Amerikan Estetik

Amerikan Estetik Reviews

Excellent rating
4.8
823 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (823)
Murat akgül
Murat akgül
2024.04.05
Tavsiye üzerine geldim. Herkese tavsiye ederim. İlgi alaka, ortam, işlemler, her şey çok profesyonel ve kaliteli.
Arzu Karadeniz
Arzu Karadeniz
2024.04.04
Ich hatte im Dezember 2020 eine liposuktion an denn kompletten Beinen. Seit meiner Pubertät leide ich an einen lipödem an armen und Beinen. Ich habe alles über einen tollen Berater in der türkei (Adem Bey) von Deutschland aus klären können. Alle meine Fragen, Sorgen und Anliegen wurden schnell und freundlich geklärt. Als wir ankamen wurden wir vom Flughafen abgeholt, direkt zum corona test gefahren, Bezahlung im kkh getätigt und ins (vom Berater organisiere) 5 Sterne hotel in der Nähe des Krankenhauses gefahren. Am op Tag wurden wir wieder abgeholt ins kkh gefahren. Die op dauerte ca 4 Std. Es wurden 5 Liter Flüssigkeit entfernt, am unter Bauch, unter Rücken, Oberschenkel und Waden. Normalerweise wird man am nächsten Tag entlassen aber ich durfte noch einige Tage bleiben (ohne Aufpreis), weil meine Freunde nach mir operiert wurden. Die Betreuung im KKH war unglaublich toll, liebevoll und hilfsbereit. Das ganze Personal ist super freundlich und es hat ein familiäres feeling, ich habe mich sehr wohl gefühlt. Ich hatte eine liebevolle rundum Betreuung. Nach einigen Tagen Aufenthalt, wurden wir wieder vom KKH eigenen Fahrer ins hotel gefahren und waren vor Abreise nochmal zur nach Untersuchung dort. Am Tag der Abreise wurden wir auch vom Fahrer zum Flughafen gefahren. Mein neuer Körper ist ein Traum, ich liebe ihn. Die Schmerzen waren weniger als erwartet, hatte mehr Angst als nötig. Das Ergebnis ist überwältigend und ich danke dem ganzen Team. Alles in allem müsst ihr euch nur um die flugtickets kümmern und der Rest wird für euch vor Ort erledigt so das ihr in Ruhe heilen könnt. Ich kann es nur jedem empfehlen der eine Problemzone beheben möchte.... ich wünschte ich hätte es früher getan. Danke Amerikan Aesthetics
Reply from Amerikan Estetik 2021.04.07
Merhabalar Arzu Hanım , hastanemizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz . Sağlıklı günler dileriz..
Sandro Macedo
Sandro Macedo
2024.03.31
Dr Seref muito bom profissional e sabe como tratar do paciente. Muito obrigado a toda equipa médica e a excelente Clínica Recomendo a todos
C jiang
C jiang
2024.03.26
Happy happy and happy. Never disappointed with the hospital. This year is my second time to do another plastic surgeries in the hospital. Just one year before, I did 2 big plastic surgeries. Now One year has gone, I saw the result and I m so happy. Of cause, there are some imperfections, but it is plastic surgeries , it is normal. But they helped me correct imperfections, that’s why I trust the hospital , because they are very responsible for my health and operation result. That’s why I do my another beauty surgeries at the same time this year. Now I see my first results about the imperfection corrections of my old plastic surgeries and the new plastic surgeries , I ´m very happy. Now I do not have any worries about the final result after one year. Thank you very much ! 😊
Reply from Amerikan Estetik 2023.06.06
Thank you very much for your kind comments. You have brightened our hospital with your energy. We hope that your recovery process goes smoothly. We're glad you chose us.❤❤
Clare Miller
Clare Miller
2024.03.22
This is my 2nd time using American Aesthetics for surgery the 1st time I came over I was planning to get breast implants and uplift but my surgeon Dr Serhat Dundar explained to me that my breast muscles were not in god condition from old implants that I had done in the UK and recommended for me taking old implants out get an uplift and come back over after 6mths to let muscles heal to get new implants put in so of course I took the doctors advice and done just that but while coming back over I decided I wanted to have a tummy tuck at the same time. I dealt with manager Bahtiyar who was absolutely amazing from start to finish he done everything for me answered any questions I had nothing was to much for him he booked my hotel and had my pick up from the airport sorted. I have just had my procedures done and I am so happy the hospital is clean and the nurses are amazing also. For anyone who is wanting any sort of surgery I highly recommend American Aesthetics for you and please contact Bahtiyar he will arrange everything for you and take any stress you have away and of course I highly recommend my Surgeon Dr Serhat Dundar for any surgery he is amazing. So thank you to all the staff at American Aesthetics no doubt I will see yous all again in the near future 👍
Alnoor Tharani
Alnoor Tharani
2024.03.22
Exceptional service, the staff was very friendly, the doctor explained the procedure very well. The anesthesiologist was also very good. We had a great experience. We are surely going to refer other people.
ismail kara
ismail kara
2024.03.16
Oldukça başarılı bir ekip.Operasyonları işinin ehli arkadaşlar yapıyor. Ben çok memnun kaldım. Sizi ilk karşılayan danışmanınız Sena Şahin hanım, tüm süreci samimiyetle ve hassasiyetle takip ediyor. Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz. Sizin için en doğru yönlendirmeyi yapıyor.
baris cesur
baris cesur
2024.03.12
Saç ekimi için en iyi hizmeti alabileceğiniz yerlerden. Doktor Gizem Hanım tüm hastalarıyla detaylı olarak ilgileniyor ve ağrısız-sancısız bir süreç geçirmeniz için ciddi çaba sarf ediliyor.
Reply from Amerikan Estetik 2024.03.12
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
sevda yılmaz
sevda yılmaz
2024.03.02
Merhaba 1 yıl önce lazer liposuction operasyonu yaptırdım başlangıç süreç ve ilgi çok güzeldi.Ama operasyondan sonra lekelenmeler ve çukurluklar oluştu bununla ilgili defalarca iletişime geçmeme rağmen bir kere doktorla görüşebildim ama sonuç alamadım.Şuan ise 10 güne yakındır bir muhatap bulmaya çalışıyorum ama hiçbirşekilde muhatap bulamıyorum. Anlaşılan gösterilen ilgi sadece ücret alınana kadarmış.Şuan karın bölgem çok çirkin durumda ve hastanenin umrunda değil bir sorun olduğunda bunu üstlenmeyen ve sizi yok sayan bir tavır içerisindeler.Yaptırmak isteyenler bir kez daha düşünsün lütfen. Sonuç benimki gibi hüsranla sonuçlanmasın
Nuri Harmanci
Nuri Harmanci
2024.02.24
Absar Ali
Absar Ali
2024.02.24
This was a great experience for me and I highly recommend this to others looking to take the leap! Dr Gizem and team are amazing and genuinely want to make sure you are comfortable before, during, and after the process. Bahtiyar is a great host and made the process seamless!
Mohamed Shahim Mohamed Ilham
Mohamed Shahim Mohamed Ilham
2024.02.23
I visited Istanbul with the help of Bahtiyar to get myself a hair transplant. Dr Gizem was and her team were nothing but amazing. The staff were very friendly from the very beginning and the entire procedure. The package included hotel , transport from airport to hotel , medicine and surgery. Very affordable and I highly recommend AMERIKAN ESTATIK to anyone who is looking to get their hair back. Thank you for the amazing support team !
songül Oyman
songül Oyman
2024.02.14
Çok kaliteli ve hastasına özenle ilgili bir tıp merkezi. Gizem hoca ve ekibine teşekkür ediyorum.
bugra bugra
bugra bugra
2024.02.14
Dr Gizem Kağıtçı mükemmel bir insan ve profesyonel. Hastaya karşı olan tavrı ve özenine hayran kalmamak elde değil. Çok teşekkür ederim. Ayrıca Bahtiyar beye de ilgisinden dolayı teşekkür ederim 🌹. Kesinlikle Ames ve ekibini görmeden saç ektirmeyin.
Heymitch
Heymitch
2024.02.12
Daniel R.
Daniel R.
2024.02.09
Bester All In Service! Habe lange über eine Haartransplantation nachgedacht und mich gründlich informiert. Nach langer Recherche bin ich bei American Estetik (Aesthetic) gelandet und es war einfach Klasse! Parallel hatte ich mit Infos von der Beraterin und Betreuerin Ayten eingeholt. Auch nach mehrmaliger und ständiger Fragerei meinerseits wurde immer auf alles eingegangen und beantwortet. Was soll ich sagen, ich habe gesagt wann ich komme und Ayten hat alles andere organisiert. Transfer Flughäfen, Hotel, OP, Essen besorgt, Nachsorge. Hotel direkt an der Klinik. Ein junges und immer stets freundliches Team das genau weiß was es tut und ich kann es ruhigen Gewissen empfehlen. Oft hört man: Der ganze Stress, mach es lieber in Deutschland. Aber welches Stress? Alles ist organisiert, der Preis ist unschlagbar und die Qualität von einem Team das es mehrmals die Woche macht bestimmt besser als Deutsche die gerade erst anfangen. Fragt nach Ayten, die beste Betreuerin der Klinik. Vielen Dank!
Sevgi Tan
Sevgi Tan
2024.02.05
ÖNCELİKLE benimle özveriyle ilgilenen Burcu Hanıma Ameliyatımı yapan bütün Hocalarıma benimle cok iyi ilgilenen sağlık Persönellerine ve bütün her yeri tertemiz tutan Persönellere en ic dileklerimle teşekür ederim hepinize tek tek teşekür ederim. Burayi herkeze tavsiye ederim hic boşuna başka yerleri araşdirmayın. BURADA EMİN VE SAĞLAM ELLERDESİNİZ . TAM BİR AİLE ORTAMINDA İSTEDİĞİNİZ İŞLEMİNİZİ İÇ RAHATLIYIYLA YAPTIRABİLİRSİNİZ. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ MUHTEŞEMSİNİZ
Berk Başar
Berk Başar
2024.01.22
Saç ekimi sürecinden ve ilgili herkesten çok memnun kaldım.
ömer ağırman
ömer ağırman
2024.01.22
Deneyimli ve güler yüzlü ekibinize çok teşekkür ederim. Çok zahmetli zannettiğim bir operasyonu, kuyumcu hassasiyeti ile pratikçe ve en önemlisi ağrısız bir şekilde gerçekleştirmenizden ziyadesiyle memnun kaldım selam ve sevgilerimle …
Tuncay Yalçın
Tuncay Yalçın
2024.01.22
Merhaba. 07.12.2023 tarihinde Dr. Gizem kağıtçı ve ekibine saç ekim operasyonu yaptırdım. Gayet rahat, konforlu ağrısız acısız bir şekilde gerçekleşti. Dr. Hanım ve ekibinin güler yüzlü ve profosyenel ilgileri beni çok memnun etti. Operasyon sonrası destek olarakta danışmanım Bahtiyar bey ve Dr. hanım ve ekibi hiç bir şekilde sorularımı yanıtsız bırakmadılar ve yardımcı oldular. Bütün ekibe şükranlarımı sunarım ve teşekkür ederim.