Asurbrok Correduría de Seguros Mollerussa

Asurbrok Correduría de Seguros Mollerussa Reseñas

Evaluación Excelente
4.8
31 reseñas Verificado
%title%

%offer%

Reseñas (31)
Sibis St
Sibis St
2023.03.18
Bon professionals que treballen al lloc, amb un molt bon assessorament
Respuesta de Asurbrok Correduría de Seguros Mollerussa 2023.03.20
Moltes gràcies per la teva valoració. Continuarem treballant i millorant. Una salutació per part de tot l'equip d'Asurbrok.
Anuncio publicitario
Maria Pilar Plana
Maria Pilar Plana
2023.01.10
Tengo el seguro del coche ahí, con Racer, desde hace tiempo . Ningún problema !!!
Respuesta de Asurbrok Correduría de Seguros Mollerussa 2023.01.10
Muchas gracias por tu comentario. Es un placer para nosotros recibir estas opiniones. Siempre trabajamos para ser resolutivos, haceros entender vuestros seguros y asesoraros de una forma profesional y cercana. Saludos de parte de todo el equipo.
carme grau
carme grau
2022.12.02
Molt bona atenció
Antonio Visa
Antonio Visa
2022.12.02
Bona atenció i resposta. Molt recomanables
Daniel Botezatu
Daniel Botezatu
2022.09.21
Respuesta de Asurbrok Correduría de Seguros Mollerussa 2022.09.27
Muchas gracias Daniel por tu valoración.
Anuncio publicitario
Jose Maria Andrades Gomez
Jose Maria Andrades Gomez
2022.06.14
Excelentes profesionales
Respuesta de Asurbrok Correduría de Seguros Mollerussa 2022.06.17
Muchas gracias por tus comentarios. Un saludo de parte de todo el equipo de AsurBrok.
Sergi Puig
Sergi Puig
2022.03.14
Molt bon tracte personal i professional, molt bona atenció.
Respuesta de Asurbrok Correduría de Seguros Mollerussa 2022.03.16
Hola, Sergi. Abans de res volem agrair-te que t'hagi pres el temps d'escriure'ns una ressenya. Ens alegra que continuïs confiat en nosaltres per a les teves assegurances. Nosaltres continuarem treballant perquè, davant de qualsevol problema, puguis estar tranquil amb els diferents productes asseguradors.
Cristina Jiménez
Cristina Jiménez
2022.03.13
Equip molt competent i amb tracte immillorable 💯
Respuesta de Asurbrok Correduría de Seguros Mollerussa 2022.03.16
Hola, Cristina. En primer lloc, agrair-te la teva ressenya. Opinions com la teva són les que ens permeten continuar creixent i millorant com a corredoria buscant sempre que els nostres clients estiguin 100% satisfets amb les seves assegurances. Esperem que continuïs confiant en nosaltres molt més temps. Una salutació per part de tot l'equip.
Roger Puig Brufau
Roger Puig Brufau
2022.03.08
Grans professionals.
Respuesta de Asurbrok Correduría de Seguros Mollerussa 2022.03.09
Gràcies per transmetre'ns la seva valoració positiva. Sempre amb l'objectiu de vetlla perquè entengueu les diferents assegurances i pugueu obtenir l'assegurança que millor encaixa amb vosaltres. Gràcies per confiar en Asur Brok!
Anuncio publicitario
Dolors Vilà
Dolors Vilà
2022.03.08
Excelente equipo de profesionales.
Respuesta de Asurbrok Correduría de Seguros Mollerussa 2022.03.09
Moltes gràcies, Dolors. Comentaris com el teu ens esperonen a continuar treballant amb la mateixa línia per al vostre millor benestar. Salutacions per part de tot l'equip.
Raquel Parrado
Raquel Parrado
2022.03.08
Molt bon atenció i molt professionals
Respuesta de Asurbrok Correduría de Seguros Mollerussa 2022.03.09
Gràcies pel teu comentari Raquel. Ens motiva a continuar realitzant, amb entusiasme, els millors productes asseguradors per a vosaltres. Salutacions d'Asur Brok!
Gemma Tarragona
Gemma Tarragona
2022.03.08
Fa tres anys que estic amb ells i sempre tenen un tracte molt cordial i amable, resolc ràpidament els meus dubtes, i, sobretot quan he tingut algun sinistre m'assessoren oferint-me la millor solució possible. Els recomano!!!
Respuesta de Asurbrok Correduría de Seguros Mollerussa 2022.03.08
Agraïm la teva ressenya Gemma. T'ajudarem a fer que aquesta experiència perduri durant tot el temps que estiguis amb nosaltres. Tenim un equip de sinistres que intenta, contínuament, vetlla pel benefici vostre amb resolucions ràpides i òptimes dins de les diferents assegurances. Salutacions de part d'Asur Brok.
Agnes Pinol
Agnes Pinol
2022.03.08
Bons professionals, propers als clients que ens fan entenedor el tema de les nostres assegurances. Davant de qualsevol problema els tens per atendret i ajudar-te.
Respuesta de Asurbrok Correduría de Seguros Mollerussa 2022.03.08
Gràcies pel comentari Agnès. La professionalitat, proximitat i la confiança són pilars claus dins d'Asur Brok. Sempre intentem assessorar-vos amb la màxima eficàcia. La recomanació ens motiva a continuar construint benestar per a vosaltres mitjançant les millors assegurances.
Anuncio publicitario
Anna Piñol
Anna Piñol
2022.03.08
Respuesta de Asurbrok Correduría de Seguros Mollerussa 2022.03.08
Molt agraïts per la teva ressenya, Anna. Salutacions de part de l'equip d'Asur Brok.
Elena Peiró Pellisé
Elena Peiró Pellisé
2022.03.08
Molt profesionales, amb tracte exquesit.
Respuesta de Asurbrok Correduría de Seguros Mollerussa 2022.03.08
Elena gràcies per la teva recomanació i comentari. Seguirem mantenint aquest tracte i la nostra professionalitat. Comentaris com el teu ens ajuden a continuar construint el millor benestar per a vosaltres. Salutacions de part de la família d'Asur Brok.
Josep Garcia Miralles
Josep Garcia Miralles
2022.03.08
Sempre ben atesos !!!
Respuesta de Asurbrok Correduría de Seguros Mollerussa 2022.03.08
Moltes gràcies, Josep. Continuarem mantenint l'atenció i l'assessorament davant dels diferents productes asseguradors com us mereixeu. Salutacions de part d'Asur Brok.
Josep Gou Huguet
Josep Gou Huguet
2022.03.08
Respuesta de Asurbrok Correduría de Seguros Mollerussa 2022.03.08
Moltes gràcies, Josep. Esperem seguir amb la mateixa línia per continuar construint benestar. Salutacions.
Anuncio publicitario
Francesc Xavier Riveras Perez
Francesc Xavier Riveras Perez
2022.03.07
Respuesta de Asurbrok Correduría de Seguros Mollerussa 2021.09.17
Francesc, moltes gràcies per la seva valoració. Salutacions de part de l'equip d'Asur Brok.
Jose Sanchez Rodriguez
Jose Sanchez Rodriguez
2022.03.07
Respuesta de Asurbrok Correduría de Seguros Mollerussa 2022.03.08
Moltes gràcies Jose. Les vostres valoracions ens motiven a tot l'equip a seguir fent la feina amb la màxima implicació per a la satisfacció vostra. Salutacions de la família d'Asur Brok.
josefina ramirez
josefina ramirez
2022.03.07
Respuesta de Asurbrok Correduría de Seguros Mollerussa 2022.03.07
Moltes gràcies Josefina per la seva valoració. Ens gratifica saber les vostres opinions positives. Seguirem així, vetllant pels interessos dels nostres clients.