APDM-Group Firma budowlana Reviews

APDM-Group Firma budowlana Reviews

5.0

Excellent - based on 18 reviews

apdm-group.eu/pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (18)
Piotr Suchomski
Piotr Suchomski
2024-02-20
Pełen profesjonalizm i bardzo dobry kontakt w trakcie realizacji inwestycji, gorąco polecam!
Advertisement
Pawel Sztuczka
Pawel Sztuczka
2024-02-08
Zufällig, pünktlich, einfach GUT. Die haben bei mir die ganze Haus renovier, von Boden bis Dach. Ich kann nur weiterempfehlen…Weiter so…
Andrzej Fabijański
Andrzej Fabijański
2024-02-08
Hubert Krom
Hubert Krom
2024-02-03
Fachowo, terminowo(!!), w konkurencyjnych cenach. Polecam!
Monika Fabijańska
Monika Fabijańska
2024-02-02
Polecam☺️Firma godna polecenia 💪
Advertisement
Przemysław Sztuczka
Przemysław Sztuczka
2024-02-01
Profesjonalna firma wykonawczą, uczciwe podejście do klienta. Prace wykonane solidnie oraz w terminie. Polecam.
Patryk Krażewski
Patryk Krażewski
2024-02-01
Polem firmę fachowa praca i doświadczenie wszystko na wysokim poziomie 😊
Ariel Poksart
Ariel Poksart
2024-02-01
Miła współpraca. Fachowa porady i świetnie wykonana praca
Agnieszka Bylska
Agnieszka Bylska
2024-02-01
Rzetelna firma podparta wiedzą i ogromnym doświadczeniem! Zlecona praca wykonana szybko i bez zastrzeżeń.
Advertisement
grzegorz malinowski
grzegorz malinowski
2024-02-01
Bardzo słowna firma , znają się na rzeczy
NOTICO IAN Sp. z o.o.
NOTICO IAN Sp. z o.o.
2024-02-01
Prace budowlane wykonane z pełnym profesjonalizmem! Super kontakt z właścicielem! Polecam
Monika Jarosz
Monika Jarosz
2024-02-01
Polecam!!!!
PPHU Horse
PPHU Horse
2024-02-01
Firma godna polecenia :)
Advertisement
Katarzyna Zielińska Kozłowska
Katarzyna Zielińska Kozłowska
2024-02-01
Konrad Masewicz-Masel
Konrad Masewicz-Masel
2024-01-31
Firma godna polecenia. Właściciel rzetelny człowiek. Polecam
Arek Mal
Arek Mal
2024-01-31
Polecam , porządną firma.
fizjotoom
fizjotoom
2024-01-31
Pełen profesjonalizm ludzi godni polecenia. Pracownicy sumienni i dbający o materiał klienta by nie narażać na dodatkowe koszta..... Właściciel zawsze służy pomocną radą i skutecznie pilnuje by prace przebiegały bez fuszerek..... Tak dalej 😁😁😁😁
Advertisement
Kasia Ciwinska
Kasia Ciwinska
2024-01-31
Bardzo polecam ta firmę, są rzetelni i bardzo słowni. Prace wykonane są na wysokim poziomie. Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy :)