Amber Tattoo

ambertattoo.ink

Amber Tattoo Opinie

Opinie Doskonały
4.9
73 opinii Zweryfikowany
Amber Tattoo
%title%

%offer%

Opinie ( 73 ) 4.9

Ktoś Xd
Ktoś Xd
2024.05.29
Najlepsze studio w jakim miałam okazje robić tatuaże, wszystko zachowane na jak najlepszym poziomie, nigdy nie spotkałam się z tak idealna sterylnością i pilnowaniem jej, czułam duży komfort przy tatuatorkach, a tatuaże wyszły pięknie, z chęcią i na pewno będę wracać!
Reklama
Jakub Sobierajski
Jakub Sobierajski
2024.05.29
Tatuaż został zaprojektowany na miejscu, wszystko przymierzone i odwzorowane z perfekcyjna dokładnością. Marzyłem o abstrakcji od dawna i w końcu mam tą sztukę na swoim ciele! Klasa sama w sobie!
Bartek
Bartek
2024.05.29
Od mojej wizyty minął ponad miesiąc, wszystko ładnie się zagoiło, a sam tatuaż został wykonany bardzo dbale i profesjonalnie. Maksym przywiązuje dużą uwagę do higieny, stara się aby każdy wyszedł od nich zadowolony, a tatuaż spełnił oczekiwania klienta.
Barbara Czulak
Barbara Czulak
2024.05.29
Wspaniale miejsce na mapie Wrocławia! Utalentowani artyści, wkładający cale serce w swoją prace. Pasja i profesjonalizm po mistrzowsku! Dziękuję za przemiłe popołudnie u Was i moje małe dzieło sztuki.
Karolina
Karolina
2024.05.28
Cztery tatuaże wykonane w tym studiu - profesjonalizm, dbałość o czystość, świetny kontakt i bardzo dobra atmosfera podczas tatuowania. Niczego więcej nie trzeba : )
Reklama
Agnieszka Skowron
Agnieszka Skowron
2024.05.28
Długo szukałam studia, który wykona mój pierwszy tatuaż, aż trafiłam do Amber Tattoo. Jakość wykonania jest na wysokim poziomie, zgodnie z moimi oczekiwaniami, obsługa bardzo miła. Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu.
ksawery obrebalski
ksawery obrebalski
2024.05.28
Jeśli szukacie miejsca na pierwszy lub kolejny tatuaż, to jest to idealne miejsce. Pełen profesjonalizm zauważalny jest już od momentu konsultacji, poprzez przygotowanie projektu i jego wykonanie. Maria idealnie przeniosła świat ze zdjęcia na moją skórę. Efekt WOW!
Angelika Mala
Angelika Mala
2024.05.28
Kilkanaście godzin spędzonych pod czujnym i fachowym okiem Maksyma wspominam do dzisiaj. Wszystko w bardzo fajnej i sympatycznej atmosferze. Jakość tatuaży, podejście do klienta i dbałość o higienę na najwyższym poziomie!
Sandra Ok
Sandra Ok
2024.05.28
Luźna atmosfera, poczucie bezpieczeństwa, cierpliwe podejście no i najważniejsze - efekt końcowy, jeśli zdecyduję się na kolejny tatuaż, to z pewnością wrócę do studia Amber Tattoo.
Reklama
DJ Kowalski
DJ Kowalski
2024.05.27
Świetna robota. Zawodowo, profesjonalnie, fantastycznie. Mogę tylko powiedzieć, że jestem baaaaardzo zadowolony.
Teresa Litwin
Teresa Litwin
2024.05.25
bardzo mila obsluga, polecam bardzo!
Julia L
Julia L
2024.05.22
Robiłam dziarki u Marii i jako klient mam do niej pełne zaufanie. Jedna realizacja to bardzo trudny i przykry cover którego naprawy podjęła się Maria i w ten sposób uratowała wygląd estetyczny mojej nogi. Drugi tatuaż to zaczątek rękawa (zwierzęta/realizm) zaprojektowany przez Marie z podesłanych inspiracji, idealnie spełniający wszystkie moje oczekiwania, tak więc naprawdę warto jej zaufać. W mojej opinii Maria ma delikatną rękę do dziarania, a jej sposób zorganizowania pracy i technika sprawia, że przy całodziennej sesji ból nie jest aż tak przykry. Dla osób z niskim progiem wytrzymałości na ból, które chcą mieć jednak duże tatuaże (jak ja) to bardzo istotne. Dziękuje i widzimy się na kolejnych wizytach!
Odpowiedz z Amber Tattoo 2024.05.23
Dziękujemy, Juliu L, za Twoją szczegółową opinię na temat doświadczenia w naszym studiu tatuażu, szczególnie z Marią. Cieszymy się, że Twoje doświadczenia były pozytywne i że Maria spełniła Twoje oczekiwania zarówno podczas naprawy, jak i przy tworzeniu nowego tatuażu. Doceniamy Twoje zaufanie oraz opinię na temat delikatności i organizacji pracy Marii, co jest cenne dla osób z niskim progiem wytrzymałości na ból. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i czekamy na kolejne wizyty w naszym studiu! 🌟
Daniel Gruszczyński
Daniel Gruszczyński
2024.05.21
Tatuaż został zaprojektowany na miejscu, wszystko przymierzone i odwzorowane z perfekcyjna dokładnością. Marzyłem o abstrakcji od dawna i w końcu mam tą sztukę na swoim ciele! Klasa sama w sobie!
Reklama
Pawel Maro
Pawel Maro
2024.05.17
Projekt tatuażu wykonany perfekcyjnie oraz sama dziara ideał wrócę napewno i kończymy rękaw
Odpowiedz z Amber Tattoo 2024.05.17
Dziękujemy, Piotrze Szczycie, za Twoją pozytywną opinię! Cieszymy się, że byłeś zadowolony z perfekcyjnego wykonania projektu tatuażu oraz samej dziary. Jest dla nas ogromnym wyróżnieniem, że będziesz chciał wrócić, aby dokończyć swój rękaw tatuażowy. Będziemy czekać na Twoją kolejną wizytę z niecierpliwością!
martyna warsicka
martyna warsicka
2024.05.16
Pierwsza i na pewno nie ostatnia moja wizyta. Przemiło i bardzo sympatycznie, mega pozytywne wrażenie już od samego wejścia. Nie mogłam wybrać nikogo ani lepszego miejsca. Wyszłam zadowolona w 100%!
Odpowiedz z Amber Tattoo 2024.05.17
Dziękujemy, Martyno Warsicka, za Twoją entuzjastyczną opinię! Cieszymy się, że Twoja pierwsza wizyta w naszym studio była tak udana i że udało nam się stworzyć dla Ciebie mega pozytywne wrażenie od samego wejścia. To dla nas ogromna satysfakcja słyszeć, że wyszłaś zadowolona w 100%! Serdecznie zapraszamy Cię ponownie, gdy będziesz miała ochotę na kolejny tatuaż lub usługę! 😊🌟
Dama Rafa
Dama Rafa
2024.05.16
Profesjonalna robota studio super wyposażone, najnowsze sprzęty, higiena utrzymana, super robota
Odpowiedz z Amber Tattoo 2024.05.21
Dziękujemy, Damo Rafa, za Twoją opiniię! Cieszymy się, że doceniłaś profesjonalizm naszego studia oraz wysoki standard wyposażenia i dbałość o higienę. Twój pozytywny komentarz jest dla nas wielką motywacją do dalszej doskonałości! Zapraszamy ponownie w przyszłości! 🌟
Damian Tymber
Damian Tymber
2024.05.16
Super tatuaże profesjonalna robota , ceny w porządku.
Odpowiedz z Amber Tattoo 2024.05.21
Dziękujemy, Damianie Tymberze, za Twoją opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych tatuaży i doceniasz naszą profesjonalną pracę oraz atrakcyjne ceny. Twój pozytywny komentarz jest dla nas bardzo ważny! Zapraszamy ponownie w przyszłości! 🌟
Reklama
Maksym Wołoszyn
Maksym Wołoszyn
2024.05.16
Dzięki za niepowtarzalny tatuaż! Bardzo polecam!
Odpowiedz z Amber Tattoo 2024.04.10
Dziękujemy, Maksymie, za Twoją pozytywną opinię! Jesteśmy zachwyceni, że Twój tatuaż spełnił Twoje oczekiwania. Zapraszamy ponownie do Amber Tattoo! 🌟
Juliq Julia
Juliq Julia
2024.05.15
Wszystko, począwszy od pierwszego kontaktu z personelem, aż po sam proces tatuażu, było po prostu niesamowite. Maksym, który wykonywał mój tatuaż, był nie tylko utalentowany, ale także naprawdę słuchał moich pomysłów i potrzeb, co zaowocowało niezwykłym dziełem sztuki na moim ciele. Cała atmosfera w studio była bardzo przyjemna i profesjonalna, co sprawiło, że czułam się naprawdę komfortowo przez cały czas A personel bardzo miły.
Odpowiedz z Amber Tattoo 2024.05.21
Dziękujemy, Juliuq Julio, za Twoją pozytywną opinię! Cieszymy się, że Twoje doświadczenie w naszym studio tatuażu było niesamowite od pierwszego kontaktu z personelem po sam proces tatuażu. Miło nam słyszeć, że Maksym był utalentowany i słuchał Twoich pomysłów i potrzeb, co zaowocowało niezwykłym dziełem sztuki na Twoim ciele. Doceniamy również Twoje słowa na temat przyjemnej i profesjonalnej atmosfery w studiu oraz miłego personelu. Twój pozytywny komentarz jest dla nas motywacją do dalszej doskonałości! Zapraszamy ponownie w przyszłości! 🎨🌟
Vhesiuu
Vhesiuu
2024.05.14
robiłem miesiąc temu tutaj tatuaż, i jest naprawde świetnie, nic nie piekło ani nie było żadnych problemów ze skórą tak jak miałem w innych studiach
Odpowiedz z Amber Tattoo 2024.05.21
Dziękujemy, Vhesiuu, za Twoją opinię! Cieszymy się, że byłeś zadowolony z tatuażu wykonanego u nas i że nie doświadczyłeś żadnych problemów ze skórą, co może się zdarzyć w innych studiach. Twoje zadowolenie jest dla nas bardzo ważne! Jeśli będziesz mieć ochotę na kolejny tatuaż w przyszłości, serdecznie zapraszamy ponownie! 🌟