ANLES - Roletynet.pl Reviews

ANLES - Roletynet.pl Reviews

5.0

Excellent - based on 84 reviews

anles.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (74)
Marta Kwapińska
Marta Kwapińska
2022-05-17
Wspaniała współpraca, pomiar , dobór tkanin i kolorów oraz montaż na najwyższym poziomie. Dziękujemy. Wrócimy po moskitiery.
Advertisement
Natalia
Natalia
2022-03-23
Polecam z czystym sumieniem a należę do tych raczej wymagających klientów. Jakiś czas temu zamawiałam plisy, które bardzo dobrze się sprawdziły. Wróciłam po moskitiery, co jedynie potwierdza rzetelność firmy. Świetny kontakt z klientem, pomoc przy wyborze produktu oraz szybka realizacja zamówienia🙂
Rafał Szmuc
Rafał Szmuc
2022-02-21
Jak najbardziej polecam korzystanie z tej firmy.
Office Expert Wyslijbalony
Office Expert Wyslijbalony
2022-02-09
Świetna obsługa. Idealnie dobrane rolety. Pomoc na każdym kroku. Dziękujemy i polecamy 👌
Madam Leclerc
Madam Leclerc
2021-12-21
Advertisement
Daniel F
Daniel F
2021-12-14
Profesjonalne doradztwo, szybkie terminy realizacji, elastyczność dostaw, atrakcyjne ceny. Plisy bardzo dobrze przygotowane do montażu. Użytkuję plisy prawie dwa lata i jestem zadowolony. Polecam.
Anna Maksymowicz
Anna Maksymowicz
2021-12-13
Plisy zakupione on-line. Szybka realizacja zamówienia w rozsądnej promocyjnej cenie. Jakość bardzo dobra. Bardzo dobry kontakt z firmą podczas samodzielnego montażu. Serdecznie polecam.
Ewelina Łuszcz
Ewelina Łuszcz
2021-12-11
Jestem bardzo zadowolona. Żaluzje prezentują się pięknie. Polecam tę firmę :)
Agata Jaworowska
Agata Jaworowska
2021-12-10
Pomoc przy wyborze plis, pomiary, szybki montaż wszystko w bardzo miłej i profesjonalnej atmosferze 👍 plisy użytkujemy od kilku miesięcy wszystko świetnie działa, produkt dobrej jakości, Polecam !!!
Advertisement
Aneta Kowalska
Aneta Kowalska
2021-12-10
Porządnie wykonane plisy,terminowo,serdecznie polecam!
Małgorzata Ławreszuk
Małgorzata Ławreszuk
2021-12-10
Serdecznie polecam.Sprawna szybka i godna polecenia firma👍
Emilia Gumkowska
Emilia Gumkowska
2021-12-10
Szybka realizacja, bardzo dobra jakość w stosunku do ceny. Usługa jak najbardziej na 5+
Marta Piekarska
Marta Piekarska
2021-12-10
Bardzo miła obsługa, szybka realizacja, fachowe doradztwo polecam w 100%
Advertisement
Marcin Wieremiejuk
Marcin Wieremiejuk
2021-07-18
Przemek Kula
Przemek Kula
2021-04-14
Zakupione w konkurencyjnej cenie rolety, okazały się być produktem wysokiej jakości. Bardzo dobry i przyjemny kontakt. Godny polecenia sklep internetowy.
Magda Kochowska
Magda Kochowska
2021-02-06
Fachowa pomoc, szybka realizacja, a rolety piękne i porządnie wykonane. Polecam !! 😊
gg.
gg.
2021-01-15
Duży wybór i dobre materiały, łatwy montaż. Wzorowo zabezpieczone i terminowo dostarczone. Polecam.
Advertisement
Michał Zdunek
Michał Zdunek
2021-01-13
Zakupy w sklepie Anles to czysta przyjemność. Plisy są fajnej jakości a ceny konkurencyjne. Obsługa klienta jest na najwyższym poziomie. Współpraca z Panem Karolem to czysta przyjemność!
Mateusz Kajma
Mateusz Kajma
2020-11-08
Plisy sprawnie dostarczone. Wszystkie super zaciemniają pomieszczenia. W fali upałów ulga była znacząca w spadku temperatury była znacząca. Łatwy i prosty montaż. Polecam :)
Damian Mirek
Damian Mirek
2020-11-08
Bardzo dobra kontakt. Rolety ładne i wykonane dokładnie a na dodatek w dobrej cenie. Jednym słowem POLECAM