Advocaat Alper Darici

alperdarici.be

Advocaat Alper Darici Reviews

Excellent rating
5.0
13 reviews Verified
Advocaat Alper Darici
%title%

%offer%

Reviews ( 13 ) 5.0

Fatih Gunduz
Fatih Gunduz
2023.12.30
Echt een toffe persoonlijkheid, luisterend oor, motiverend en correcte advies. Volgt zijn dossier volledig op ook het administratie gedeelte, blijft bellen en sturen als er nog delen missen om zo goed mogelijk in orde te zijn. Dankjewel Alper! Ik raad hem zeker aan!
Advertisement
U. Tpl
U. Tpl
2023.12.23
Een uitzonderlijke bedrijfsadvocaat! Onze samenwerking met Tolga was buitengewoon. Zijn diepgaande kennis van het recht, vooral met betrekking tot zakelijke kwesties, was indrukwekkend en van onschatbare waarde voor ons bedrijf. Zeer goed beschikbaar. Wat heel belangrijk is. Wat hem echt onderscheidt, is zijn oplossingsgerichtheid. Hij gaat verder dan alleen adviseren; hij creëert praktische en doeltreffende oplossingen.
Betul Gungormus
Betul Gungormus
2023.12.23
Hij heeft ons heel vlot en goed geholpen. Zeker een aanrader !
Dario Di Lorenzo
Dario Di Lorenzo
2023.12.23
Topper!
Homayun Haydar
Homayun Haydar
2023.12.23
ik ben heel erg tevreden en zeker aanrader
Advertisement
Mustafa Kayademir
Mustafa Kayademir
2023.11.03
Cengiz Sert
Cengiz Sert
2023.10.27
Joren Moureaux
Joren Moureaux
2023.08.16
Mr. Darici is zeer toegewijd aan zijn job. Hij communiceert vlot en duidelijk en is absoluut betrouwbaar. Hij heeft mij goed bijgestaan bij mijn dossier. Ik kan hem dus ten zeerste aanbevelen.
Esra Cetin
Esra Cetin
2023.06.26
Advertisement
Cenk Tekinalp
Cenk Tekinalp
2023.06.26
Werkt vlot altijd stipt aanwezig op de zittingen staat zeer sterk in zijn schoenen ! Zeker een aanrader
Burak Durumer
Burak Durumer
2023.06.15
Onur Celik
Onur Celik
2023.04.06
Sterk en een kundige advocaat.. 🤙🏼
nazgul
nazgul
2023.04.05
Ik raad advocaat Alper Darici zeker aan , hij heeft mij prima bijgestaan , ik ben heel erg tevreden over zijn werkwijze en de heldere manier van communiceren en overleggen. Ik ben het gehele proces goed op de hoogte gehouden en hiervoor wil ik deheer Alper Darici hartelijk bedanken .
Advertisement