Rabljeni računalniki - Spletna trgovina z računalniki Apple, PC Reviews

Rabljeni računalniki - Spletna trgovina z računalniki Apple, PC Reviews

5.0

Excellent - based on 56 reviews

appleservis.si
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (56)
Karim Movement
Karim Movement
2024-01-25
Odlično, profesionalno in strokovno 10/10. Zelo zavzeti in odzivni pri odgovorih na povpraševanja in vprašanja. Od začetka do konca te vodijo skozi proces in pošteno ter spoštjivo do konca opravijo s sodelovanjem. Vsekakor priporočam vsem, ki bi radi za zelo nizko ceno dobili zelo kvalitetno napravo.
Advertisement
info maraton
info maraton
2024-01-25
Sem vaš reden kupec in sem zelo zadovoljen z kvaliteto kupljenega in odnosom do kupca. Priporočam!
MARTIN MOHORKO
MARTIN MOHORKO
2023-07-27
Pozdravljeni Z to trgovino sem bil zelo zadovljen. Pri njih sem kupil obnovljen računalnik in sem zelo zadovljen. Serviser vam je na voljo kadar koli in vam pomaga rešit tezavo ali preko telefona ali na daljavo. Super so priporočam.
Rebecca Kavčič
Rebecca Kavčič
2023-07-27
Super trgovina & servis, korektni in hitro urejeno. Zelo zadovoljna!
Alex Kraševec
Alex Kraševec
2023-06-12
Vrhunsko, moj Macbook 13 so nadgradili da je res raketa!
Advertisement
leila.cky37@gmail.com Cky
leila.cky37@gmail.com Cky
2023-06-03
Nakup iMac'27; odlično svetovanje, prijaznost, strokovnost, ustrežljivost, računalnik kot nov... Priporočam. In še 1x hvala g. Boris, super ste. LpT
Maja Ivanovski
Maja Ivanovski
2023-05-12
Kupila sem obnovljenega Macbook Pro 13 (letnik 2018). Računalnik je prišel iz Nemčije in izgleda kot nov. Zelo dobra cena. Profesionalen odnos do kupcev, dobri in praktični nasveti. Priporočam vsem, ki iščete apple računalnik.
bojan plohl
bojan plohl
2023-04-20
Sem zelo presenečen in zadovoljen z odnosom in storitvami, vse super priporočam.
Jernej
Jernej
2023-04-19
Serviser delo opravi profesionalno, hitro ter za zelo dobro ceno. Izredno prijazen, domač in z veseljem odgovori na vprašanja. Priporočam!
Advertisement
Aleksandra Jezersek Matjasic
Aleksandra Jezersek Matjasic
2023-04-19
Danes se mi je sesul racunalnik. Na podlagi dobrih reviewev (prav takih, kot ga bom ravnokar oddala) sem poklicala in javil se je gospod, ki mi je svetoval, naj cim prej prinesem racunalnik v pregled. Takoj je naredil diagnostiko & mi povedal, kaj je tezava (ta ni bila majhna). Resnicno se je zavzel & v piclih nekaj urah odpravil tezavo za razumno ceno, ki jo je tudi utemeljil, pokazal, katere dele je zamenjal… Skratka: izjemno pozitivna izkusnja, profesionalen odnos, strokovnost in prijaznost. Pridem nazaj (upam, da samo za vzdrzevanje, kot mi ga je gospod priporocil).
Mark V.
Mark V.
2023-04-19
Zelo profesionalno vse razložijo svetujejo in pomagajo izbrati pravo stvar.Tudi podpora super samo tako naprej.
Natasha Lapornik
Natasha Lapornik
2023-04-18
Zelo prijazen in efektiven servis. Priporočam.
STUDIO 18
STUDIO 18
2023-04-07
Zelo smo zadovoljni z nakupom obnovljenega iMaca, cene so ugodne, računalnik pa deluje hitreje in boljše kot novejši model. Pri serviserju smo dobili tudi veliko uporabnih informacij o vzdrževanju in novostih pri Apple napravah. Na začetku smo bili sicer nekoliko skeptični glede izvedbe predplačila podjetju iz tujine, vendar se je vse izkazalo kot korektno in profesionalno. Priporočamo nakup in sodelovanje!
Advertisement
matjaz fuc
matjaz fuc
2023-04-06
Popravili so mi mac mini, ki so ga vsi odpisali. No mojstri na tem servisu pa so za sprejemljivo ceno iz njega naredili "Novega", ki zdaj dela kot nov. Zares pohvala, tudi njihovemu odnosu, saj so ga prišli v pol ure tudi iskat.
Samo Golob
Samo Golob
2023-03-25
Če rabite cenejši in izpravni Apple računalnik je to pravi naslov!
Tim Vrbec
Tim Vrbec
2023-03-25
Na servisu so odzivni, hitri in prijazni. Ob prevzemu so se poglobili in mi se kaj dodatno razlozili ter me opozorili na kaj naj bom pozoren v prihodnje. Zaenkrat sem zelo zadovoljen s popravilom.
Boris Puntar
Boris Puntar
2023-03-24
Na servis smo se obrnili, ker je še vedno dobro delujoč imac, ostal brez apple supporta 😬 V enem dnevu so zrihtali našo težavo, računalnik pa spet dela, kot, da bi kupili novega.🤩🤩 Same pohvale, smo prepričani, da bomo še sodelovali 🙌🏻🔝
Advertisement
Tomaž Škvarč Lisjak
Tomaž Škvarč Lisjak
2023-03-24
Servis, ki se prilagodi na vse zelje narocnika. Pomagajo, popravijo, razlozijo delovanje in razlozijo vse, nam racunalniskim lajikom, nepoznane stvari. Vse pohvale.
Dušan Maričevič
Dušan Maričevič
2023-03-23
Že več kot 30let delam na Mac-u. V tem času sem imel tudi kakšno okvaro, ki sem jo s težavo odpravil, ker ni bilo pravega suporta. Sedaj sem se obrnil na to podjetje in sem bil zelo prijetno presenečen nad odzivnostjo in strokovnostjo. Vsaka čast in zelo priporočam.
Bostjan Bauer
Bostjan Bauer
2023-03-16
Profesionalen odnos, opravljeno delo in servis v dogovorjenem roku . Priporocam