Alp Apart Hotel Reviews

Alp Apart Hotel Reviews

4.6

Excellent - based on 122 reviews

alparthotel.ch
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (118)
Svitlana
Svitlana
2024-02-25
10 Verified
Exceptionnel
Bram
Bram
2024-02-25
8.0 Verified
Prima, mooi en nieuw appartement ☺Mooi, nieuw appartement met alles wat je nodig hebt. Er lijkt zorg aan de inrichting besteed! Praktische locatie en soepele in- en uitcheckprocedure. Uitzicht op de bergen in de verte is mooi. ☹Uitzicht in directe omgeving van hotel is niet zo mooi (bouwputten en grote hotels en andere ketens). Slaapbank in het woongedeelte is fijn, maar goede gordijnen zijn dan wel handig.
Eugen
Eugen
2024-02-22
9.0 Verified
Fabuleux 
Sophie
Sophie
2024-02-22
9.0 Verified
Fabuleux 
Simona
Simona
2024-02-19
9.0 Verified
☺struttura ampia, pulita. Personale simpatico e disponibile.
Marie Céline
Marie Céline
2024-02-19
10 Verified
P
P
2024-02-17
8.0 Verified
Très bien
Katryn
Katryn
2024-02-17
9.0 Verified
Fabuleux 
Vincent
Vincent
2024-02-17
9.0 Verified
Fantastisch ☺Geen gebruik van gemaakt, ik wist niet dat het beschikbaar was ☹We kwamen er op de laatste dag achter dat er een bakker om de hoek zat.
Claudia
Claudia
2024-02-15
10 Verified
Exceptionnel
Fausto
Fausto
2024-02-13
10 Verified
Exceptionnel
Daniel
Daniel
2024-02-12
9.0 Verified
Estadia confortável e agradável ☺Tudo ☹Nada
Pepic
Pepic
2024-02-12
9.0 Verified
Fabuleux 
Aline
Aline
2024-02-12
10 Verified
Exceptionnel
Mariella
Mariella
2024-02-12
10 Verified
Central et spacieux
Adele
Adele
2024-02-12
10 Verified
Exceptionnel
Claudia
Claudia
2024-02-12
10 Verified
Es war perfekt für uns ☺Sehr schönes Hotel und Zentral gelegen. Sehr freundliches Personal und sehr hilfsbereit
Nicolas
Nicolas
2024-02-11
9.0 Verified
Séjour urbain en groupe ☺ L’appartement est très bien agencé et avec goût et le personnel très serviable et aimable ☹ Tout était très bien
O
O
2024-02-09
10 Verified
Exceptionnel
Philippe
Philippe
2024-02-06
7.0 Verified
Bien  ☹ On nous a annoncé au moment de notre arrivée qu'il n'y aurait pas de petit déjeuner Il a fallu se débrouiller le lendemain alors que nous avions d'autres obligations et un timing serré