Apartman 502

Apartman 502 Reviews

Excellent rating
4.6
59 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (59)
Michal
Michal
2023.11.20
9.0 Verified
Wonderful
Advertisement
Jakub
Jakub
2023.11.19
10 Verified
Exceptional
Orna
Orna
2023.11.10
10 Verified
Exceptional ☺ Everything was very good and comfortable! the apartment was in very good condition, very clean! and well equipped. the only thing I needed- was something against sliding in the bath and a handle to help us getting up (for older people like us...). The area looks nice and extremely quiet! ☹ The neighborhood is a little far from city center or the old city, but except for that- all was fine!
Peter
Peter
2023.11.06
9.0 Verified
☺Bolo nám super.Utulne a čisté ubytovanie. Všetko vybavenie ako doma.Spokojnosť....
Hagerová
Hagerová
2023.10.31
10 Verified
Exceptional
Advertisement
Lucie
Lucie
2023.09.25
10 Verified
Super byteček - nemám co vytknout ☺Čisté, pěkné ubytování ve velmi klidné lokalitě. Velmi vstřícní majitelé
Zuzana
Zuzana
2023.09.10
10 Verified
☺Veľmi príjemné ubytovanie v tichej lokalite v blízkosti Trnavy, Modry, rôznych turistických atrakcii. V apartmáne sme mali všetko čo sme potrebovali, zariadenie veľmi pekné, nové, veľmi príjemne nás prekvapila špičková čistota apartmánu. Postele veľmi pohodlné, celý apartmán priestranný a vzdušný.
Gabriel
Gabriel
2023.09.09
9.0 Verified
Wonderful
Martina
Martina
2023.08.31
10 Verified
☺Stan ima sve što je potrebno, lokacija je mirna, osiguran parking, dobro je opremljen. Domaćin je super
Advertisement
Matej
Matej
2023.08.28
10 Verified
☺Všetko ;-)
Verhor
Verhor
2023.08.26
9.0 Verified
Pro rodiny s dětmi značka ideál ☺Apartmán byl čistý, klidný, prostorný a skvěle vybavený (pračka, sušák na prádlo, fén apod.). Paní ubytovatelka byla moc milá. Apartmán se nachází v satelitním městečku, což je možná trochu zvláštní, ale v blízkosti je obchůdek a restaurace. Z ubytování se dá dobře dostat do Trnavy, Karpat a dalších lokalit. ☹K apartmánu patří velká zahrada, která je bohužel úplně nevyužitá. Bylo by pěkně, kdyby tam bylo udělané alespoň nějaké posezení.
Ľuboslava
Ľuboslava
2023.08.16
8.0 Verified
Radi sa opäť vrátime ☺Tichá lokalita, blízke bezplatné parkovisko, priestranný byt, k dispozícii práčka, žehlička... ☹Boli to detaily, bez ktorých sa dá prežiť, napr. chýbali nám čajové lyžičky(2ks pre štvorčlennú rodinu bolo málo), chýbali dezertné taniere, cedidlo na cestoviny, taktiež odutý, neopravený strop v kúpeľni nerobil dobrý dojem (chýbal ventilátor na odsávanie vlhkosti z kúpeľne), žalúzie by tiež potrebovali opravu, aby boli ovládateľné a plnili tak svoju funkciu
Kateřina
Kateřina
2023.08.16
9.0 Verified
☺Apartmán je prostorný, čistý a na klidném místě. Majitelka velmi milá a vycházející vstříc.
Advertisement
Ryszard
Ryszard
2023.08.15
10 Verified
Polecam ☺Wielkosc pokoju, wyposazenie, cisza, parking pod oknem, bliskosc do autostrady.
Jana
Jana
2023.08.09
10 Verified
☺Apartmán je blizko mesta Trnava, všetko čisté a bolo tam všetko co sme na par noci potrebovali. ☹...
Zuzka
Zuzka
2023.07.23
10 Verified
Exceptional
Adrianag01
Adrianag01
2023.06.22
9.0 Verified
Wonderful
Advertisement
Martina
Martina
2023.06.21
9.0 Verified
Čistý, prostorný, pěkně udržovaný a vybavený apartmán, postele pohodlné, výbava kuchyně perfektní
Milica
Milica
2023.06.15
10 Verified
Exceptional
Martin
Martin
2023.05.29
10 Verified
Exceptional