https://aparthotelglobus.pl

https://aparthotelglobus.pl Reviews

Excellent rating
4.7
186 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (186)
Vladimir Gureshidze
Vladimir Gureshidze
2024.04.11
Чистый нормальный отел
Trip type
Business
Friends
Location
Rooms
Service
Anna Ratajska
Anna Ratajska
2024.04.06
apkadeta
apkadeta
2024.04.02
Location
Rooms
Service
Kamil Tchorz
Kamil Tchorz
2024.03.30
Location
Rooms
Service
John Newton
John Newton
2024.03.10
Cheap and clean,really good for teens not so for adults over 50 ,room was small and claustrophobic,with a very low ceiling so crawling into bed was the only option given a miss to room 6 if you want head space .
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Valeri Or
Valeri Or
2024.02.16
Гарний , чистий готель на околицях Лодзі
Trip type
Business
Location
Rooms
Service
Jakub Kutrzeba
Jakub Kutrzeba
2024.01.26
Spokój i bezpieczeństwo. Kontakt z właścicielem doskonały.
Trip type
Business
Solo
Location
Rooms
Service
Talip Bengis
Talip Bengis
2023.12.24
Trip type
Business
Solo
Location
Rooms
Service
Kate Rina
Kate Rina
2023.12.05
Все отлично, но холодно, особенно в ванной и на кухне
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Jacek Hebzda
Jacek Hebzda
2023.11.26
Trip type
Business
Solo
Estera Sanetra
Estera Sanetra
2023.11.19
Tutaj bardzo wachałam się z oceną, bo tak naprawdę nie oceniam obiektu. Minus za ściany z papieru. Jeśli mieszkasz na codzień w domu jednorodzinnym, to ten obiekt nie jest dla ciebie! Przyjechaliśmy na ważne dla nas wydarzenie, oczekiwaliśmy spokojnej nocy i regeneracyjnego snu, ponieważ musieliśmy bardzo wcześnie rozpocząć nasze wydarzenie. Dostaliśmy lokatorów nad nami czy gdzieś obok takich, że klęska. Jakaś prawdopodobnie podstarzała parka, która gdzieś miała ciszę nocną i innych mieszkańców obiektu, pół wieczoru głośne rozmowy, śmiechy, słychać było nawet jak załatwiają się w toalecie a w nocy tak się głośno kotłowali i uprawiali miłość niczym dzikie małpy, co uniemożliwiało jakikolwiek wypoczynek czy sen. Nasze 5 letnie dziecko ma traumę i my również. Dopiero o 3 w nocy się się uspokoili a my mieliśmy całe 2,5 h snu... Także bardzo bardzo kiepsko. Rano byliśmy tak wściekli i niewyspani, że zawinęliśmy się jak najwcześniej po w życiu tam nie wrócimy. Także minus że nie ma nikogo na recepcji w godzinach nocnych, tak że można by zgłosić głośnych lokatorów, przecież goście nie będą pukać w ściany czy tez chodzić i prosić o ciszę w godzinach ciszy nocnej. My byliśmy w pokoju numer 22 a wspomniani lokatorzy prawdopodobnie nad nami, może recepcja/właściciel w przyszłości będzie bardziej umiejętnie lokował gości w swoim obiekcie. Także jeśli podróżujesz z dzieckiem, albo potrzebujesz się wyspać to dwa razy się zastanów, bo nie wszyscy w nocy w hotelu chcą się wyspać, co może być niekorzystne kiedy potrzebujesz regeneracyjnego snu przed ważnym wydarzeniem czy zabiegiem.
Trip type
Family
Location
Rooms
Service
Heszke Meszke
Heszke Meszke
2023.11.14
Bardzo dobry hotel w srodku nocy bez problemowe zameldowanie mozliwosc zamowienia jedzenia cicho czysto i spokojne w srodku bardzo ladnie POLECAM!
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
Joanna Wolska
Joanna Wolska
2023.11.13
Świetny hotel, korzystalismy już po raz drugi dla większej ilości osób, nasi goście byli zadowoleni z pokoi. Czysto, schludnie, dobra lokalizacja, fajna kuchnia, można czuć się na prawdę komfortowo. Korzystna cena oraz dobry kontakt z właścicielem. Polecam
Location
Rooms
Service
Ilona Kotaszewska
Ilona Kotaszewska
2023.11.10
Lokalizacja w pobliżu autostrady idealna dla podróżujących. Parking przy hotelu. Czysto i przyjemnie. Na parterze dobrze wyposażona kuchnia z jadalnią . W pobliżu sklep spożywczy. Samodzielny check-in, ale też bardzo dobry kontakt z właścicielem. Polecam
Location
Rooms
Service
Wiktor Giza
Wiktor Giza
2023.11.04
Polecamy serdecznie :) Schludnie, cicho, właściciel otwarty i pomocny.
Location
Rooms
Service
Caspar 392
Caspar 392
2023.10.07
jest okej
Trip type
Business
Location
Rooms
Service
Юрий Шигунов
Юрий Шигунов
2023.09.06
Location
Rooms
Service
ALJO AM
ALJO AM
2023.08.26
Sebek
Sebek
2023.08.04
Location
Rooms
Service
Maciej Dsky
Maciej Dsky
2023.06.15
Location
Rooms
Service