Anja Ekstrøm Anmeldelser

Anja Ekstrøm Anmeldelser

5.0

Fremragende - baseret på 22 anmeldelser

anjaekstroem.dk
er verificeret af Trustindex

Vi garanterer, at alle anmeldelser er 100% ægte.
Hvad er Trustindex?
%title%

%offer%

Anmeldelser (22)
Anna Winther
Anna Winther
2023-09-27
As soon as I met Anja and we started the photoshoot I felt so much at ease. She made it in to a fun day and the result was beyond my wildest dreams. She’s a true magician!
Laura Heideby
Laura Heideby
2023-05-21
Fantastiske Anja - du er så behagelig at arbejde sammen med, du er sjov og skaber en afslappet stemning. Og så er du vildt dygtig.
Svar fra Anja Ekstrøm 2023-06-23
Tak for de flotte ord, søde Laura. Jeg er VILD med vores samarbejde og ser frem til at hygge i studiet næste gang
Maibritt Lloren
Maibritt Lloren
2023-05-11
Jeg var i Spanien og fik taget billeder af Anja og de blev simpelhen så gode og Anja er helt fantastisk selvskab, derfor vil jeg varmt anbefale hende til alle der skal have taget billeder 👍🏻🌟
Svar fra Anja Ekstrøm 2023-05-14
Hej Maibritt Det var den aller største fornøjelse at skyde smukke portrætter af dig, på smukke spanske locations - det må vi gøre igen ;-)
Tue Ansvig Sø
Tue Ansvig Sø
2023-05-01
I had the pleasure of having pictures taken by Anja. She is super professionel and knows exactly what she is doing. She was patient and took the time needed and did not stop until both of us were happy with the results. Simultaneously the atmosphere is friendly, smiling and fun. I can highly recommend Anja. Best Tue
Svar fra Anja Ekstrøm 2023-05-14
Dear Tue Thank you dearly for the great recommendation - I hope to see you in the studio again
Denisa Lysgaard Lund
Denisa Lysgaard Lund
2023-04-29
Svar fra Anja Ekstrøm 2023-05-14
Thank you dear Denisa - I hope to see you on a future bootcamp/retreat in Spain
René Nørbjerg
René Nørbjerg
2023-04-28
Da jeg i 2022 fik taget portrætbilleder af Anja havde jeg en super god oplevelse, lige fra jeg bookede tiden , da billederne blev taget i Anja´ studie, hjælp til hvilke billeder der ville passe godt til de forskellige medier/ SoMe områder, som jeg er på. Herfra skal der lyde en stor tak for god service, til den aftalte og kvalitet. Et af billederne jeg anvender mest er det, jeg har lagt med på denne præsentation.
Svar fra Anja Ekstrøm 2023-05-14
Kære Rene Tak for de skønne ord - Du var en ren fornøjelse at ha' i studiet og vi fik skabt nogle magiske portrætter af dig.
Victor Feddersen
Victor Feddersen
2023-04-27
Hvis ikke billederne er fantastiske, kan rammerne og dialogen være nok så gode - det hjælper jo ikke på billederne... Men hos Anja Ekstrøm får man hele pakken. Fra første dialog til færdigt og leveret produkt. Jeg kan på det varmeste anbefale Anja, når du skal have taget billeder, du vil dele med andre.
Svar fra Anja Ekstrøm 2023-05-14
Tak søde Victor - jeg er stolt af at være fotografen på din rejse
Michael Grønnemose
Michael Grønnemose
2023-04-27
Fremragende oplevelse. Fremragende resultat. Anja er den bedste portrætfotograf jeg har arbejdet med og hun får mine varmeste anbefalinger 👏👏👏
Svar fra Anja Ekstrøm 2023-05-14
Tak til dig søde Michael - og jeg kan kun sige i rigtig lige måde når det kommer til video og storytelling
Saadi Mengal
Saadi Mengal
2023-04-27
Yderst professionel fotograf, som har virkelig styr på sit håndværk! Har fået taget en del portrætter hos Anja, og kan kun give mine STÆRKESTE anbefalinger.
Svar fra Anja Ekstrøm 2023-05-14
Tak Saadi - du er fænominal og ikke mindst MEGA fotogen
Maddie Hjort
Maddie Hjort
2022-03-27
Hvis man nu kunne gi mere end 5 stjerner, så skulle du ha det!!! Jeg er total kamerasky og hviler aldrig foran et kamera, men du får det til at være både naturligt, sjovt og mega prof. Og jeg elsker de færdige billeder. Som proffecionel, betyder forretnings billederne alt! Tak Anja, du ER en stjerne.
Svar fra Anja Ekstrøm 2023-04-27
Kære Maddie Du var en STJERNE foran kameraet. Du fik det til at virke så naturligt og lækkert helt af dig selv. Det er TOP fedt, at du er så glad for billederne - de pryder dælme også hjemmesider og sociale medier! MEGA flot! Nu ser jeg du har skiftet look - måske vi skal lave en omgang 2.0? Kram Anja
Akrem Sirag
Akrem Sirag
2021-12-02
Svar fra Anja Ekstrøm 2023-04-27
Hej Akrem Mange tak for din fine stjerne-angivelse - det betyder alverden.
Leif Nielsen
Leif Nielsen
2021-03-02
Genius at work
Svar fra Anja Ekstrøm 2023-04-27
Kære Leif Hvor er det sødt af dig - mange mange tak ;-) Jeg håber snart at se dig retur i studiet - så sætter jeg kaffen over Mange hilsner Anja
Janik Frithioff
Janik Frithioff
2020-10-09
Kan varmt anbefales. Jeg havde den store fornøjelse at få taget billeder af Anja. Hendes passion for fotografering skinner ud af hende og foruden at være yderst kompetent, så er hun også yderst behagelig at være sammen med. Man oplever en oprigtig interesse fra hende i at indleve sig i ens ønsker og aflevere det bedst mulige resultat til en. Kan kun give hende mine varmeste anbefalinger.
Svar fra Anja Ekstrøm 2023-04-27
Kære Janik Mange mange tak for de flotte roser - det er virkelig værdsat Vi havde en fantastisk fotosession og du rammer spot on med hensyn til min passion for fotografien og ikke mindst mit ønske om at skabe magiske portrætter Tak for dig Mvh Anja
M Sylvest
M Sylvest
2019-07-30
Altid en fornøjelse at være her - bliver altid behandlet super godt og går derfra med en super god følelse
Svar fra Anja Ekstrøm 2023-04-27
Kære Mikkel Tak. Det er i den grad altid en fornøjelse af skyde dine portrætter - mon ikke vi skal kigge på en ny omgang i nær fremtid? Mange hilsner Anja
Pia Kodal Tasior
Pia Kodal Tasior
2019-05-20
Jeg er meget begejstret for mit samarbejde med Anja Ekstrøm. Anja har et skarpt øje, både når det gælder det faglige, men i den grad også når det handler om det menneskelige - alt dette kommer til udtryk i dit personlige billede i mødet med Anja Ekstrøm.
Svar fra Anja Ekstrøm 2023-04-27
Kære Pia. Det har altid været en kæmpe fornøjelse at få besøg af dig i studiet. Jeg ser frem til at få besøg af dig igen, og takker for de smukke roser du giver mig her. Mange hilsner Anja
JEWLSCPH by Mai Manniche
JEWLSCPH by Mai Manniche
2019-03-27
Anja er en meget meget dygtig fotograf. Hun er en fornøjelse at samarbejde med, har 100% styr på alt det tekniske og så er hun også kreativ og kommer med gode idéer. Jeg er altid meget tilfreds med resultatet og kan klart anbefale hende til andre. Lige fra portræt til fashion.
Svar fra Anja Ekstrøm 2023-04-27
Kære Mai VI ER ET DREAMTEAM ;-) Du er en kreativ hjerne som jeg selv, og jeg elsker de magiske universer vi skaber sammen. Kram Anja
anne sofie espersen (ansoesp)
anne sofie espersen (ansoesp)
2019-03-27
Svar fra Anja Ekstrøm 2023-04-27
Kæreste Anne Sofie Tak for DIG og din fine anmeldelse. Vi har nu skudt sammen adskillige gange og hver gang er magisk Kram Anja
Amalie Anastazia
Amalie Anastazia
2019-03-27
Anja er møg dygtig, den sødeste og sjoveste, også er hun latterlig effektiv og nailer den hvergang!
Svar fra Anja Ekstrøm 2023-04-27
Kære Amalie Tak for dine flotte ord. Vores billeder er virkelig nogle der ligger højt på hitlisten fortsat ;-) Tak til dig for at tro på min krøllede kreative hjerne - det viste sig at være et RIGTIG godt sats ;-) Mange hilsner Anja
Cecilie Svendsen Vinde
Cecilie Svendsen Vinde
2019-03-27
I love working with Anja. She knows how to capture the perfect moment and she understand your idea. She is a very loving person and she can always bring a smile on your lips. She is very talented!
Svar fra Anja Ekstrøm 2023-04-27
Kære Cecilie Mange mange tak - jeg kan i den grad, kun sige: I rigtig lige måde. Vores rejse sammen er helt speciel, og jeg ELSKER at være del af team LAVINDE på det fotografiske og menneskelige Glæder mig til næste gang Kram Anja
Emanuel H
Emanuel H
2019-03-27
Lovely studio and an amazing photographer!
Svar fra Anja Ekstrøm 2023-04-27
Dear Emanuel Thank you dear - hope to see you back in the studio soon? Hugs Anja