Angels Beauty

Angels Beauty Reviews

Excellent rating
5.0
106 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (106)
shellebel bellelel
shellebel bellelel
2024.03.17
Professioneel, snel en zeer vriendelijk. Angela maakt altijd een gezellig praatje met je. Ik ben elke keer weer bang dat waxen pijn doet, maar elke keer valt het reuze mee. Resultaat is ook altijd goed!
Reply from Angels Beauty 2024.03.17
Superlief, dank je wel! Altijd fijn om met je te babbelen😊
Advertisement
Sidris van Sauers
Sidris van Sauers
2024.03.16
Ik kom al jaren bij Angela. Altijd tevreden, altijd goed en professioneel geholpen. Daarnaast erg gezellig en ontspannen. Absolute aanrader!
E.
E.
2023.12.28
Positive
Professionalism
Catarina SENRA BARBOSA
Catarina SENRA BARBOSA
2023.12.11
I've been going to Angels for over a year, first for waxing and now for a laser treatment. I am super happy and satisfied with her work. Highly recommend!
Patrick Andeweg
Patrick Andeweg
2023.12.09
Angel is the best!
Advertisement
Nob Andreas
Nob Andreas
2023.12.05
Top behandeling! Snel, vriendelijk en ultra deskundig!
Miriam G.
Miriam G.
2023.08.21
Super super lieve en spontane vrouw. Erg professioneel in haar doen en laten. Is erg snel in wat ze doet en ze doet het geweldig. Nieuwe vaste klant erbij!
eva rosenthal
eva rosenthal
2023.08.19
Professionele
Roshni
Roshni
2023.07.22
Gastvrij ontvangen door Angela. Ze werkt professioneel en snel. Absoluut geen pijn of gevoelige huid na de behandeling. Topper, tot de volgende afspraak!
Advertisement
Jérsica Oksana
Jérsica Oksana
2023.07.08
This was my first time doing the Brazilian waxing and Angela made me feel safe and comfortable. She makes sure you understand every step of the procedure and makes you stay at ease. I will definitely become a long-term client.
Sterre Hurkens
Sterre Hurkens
2023.06.28
j bbvv
j bbvv
2023.05.31
Hele vriendelijke en professionele dame die ontvangt in een prachtige salon op een ideale locatie. Waxbehandeling gedaan en de volgende afspraak staat ingepland. Was een fijne ervaring.
Leona Bilić
Leona Bilić
2023.05.27
Advertisement
Lourdes Luque
Lourdes Luque
2023.05.24
Nisha was great! I totally recommend this place for eyebrows
Bárbara Varassi Pega
Bárbara Varassi Pega
2023.05.02
Great attention and professionalism :)
C.A. Piket
C.A. Piket
2023.04.26
Angela is keer op keer professioneel en vriendelijk. Ze kan ook onwijs gezellig kletsen en is ook geïnteresseerd! Ik ben blij met het resultaat van de behandeling.
Senne Baars
Senne Baars
2023.04.14
Advertisement
Sammy D
Sammy D
2023.03.28
Super leuke vrouw! Altijd vertrouwd en top kwaliteit! Een echte aanrader! 😊
Marcel Ottow
Marcel Ottow
2023.03.22
Ik kom hier al heel veel jaren. Nu met haar nieuwe bedrijfsruimte is het nog beter. Angela geeft je een pijnloze behandeling, in één woord TOP.
Ange de Souza
Ange de Souza
2023.03.08
Altijd heel er blij met mijn behandeling bij Angels Beauty. Angela is een heel gezellige en vriendelijk iemand bij wie je gauw in zijn gemak voelen. Gr. Ange.