ApartamentyCzęstochowa_Eu Super De Lux

ApartamentyCzęstochowa_Eu Super De Lux Reviews

Excellent rating
4.7
888 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (902)
Magdalena
Magdalena
2024.04.17
10 Verified
Wyjątkowy
Advertisement
Martyna
Martyna
2024.04.16
10 Verified
Wyjątkowy
Thorn84
Thorn84
2024.04.15
10 Verified
Jasna Góra na wyciągnięcie ręki.... ☺ Lokalizacja - jeśli Twoim celem jest Jasna Góra to lokum jest wymarzone. Do klasztoru można iść w kapciach. Warunki jak w domu, w parku za oknem wiewiórki i święty spokój.
Ewa
Ewa
2024.04.11
10 Verified
Wyjątkowy
Halina
Halina
2024.04.09
10 Verified
Wyjątkowy ☺ Jesteśmy już kolejny raz w tym apartamencie bardzo nam się podoba jest czyściutko ,bardzo dobra lokalizacja ,blisko sanktuarium zaciszne miejsce polecam ☹ Generalnie wszystko mi się tam podoba ale najbardziej wystrój całego apartamentu i funkcjonalność, bardzo dobry chociaż pisemny kontakt z właścicielami polecam
Advertisement
Paweł
Paweł
2024.04.08
10 Verified
Szczerze polecam, rzeczywistość przerosła oczekiwaniatzn. komfort, super lokalizacja
Sebastian
Sebastian
2024.04.08
Verified
Warto, super lokalizacja, czysto, bezproblemowe zameldowanie.
Artaga
Artaga
2024.04.07
9.0 Verified
Znakomity ☺ Dobra lokalizacja przy parku pod Jasną Górą rano słychać było śpiewające ptaki 😀 Wygodne łóżko. Pierwszy raz spotkałam się z tak dokładnym opisem samodzielnego zameldowania się. Dziękuję. ☹ Drobiazg. W łazience brakowało większej półeczki, na którą można odłożyć kosmetyki.
Tobias
Tobias
2024.04.01
10 Verified
☺Sauberes Appartement in toller Lage.... immer wieder gerne
Advertisement
Magdalena
Magdalena
2024.03.26
9.0 Verified
Znakomity ☺ Na plus -świetna lokalizacja, z okna widać Jasną Górę -odpowiednia ilość środków czystości w łazience -wygodne łózko 2-osobowe z dwoma kołdrami (niektórzy dają jedną, a to zła praktyka) -tv z instrukcją dla mało ogarniętych :D z działającymi kanałami :) Dodatkowo (dla czytających komentarze) polecę niedaleko znajdującą się świetną restauracjo-kawiarnię, Czekoladowa Nuta, naprawdę pyszne jedzenie :) w niedzielę bez rezerwacji może być ciężko ze stolikiem, zresztą w tygodniu w godzinach popołudniowych tez (tak było podczas naszego pobytu). ☹ Na minus: -prysznic, w którym nie było słuchawki do chwycenia ręką, a jedynie deszczownica -okna mało izolujące (hałas) od ulicy, ale nie było to bardzo uciążliwe, jednak niewątpliwie zauważalne
Beata
Beata
2024.03.25
10 Verified
Wyjątkowy
Aniaaa23
Aniaaa23
2024.03.23
9.0 Verified
Znakomity ☺ Super lokalizacja i apartament, polecam bardzo!
Pawel
Pawel
2024.03.20
9.0 Verified
Znakomity ☺ Lokalizacja ☹ Brama się nie zawsze otwierała
Advertisement
Agnieszka
Agnieszka
2024.03.19
10 Verified
Wyjątkowy ☺ Super lokalizacja, apartament dobrze wyposażony, duży plus za bezpłatny parking na zamkniętym terenie. Byłam już drugi raz i na pewno wrócę. ☹ Brak
Sławomira
Sławomira
2024.03.18
10 Verified
Wyjątkowy ☺ bardzo dobra lokalizacja i komfortowy apartament
Agnieszka
Agnieszka
2024.03.17
9.0 Verified
Znakomity ☺ Wszystko ok
Karolina
Karolina
2024.03.15
7.0 Verified
Dobry ☺ Super lokalizacja. Prywatne osiedle dające poczucie komfortu pod tym względem. W mieszkaniu czysto i schludnie. ☹ Było super z wyjątkiem tego, że było wszystko słychać przez ścianę co robią i co mówią inni wynajmujący apartament obok.
Advertisement
Norbert
Norbert
2024.03.11
10 Verified
Wyjątkowy
Jacek
Jacek
2024.03.11
9.0 Verified
Znakomity ☺ Bardzo blisko centrum
Patrycja
Patrycja
2024.03.10
10 Verified
Wyjątkowy ☺ Świetna lokalizacja, darmowy parking, przestronne wnętrza. ☹ Wszystko było w porządku.