Amour Hair & Beauty (Salon) Reviews

Amour Hair & Beauty (Salon) Reviews

5.0

Excellent - based on 56 reviews

amourhairbeauty.tk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (11)
Vicky Asporaat
Vicky Asporaat
2021-06-09
Advertisement
Lilian Sebit
Lilian Sebit
2021-06-03
I got the CURL LOVE MAGIC REHAD DELUXE (HYDRATION & DEFINE ) treatment and it was a wonderful experience. Afua worked patiently with me until I understood all the techniques for styling my hair. I am definitely going to be a returning customer!
MP
MP
2021-05-16
Amour hair en beauty salon stelt je heel erg op je gemak en is professioneel in wat ze doet en het delen van haar kennis.het was een fijne ervaring.
Ines Hardy
Ines Hardy
2021-05-03
Ten eerste een warm welkom, je word goed verzorgd qua drinken en koek. Ik werd goed bijgeschoold qua mijn haarverzorging. Ik wilde weten wat mijn haartype is 4c of iets, zij keek mij echt aan van REALLY. Zij geeft goede informatie about my hair journey. Mevrouw geeft informatie over het verzorgen en om jouw haar te omarmen en 100 liefde te geven. Mijn vervolgafspraak staat al ingepland samen met mijn bestie. Tip aanrader
mellie Brown
mellie Brown
2021-05-03
ik ben na lange tijd naar een kapper geweest. En ik moet zeggen dat ik een geweldige dag heb gehad.De eigenaresse geeft heel veel informatie en motivatie omtrent je naturel hair. Hele lieve en oprechte vrouw met passie voor haar werk. Na deze ervaring ga ik zeker verder met mijn haar Journey. Mijn volgende afspraak staat al. 100% een aanrader.
Advertisement
M. Ismail
M. Ismail
2021-04-11
Een hele mooie en life-changing ervaring! Ik heb ontzettend veel geleerd over mijn haar. I can’t wait to come back!!!
Mary-Ann Urbanus
Mary-Ann Urbanus
2021-03-30
Ik kwam eigenlijk om alleen te knippen maar liep helemaal gestyled de deur uit! Ze heeft veel knowledge over het haar en de haartype en wat het best voor je haar werkt qua wassen en producten!
Naiky Martha
Naiky Martha
2021-03-19
Franca Bosompim
Franca Bosompim
2020-12-18
Advertisement
Luciana SCOTLAND
Luciana SCOTLAND
2020-12-08
Afua est géniale ? Elle s'est occupée de mes cheveux avec un professionnalisme et une douceur incroyable ! Mes boucles étaient magnifiques !
Milisent Hansen
Milisent Hansen
2020-11-10
Afua is een gastvrije, professionele en deskundige kapper, die veel kennis heeft over natural hair. Zij neemt uitgebreid de tijd om alles toe te lichten over haarverzorging en styling. Tevens laat zij tijdens de behandeling zien hoe je het beste je haar kan verzorgen. Ik heb veel waardevolle adviezen gekregen en heb een vervolgafspraak ingepland.