ARI MULTIMEDIA - serwis komputerowy Kraków Reviews

ARI MULTIMEDIA - serwis komputerowy Kraków Reviews

5.0

Excellent - based on 26 reviews

arimultimedia.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (25)
Reenifer
Reenifer
2022-04-21
Profesjonalna pomoc, duża wiedza.
Advertisement
Daniel Czopek
Daniel Czopek
2022-04-01
Szybko i profesjonalnie. Laptop naprawiony, dobra cena. Polecam - dzięki
Agnieszka Bączek
Agnieszka Bączek
2022-01-30
Pełen profesjonalizm i kultura. W przeciwieństwie do innych punktów, Pan od razu powiedział, że będzie starał się mi pomóc naprawić i do tego jeszcze na tak zwane "cito"!!! Już poleciłam moim znajomym!!!!!
Mykyta Gavrylenko
Mykyta Gavrylenko
2021-11-01
Robert Czerwiński
Robert Czerwiński
2021-10-08
Positive
Professionalism
Bez owijania w bawełnę, wszystko jasno i klarownie. Płacisz za jakość i zadowolenie. Polecam
Advertisement
Krzysztof Kącki-Grabowiecki
Krzysztof Kącki-Grabowiecki
2021-09-09
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Z całego serca polecam ten serwis komputerowy. Oddałem martwy komputer, który zyskał nowe życie. Pan który zajmuje się serwisem o wszystkich poczynaniach ,postępach ,proponowanych zmianach,udogodnieniach,wykonanych napraw itd...zawsze informuje telefonicznie,skrupulatnie wytłumaczy gdy się czegoś nie rozumie . szybko,tanio i rzetelnie to powinno byc motto tego zakładu. Polecam na 100% każdemu kto ma jaki kolwiek problem ze swoim PC lub laptopem.
Torq O
Torq O
2021-08-30
Positive
Professionalism
Quality
Ekspresowa usługa za bardzo rozsądną kwotę ;)
Adrian
Adrian
2021-08-30
Positive
Professionalism
Responsiveness
Idealne godziny pracy. Szybko tanio i profesjonalnie jak dla mnie lepiej się nie da.
Joanna Rutkowska
Joanna Rutkowska
2021-08-20
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona :) Właściciel który naprawia sprzęty ma ogromną wiedzę, wszystko tłumaczy podczas kontaktu telefonicznego, informuje rzetelnie o kosztach a czas naprawy był na prawdę satysfakcjonujący :) ceny bardzo konkurencyjne niż w dużych serwisach. Jestem po wymianie matrycy w laptopie oraz gruntownym czyszczeniu. Z ręką na sercu mogę śmiało polecić usługi ! Do tego życzę każdemu aby podczas obsługi w jakimkolwiek serwisie trafił na tak miłą osobę jaką jest Pan właściciel z ARI MULTIMEDIA :) To była moja pierwsza wizyta, ale teraz już wiem , gdzie co roku będę serwisować swój laptop :) Polecam każdemu !
Advertisement
Damian Szeliga
Damian Szeliga
2021-08-14
Wydaje mi się, że ciężko o milszą, bardziej fachową pomoc w naprawieniu całkowicie zalanego komputera. Komputer oddany do serwisu rano, wieczorem jest z powrotem jak nowy. Pan serwisant to fachowiec w swoim zawodzie, dostawałem powiadomienia telefoniczne nt. diagnostyki, możliwych uszkodzeń oraz kosztów naprawy. Serdecznie polecam ARI MULTIMEDIA- jestem w 100% zadowolony
Paweł Muzyk
Paweł Muzyk
2021-05-16
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Bardzo profesjonalny serwis. Zwróciłem się o pomoc w sobotę, w niedzielę wieczorem odebrałem laptopa naprawionego, który doskonale działa. Ponadto bardzo profesjonalne podejście do klienta-otrzymałem szczegółowe informacje o usterkach, naprawie, kosztach usługi. Od wielu lat korzystam ze sprzętu komputerowego, serwisów, ale pierwszy raz spotkałem się z tak życzliwym i rzeczowym podejściem. Pan z serwisu udzielił mi wyczerpujących informacji o sprzęcie oraz zasadach poprawnego i długotrwałego korzystania ze sprzętu, prawdziwy fachowiec i pasjonat. Wysoka kultura kontaktu z klientem, szybki kontakt i naprawa a przede wszystkim skuteczność w działaniu! Na pewno będę korzystał z usług tego serwisu oraz z przyjemnością będę polecał znajomym usługi tego serwisu. Naprawdę warto! Dziękuję za szybkie i profesjonalne wykonanie naprawy!
Rafał Rataj
Rafał Rataj
2021-05-08
Pasjonat znający się na tym co robi. Miałem laptopa który od nowości był dość wolny. Potrafił za niewielkie pieniądze włożyć w niego nowe życie. Bardzo polecam ten serwis, coraz mniej mamy ludzi którzy są zainteresowani rzetelną pracą a nie zdzieraniem z nas pieniędzy.
Przemysław Samborek
Przemysław Samborek
2021-04-05
Serdecznie polecam, laptop naprawiony fachowo i po niskich kosztach
Advertisement
Kuba Bonecki
Kuba Bonecki
2021-04-01
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Profesjonalna i jedyna w swoim rodzaju obsługa, nic dodać nic ująć. Serdecznie polecam:)
Ksenia Zdyb
Ksenia Zdyb
2021-03-26
Laptop był po zalaniu, były problemy z ładowaniem. Pan z serwisu informował mnie na bieżąco, jakie dodatkowe usterki znalazł, co będzie robił, aby usprawnić jego działanie. Okazało się, ze jest sporo rzeczy do zrobienia, jednakże zajęło to tylko dwa dni, a końcowa suma do zapłacenia bardzo mała! Polecam ten serwis z całego serca wszystkim. Bardzo profesjonalne podejście do sprawy, łatwy i przyjemny kontakt, a laptop chodzi lepiej niż zaraz po zakupie!
Matylda Dudzińska
Matylda Dudzińska
2021-02-20
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Sobota. Od pierwszego mojego telefonu z pytaniem, czy jest możliwość naprawy, do odbioru sprawnego laptopa minęło 6 godzin. Bardzo dziękuję i polecam!
monika stefan
monika stefan
2021-02-12
Positive
Professionalism
Znakomity Serwis naprawili mi 3 laptopy na które inne serwisy położyły krzyżyk mówiąc ,że koszt naprawy przekracza aktualną wartośc laptopa .A jednak się da za normalne pieniądze przywrócili mi do zycia moje ulubione laptopy poświęcając mi przy tym mnóstwo czasu tłumacząc cierpliwie co zostało naprawiane i jak użytkować laptop by służył jak najdłużej ,rzecz nie spotykana w innych serwisach by ktoś przez godzinę tłumaczył cierpliwie klijentowi ,a zaznaczam ,że jestem osobą strasznie upierdliwą i domolną ,tak trzymać polecam serwis wszystkim którzy zostali olani przez inne serwisy .
Advertisement
Phantom_ Lord
Phantom_ Lord
2021-01-25
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Witam wszystkich. Pare dni temu oddałem do serwisu wyjątkowy laptop Apple Macbook PRO. Komputer przestał dawać oznaki życia. Całkowicie padł. Dosłownie po oddaniu w kolejnym dniu dostałem informacje telefonicznie o naprawie laptopa i możliwych kosztach ( wspomnę o tym że żaden inny nawet autoryzowany serwis Apple nie podjął się próby naprawy ) Jestem niesamowicie zadowolony i polecam każdemu ten serwis !! część !
Magdalena Michnowicz
Magdalena Michnowicz
2020-11-16
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Bardzo polecam ten serwis! Nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak profesjonalnym i rzetelnym podejściem. Laptop w innych serwisach skazany na straty został naprawiony i działa bez zarzutu. Bardzo doceniam komunikację z klientem. Dzięki kilku rozmowom mogłam faktycznie zrozumieć na czym polega usterka i świadomie wybrać na jaką naprawę się decyduję biorąc pod uwagę moje oczekiwania względem sprzętu i budżet. Jako laik w dziedzinie komputerów czułam, że Pan z serwisu rozmawia się ze mną ludzkim głosem, za co bardzo dziękuję :)
Marta Szkodzińska
Marta Szkodzińska
2020-08-23
Pan uratował mnie w sytuacji podbramkowej w weekend. Baaardzo polecam, sprawna komunikacja, szybkie załatwienie sprawy, kiedy wszystkie inne serwisy odmawiały przyjęcia laptopa. Jeszcze raz dziękuję :)