Animalife Reviews

Animalife Reviews

4.6

Excellent - based on 21 reviews

animalife.eu
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (21)
Kasia K
Kasia K
2023-05-11
Fachowa obsługa, a mój kociak nie toleruje innego żwirku, próbowałam, a Titu zrobił mi Sajgon. On wie lepiej ode mnie co jest naprawdę ok.
Advertisement
Krzysztof Lachnicki
Krzysztof Lachnicki
2023-05-11
Yhm korzystalbym , niestety nie można się dostać do kuwety, koty się wzięły do roboty i sterczą na baczność jak do roty.
Grażyna Kamińska
Grażyna Kamińska
2023-05-11
Super 👍 Ładnie pachnie, praktyczny w użyciu. Jestem zadowolona i mogę szczerze polecić
Grzegorz Sijka
Grzegorz Sijka
2023-05-11
Super Żwirek i super obsługa
Dorota Bereżańska
Dorota Bereżańska
2023-05-11
Gorąco polecam, mam trzy koty i od kilku lat używam tylko tego żwirku. Jest bardzo wydajny i w dobrej cenie. Obsługa sklepu również zasługuje na pochwały.
Advertisement
Bartosz Pilarczyk
Bartosz Pilarczyk
2023-05-11
Żwirek świetnie się sprawdza 😊 Jest najlepszy dlatego daje 5 gwiazdek 😊
KesAip PiAsek
KesAip PiAsek
2023-05-11
Hubert
Hubert
2023-05-11
Żwirkiem się sprawdza nie śmierdzi starcza na długo. Kotek jest zadowolony 😇
Justyna Lachnicka
Justyna Lachnicka
2023-03-12
Najlepszy dla mojego kota.Dobrze pochłania zapachy, dobrze się zbryla. Kot zadowolony, dlatego daje 5🙃
Advertisement
Don Marco
Don Marco
2023-03-09
Świetny żwirek
Marta Duśko
Marta Duśko
2023-03-09
Polecam! :)
Beata Konaszewska
Beata Konaszewska
2023-03-09
Żwirek jest super ,nie śmierdzi ,jest idealny dla kotów.Uzywam tego żwirku i jestem mega zadowolona teraz przynajmniej nie ma tego strasznego zapachu co dawał żwirek betonowy .Polecam wszystkim jest mega wydajny i się zbryla . Nareszcie żwirek odpowiedni 😽😽😽😽
D L
D L
2023-03-09
Żwirek świetnie się sprawdza. Doskonale pochłania zapachy, dodatkowo nie rani łapek kota
Advertisement
Jakub Żelazny
Jakub Żelazny
2023-02-20
Kiedyś było ok, niestety teraz nie polecam. Jakość spadła dramatycznie.
Sandra
Sandra
2023-01-15
Edit po odpowiedzi firmy: Nie ma to jak dodatkowo samemu się pogrążyć. Zatem wygląda na to, że zużyłam 4 opakowania w dwa tygodnie :) Czyli jest jeszcze gorzej niż myślałam! Tego chcieliście dowieść? 🫠 Tak, przejrzeliście mnie, reklamuję produkty konkurencji, bingo! Co z tego, że te dwa żwirki, o których wspominam są dla siebie konkurencją - na co komu logika! Nie wiem co gorsze, beznadziejny produkt, beznadziejny customer service czy, wisienka na torcie - zarzucanie mi promowania konkurencji 🤣🤣🤣 No cóż - z dwóch gwiazdek macie już tylko jedną. .................... Najgorszy żwirek, z jakim miałam do czynienia w ciągu 8 lat posiadania kotów. To, co producent nazywa zbrylaniem się to jakieś nieporozumienie – ze żwirku powstaje po prostu rozmoczona papka, której w żaden sposób nie można sprawnie usunąć z kuwety. Żwirek tak śmierdzi, że trzeba go non stop wymieniać- tym samym zużyłam 4 opakowania w 3 tygodnie. Jeden z moich kotów woli sikać do wanny, zamiast korzystać z kuwety – co nigdy wcześniej nie miało miejsca. Jakościowo nie ma porównania do Cat’s Besta czy Benka Corncat. Na plus jedynie przyjemny zapach świeżej słomy (gdy żwirek jest świeży) i poręczne papierowe opakowanie. Czuję się oszukana. To jest mój najgorszy koci zakup w historii.
Reply from Animalife 2023-01-15
Droga Pani, nie potrzebnie Pani kłamie. Żwirek odebrała Pani 3 stycznia, zatem nie mogła go Pani używać 3 tygodnie ...!! Rozumiemy, że chciała Pani zareklamować produkt konkurencji, ale żeby w tak obrzydliwy sposób. Nie ładnie. Na potwierdzenie załączamy link zawierający screen z datą dostarczenia Pani zamówienia: https://imgur.com/a/ALjs4H6 Edit po odpowiedzi Pani Sandry: Kłamstwo pozostanie kłamstwem.
Ytna T Snokka
Ytna T Snokka
2022-12-16
eko i pełna profeska
Maria Jungerman
Maria Jungerman
2022-12-10
Zamawiam ten żwirek już od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona. Zawsze szybka wysyłka, koty są zadowolone a dodatkowo śpią w kartonie po przesyłce 😅
Advertisement
Natalia Niemiec
Natalia Niemiec
2022-12-06
świetna obsługa i szybka przesyłka, wyraz pyszczka mojego kota po wyjściu z kuwety cieszy mnie niemal tak bardzo jak fakt, że zapachy pozostają w kuwecie i żwirek nie wynosi się na łapkach, polecam
Aleksandra Klofik
Aleksandra Klofik
2022-12-06
Polecam z całego serduszka! Kotek zadowolony!
Robert Tabin
Robert Tabin
2021-07-28
Rewelacyjny produkt. Używamy go jako podkład dla świnki morskiej. Korzystaliśmy z różnych podkładów (materiałowe lub ściółki). Zdecydowanie produkt marki Animalife jest bezkonkurencyjny. Najważniejsze jest to, że teraz klatka pachnie przyjemnym zapachem słomy.