ARTUS INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

ARTUS INTERNET ŚWIATŁOWODOWY Reviews

Good rating
4.0
92 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (92)
Obsługa Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Udało się rozwiązać problemy związane z chwilowym zanikiem internetu poprzez wymianę routera na nowy. Polecam tego dostawcę internetu i TV.
Advertisement
MONIKA
MONIKA
2022.03.12
Nie dałabym żadnej gwiazdki !!!! Internet beznadziejny .Wywala notorycznie. Ciągle resetuje router po 5 razy na dzień. Nie polecam 😡
Nikolaos Zoidis
Nikolaos Zoidis
2022.03.04
The internet is not work good line is stop to work 3-4 times pre day especialy evening we try to change router we are try to install bigger speed still nothing so if you are about to install this company think before to do.
Nicolas Fire
Nicolas Fire
2022.03.04
The worst company ever. Signal of internet stop it ever 2-3 hours we have change 3 router the same problems cheap installation cheap router. Do not make any contract with them you will be just have problem!!!!! Krakow
Maciej Jasiak
Maciej Jasiak
2022.02.09
Bezproblemowa obsługa Klienta, szybki montaż oraz doradztwo ze strony Technika. Parametry internetu według umowy a nawet i większe. Korzystamy z internetu od kilku lat i jesteśmy zadowoleni. Polecam
Advertisement
Felipe Cornejo
Felipe Cornejo
2022.01.26
Polecam usługi tej firmy! Net działa bezproblemowo, przepustowość rzeczywista jest bardzo przybliżona z tej zakupionej. Centrum obsługi mocno się stara rozwiązać nawet najdrobniejsze problemy, wystarczy do nich dzwonić.
Mateusz Kawa
Mateusz Kawa
2022.01.23
Polecam :)
Piotr Chodorowicz
Piotr Chodorowicz
2022.01.20
Na tle internetów mobilnych ten wypada świetnie szybki dostęp oraz świetna obsługa klienta pozdrawiam z okolic ulicy Zarzecze
Witold P. (VVito)
Witold P. (VVito)
2021.12.25
Bardzo dobry i stabilny internet FTTH. Od 4 lat działa bez przerwy perfekcyjnie.
Advertisement
M Rrrr
M Rrrr
2021.12.17
Mieszkam w centrum miasta. Po przejściach z UPC/Orange/Toya wybrałem Artus. Nie zawiodłem się. Polecam.
Adam a
Adam a
2021.10.23
Świetny dostawca, zero problemów i zawsze pełna prędkość łącza.
Igor Ski
Igor Ski
2021.10.20
Działa jak należy :)
Piotr Widlarz
Piotr Widlarz
2021.10.19
Jeden z lepszych dostawców Internetu, wszystko śmiga bez problemu. Świetny serwis polecam
Advertisement
Pawel Bizon
Pawel Bizon
2021.10.19
Critical
Quality
Rok od mojej opini wydaje sie ze jest duzo stabilniej.
patrycja
patrycja
2021.10.18
Polecam! Wszystko super. Profesjonalne podejście do klienta.
Patryk Świerczyński
Patryk Świerczyński
2021.10.16
Pełna profeska, wszystko jak należy, indywidualnie podejście do klienta. Polecam!
Mateusz Góraj
Mateusz Góraj
2021.10.15
Pól roku używam i narazie bardzo na plus. Nie to co Orange nonstop reset routera.
Advertisement
Anna Wrońska
Anna Wrońska
2021.10.08
W ciągu 5 lat współpracy nie zawiedli mnie ani razu, brak przerw w dostawie, wszystko na wysokim poziomie. Polecam!
Katarzyna Hejmo
Katarzyna Hejmo
2021.10.07
SUUUPER SZYBKI INTERNET. ZAPRASZAM POZOSTAŁYCH DO SKORZYSTANIA
Gabriela Rogucka
Gabriela Rogucka
2021.10.07
Polecam! Dostawca godny polecenia w 100%. W przypadku awarii wystarczy telefon i obsługa robi swoje raz-dwa. Plusy za jakość obsługi, baardzo atrakcyjną cenę, jakość obsługi i ofertę :)