Alluris Reviews

Alluris Reviews

4.5

Excellent - based on 48 reviews

alluris.be
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (48)
Shirley Delanoye
Shirley Delanoye
2024-02-12
Ze gaat professioneel te werk, stelt je gerust… Ze weet waar ze over praat. En is altijd bereid om bij te leren. Er is nog zoveel onduidelijkheid over haaruitval, zoveel verschillende redenen die leiden tot haarverlies en zoveel middelen die wonderen beloven, maar die uiteindelijk niet helpen. Het is een echt kluwen voor de patiënt. Gelukkig geeft Els hierin duidelijkheid.
Patrick De Veirman
Patrick De Veirman
2024-01-30
Zeer goede kennis van zaken (specialist) Warme aangename ontvangst Zeer rustige ruimte om alles te bespreken
Reply from Alluris 2024-02-05
Beste Patrick, bedankte voor je leuke opmerking. Altijd leuk om te lezen!
a1.esport
a1.esport
2024-01-20
Reply from Alluris 2024-02-05
Dankjewel voor je 5 sterren.
Greetje Claes
Greetje Claes
2024-01-17
Ik ben blij met mijn natuurlijke grijze haren maar had heel veel moeite met het feit dat er zo veel kale plekken waren .Ik heb samen met Els in de opleiding kanker beauty gezeten en herinnerde mij de foto's met haar resultaten .Ik maakte een afspraak om te kijken of ze mij zou kunnen helpen .Nooit verwacht dat ze met mijn grijze haar zo'n mooi resultaat zou kunnen behalen .Het ziet er zo natuurlijk uit en de kale plekken zijn helemaal niet meer te zien .Ik krijg nu regelmatig de vraag of ik net bij de kapper geweest ben ...de mensen zien dus wel dat mijn haar er mooi uitziet maar merken niet dat het eigenlijk enkel optisch bijgewerkt is door de kinetic tatoe techniek die Els ontwikkelde .Als je haar goed zit ,voel je je ook beter en dat " straal" je dan ook uit .Looking good =feeling better ! Dank je wel Els om mij weer een beetje meer te laten stralen !
Reply from Alluris 2024-01-17
Wat een prachtige woorden! Ik ben zo blij te horen dat de kinetic techniek jou heeft geholpen om weer met zelfvertrouwen te laten stralen. Het is altijd mijn doel om mensen zich goed te laten voelen over zichzelf, en ik ben dankbaar dat ik dat voor jou heb kunnen bereiken. Het is waar, als je haar goed zit, voel je je beter en straal je dat ook uit. Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring, het is een genoegen om je te hebben kunnen helpen! Ik wens je nog veel meer stralende dagen met je prachtige grijze haar.
Willem Schrader
Willem Schrader
2024-01-10
Reply from Alluris 2024-01-17
Hartelijk dank voor de vijfsterrenbeoordeling! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Als er iets is waar we je in de toekomst nog mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!
Thomas Bruin
Thomas Bruin
2024-01-10
Reply from Alluris 2024-01-17
Bedankt voor de vijfsterrenbeoordeling! We zijn ontzettend blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons positief te beoordelen.
Sarah Leeman
Sarah Leeman
2024-01-07
Zeer tevreden van Haartechnieken Alluris. Heel professionele behandeling en een excellente service. Vriendelijkheid en afstemming aan de concrete noden van de persoon staan hier centraal.
Reply from Alluris 2024-01-17
Hartelijk dank voor je prachtige woorden! We zijn verheugd te horen dat je zeer tevreden bent met de service van Haartechnieken Alluris. Ik streeft er altijd naar om professionele en op maat gemaakte behandelingen te bieden, en het doet ons goed te weten dat ik aan jouw verwachtingen hebben voldaan. Als er in de toekomst iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We waardeer je vertrouwen in je haar.
Jouhar Gabsi
Jouhar Gabsi
2023-12-29
Ik ben erg tevreden nu met mijn haar . Dank zij haartechnieken Alluris .
Reply from Alluris 2024-01-17
Wat tof om te horen dat je zo tevreden bent met je haar. Ik wil je ook laten weten dat het een waar genoegen was om jou als klant te hebben. Jouw positieve houding en samenwerking hebben het proces extra plezierig gemaakt. Als er in de toekomst nog iets is waar we je mee kunnen assisteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen, en ik kijk ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen.
Pia S
Pia S
2023-12-14
Ik was al enige tijd aan het nadenken om een behandeling te laten doen om mijn haargroei te versterken, ik had ook enorm veel haaruitval! maar was steeds onzeker en heb lange tijd gezocht en research gedaan naar iemand die ik kon vertrouwen. Ik kwam uiteindelijk terecht bij Els door aanraden van een kennis. Ik was enorm zenuwachtig voor de eerste afspraak, had schrik dat de behandeling pijn zou doen. Els stelde me bij binnenkomst meteen op mijn gemak, we namen alles rustig door en ik voelde dat ze echt een ervaren dame is en kennis heeft van haar vak. Ik was zo gerustgesteld en opgelucht toen de behandeling plaatsvond, ik ervaarde niks van pijn! Ik ben nu 6 weken in behandeling en er is al een enorm verschil, ik heb veel minder haaruitval en al veel nieuwe stevige haartjes. Als ik vragen heb, mag ik Els steeds contacteren en staat ze meteen klaar met een duidelijke feedback. Ik ben heel blij dat ik bij Els ben beland. Ik heb terug meer zelfvertrouwen en zie het voor de toekomst heel positief! Ik zou zeggen niet twijfelen maar doen!
Reply from Alluris 2024-01-17
Wat leuk om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad! Ik ben blij dat je je op je gemak voelde bij mij, en dat je na 6 weken al zichtbare verbeteringen hebt gemerkt. Als je vragen hebt, sta ik altijd klaar met duidelijke feedback. Bedankt voor je vertrouwen en positieve feedback!
Killian Vandroogenbroeck
Killian Vandroogenbroeck
2023-12-14
Het is absoluut de moeite om je haar/ hoofdhuid te laten behandelen bij Alluris. Waarom? Mega goede service, gezellige plek en top specialiste. Naar Alluris gaan is voor mij telkens ontspanning en een tof gesprek. Een tot slot maakt het mij gelukkig om resultaat te zien en vooral: te behouden. Als je twijfelt zeg ik het je nu. Doe het gewoon. Het gaat jou gelukkiger maken, en dat is wat telt :).
Reply from Alluris 2024-01-17
Hartelijk dank voor deze prachtige woorden! Het doet me goed om te lezen dat jouw ervaring bij Alluris zo positief is geweest. Ik probeer dan ook inderdaad altijd te streven naar topkwaliteit en een gezellige sfeer, en het doet mij goed te weten dat we daarin geslaagd zijn. Het feit dat je mijn behandelingen als ontspanning ervaart en het als een plek voor leuke gesprekken beschouwt, maakt mij extra blij. Ik waar je vertrouwen in mij en kijk ernaar uit om je geluk en tevredenheid te blijven behouden. Tot binnenkort Killian!
Michel
Michel
2023-12-12
Super vriendelijke dame met kennis van zaken. Zeer tevreden over het resultaat!!
Reply from Alluris 2024-01-17
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het resultaat en de vriendelijke service! Jouw tevredenheid is onze grootste beloning.
Katrien Permentier
Katrien Permentier
2023-11-22
Bij Alluris word je heel vriendelijk ontvangen door Els. Op een discrete manier kan je je onzekerheden bespreken met haar. Els geeft duidelijk uitleg over een gepaste behandeling zonder iets op te dringen. Wanneer je het advies opvolgt, zijn de resultaten verbluffend. Ik raad iedereen met haarproblemen of onzekerheden hierover aan om langs te gaan bij Alluris voor een behandeling op maat.
Reply from Alluris 2024-01-17
Dank je wel Katrien voor je prachtige woorden! Het doet me enorm plezier te horen dat je niet alleen tevreden bent met de vriendelijke ontvangst en ook de discrete sfeer bij Alluris. Het resultaat van de behandeling je heeft mij ook verrast. Een pluim voor jou want jij hebt dan ook thuis gedaan wat ik je heb gevraagd! Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring, en tot binnenkort
Manoj Bruggeman
Manoj Bruggeman
2023-11-14
Vriendelijke ontvangst. Na een lange zoektocht, uitgekomen bij Alluris. Net mijn laatste behandeling achter de rug. Met succes! Ik kan het alleen maar aanbevelen. Els als je dit leest, oprecht dankjewel !
Lana Arys
Lana Arys
2023-10-23
Heel begaan en duidelijk in haar communicatie. Eerste 4 sessies ten einde. Volgende binnen 3 maanden en we zien al vooruitgang! 😉
Danny De Cokele
Danny De Cokele
2023-08-04
Tijdens mijn eerste intake gesprek ondervond ik de proffessionele kennis van Els. Alle nodige informatie met verwachtingen werden op voorhand goed uitgelegd. Tijdens de eerste behandelsessie werd op mijn kruin een verzachtende zalf aangebracht zodat Els de pigmentatie met de tricoroller lokaal gefocust kon inbrengen. Deze cosmetiscte ingreep gaf mij direct zichtbaar resultaat. Mijn plaatselijke hoofdhuid was wat gevoelig na de behandeling maar dan besef je ook dat de kleurstof goed geïntregeerd is in je huid. De geslaagde camouflage gaf mijn kroon terug een volle haardos. Op aanraden van Els haar ervaring kon ik best 4 dagen na de behandeling X-Derma schampoo, Numinox Revitalizer en haarolie van Bao-Med als nazorg en extra stimulatie gebruiken op mijn haar. 8 maanden later heb ik mijn 2 de behandeling laten uitvoeren met hetzelfde blijvende verwonderde prachtig resultaat van Els. Tot de volgende sessie…
Reply from Alluris 2023-08-04
Dankjewel Danny voor je fijne review.
els Heyerick
els Heyerick
2023-06-24
Al enkele jaren heb ik te kampen met uitdunnend haar. Dit is genetisch bepaald, dus ik dacht: ik moet er maar mee leren leven. Uren stond ik voor de spiegel om haarvezels aan te brengen. Tot ik er dit jaar genoeg van had en oplossingen zocht en … als bij een wonder Alluris vond. Bij het intake gesprek met Els stelde ze me onmiddellijk gerust en verzekerde ze me dat ze me kon helpen. Nu, drie behandelingen later ben ik super blij met het resultaat. Weg met de haarvezels … 😀 Ik raad iedereen aan die dit leest en twijfelt om zijn of haar haarprobleem aan te pakken, Els te contacteren: je zal merken dat je iemand ontmoet die enorm gepassioneerd is door haar werk en er alles zal aan doen om je te helpen naar een mooi resultaat.
Frank Mutsaerts
Frank Mutsaerts
2023-05-14
Mislukte haarpigmentatie In 2020 hier een haarpigmentatie laten uitvoeren die helemaal mislukt is. Enorme inktvlekken op mijn hoofd, wellicht door te dikke verf en de pigmenten te dicht bij mekaar. Zeer onprofessioneel. Als gevolg hiervan gedurende 2 jaar 10x een laserbehandeling moeten laten doen en nog zijn de vlekken niet weg. De laserbehandeling heb ik niet moeten betalen (dat had er nog moeten aan mankeren) maar een hoop miserie, tijdverlies en pijn (zonder verdovingszalf niet uit te houden). Al bij al een vreselijke ervaring, bovendien peperduur zonder enig positief resultaat. Momenteel laat ik een nieuwe pigmentatie uitvoeren op een andere plaats. Professioneel en tegen een veel schappelijkere prijs.
Reply from Alluris 2024-01-17
Wat betreft de haarpigmentatie die je noemt gaat het over de shaving look, ik wil duidelijk maken dat deze behandeling niet meer wordt uitgevoerd (zie ook onze website). Deze beslissing is genomen vanwege mijn keuze om alle behandelingen persoonlijk uit te voeren en niet meer op freelance basis . Wat jammer genoeg is gebeurd. Jouw ervaring heeft deze keuze mede beïnvloed, en ik waardeer je eerlijkheid hierin.
Lisa Janssens
Lisa Janssens
2023-05-09
Ik voelde me al een hele tijd onzeker over mijn kruin, waar het haar dunner werd. Els gaf uitgebreid advies, gericht op mijn (Venetiaans) blond haar. Ik kreeg duidelijke info over het te verwachten resultaat, waarna een bepaalde behandeling gekozen werd. Al na de eerste sessie merkte ik (en mijn omgeving) een groot verschil. Nu de behandeling is afgerond, voel ik me opnieuw veel zekerder. Je voelt dat Els spreekt uit haar ervaring als kapster en op zoek gaat naar een oplossing op maat.
Reply from Alluris 2023-05-12
Met heel veel plezier en liefde voor je haar gedaan.
Najah Najah
Najah Najah
2023-02-18
Ik ben Heel tevreden van mijn résultaat.. de dokter is heel vrendelijk en liever.. dank u dokter van allé uw advies
Rebecca Verherstraeten
Rebecca Verherstraeten
2023-02-10
Zeer tevreden met het resultaat! Enorm complex weggenomen door wel de Liefste en oprechtste kapster die er bestaat. Ze is zeer professioneel en doet dit met hart en ziel! Ik kan je niet genoeg bedanken voor wat je voor mij gedaan hebt ! X