05.20
Hele fijne en mooie ruimte. Behulpzaam en vriendelijk personeel.
Jolanda Diks
Jolanda Diks
2022.05.12
Ik heb The Loft geboekt voor mijn branding fotoshoot. Het voelt gelijk goed als je de ruimte binnenloopt. Ik had geluk met een zonnige dag. Het licht valt prachtig door de hoge ramen en speelt met de muren en alles wat in de spotlight mag staan. Zo fijn als je blij kunt starten, vooral als je zelf voor de camera staat. Ook fijn dat ze veel meubelen, accessoires en props hebben die je mag gebruiken. En de prachtige trap is echt een toevoeging van deze locatie. De ontvangst en verdere begeleiding was super. Blij dat ik The Loft heb geboekt. Jolanda Diks interieurontwerp
Nicole Den Harder
Nicole Den Harder
2022.05.08
Inmiddels 3 keer The Loft geboekt. Prachtige shoot locatie. Voor daglichtfotografen (personal branding) is deze ruimte zeer geschikt. Hoge kwaliteit van materialen en meubels en zeer smaakvol ingericht. Eigenaresse Roos heeft er veel zorg in gestopt. Ik heb nu ook gebruik gemaakt van een credit pakket. Een handige methode om in één keer meer uren te kopen met flinke korting. Een aanrader voor alle fotografen die er nog eens terug willen komen. Enige kleine minpuntje aan de locatie vind ik dat er weinig omkleedruimte is. Je maakt er daardoor al snel een bende van.
Jonathan Smit
Jonathan Smit
2022.05.03
Advertisement
Wendell Pengel, Sr.
Wendell Pengel, Sr.
2022.04.29
Very nice location for photo-shooting
Marielle Rooijakkers
Marielle Rooijakkers
2022.03.23
kristine fredheim
kristine fredheim
2022.03.18
Incredible space and incredible people!