ALL SEASON SKI&BIKE - domki na wynajem

all-season.pl

ALL SEASON SKI&BIKE - domki na wynajem Reviews

Excellent rating
5.0
47 reviews Verified
ALL SEASON SKI&BIKE - domki na wynajem
%title%

%offer%

Reviews ( 47 ) 5.0

2024.07.02
Wynajęliśmy domek na urodziny Babci. Wszystko super. Klima w każdym pokoju co mega pomagało przy upałach. Super wyposażony domek. Zapomnieliśmy parę rzeczy ale na miejscu były :) polecam!
Advertisement
Jakub Piskuła
Jakub Piskuła
2024.06.30
Idealne miejsce na wypoczynek ze znajomymi lub z rodziną. Domki są bardzo elegancie i z pięknym widokiem na góry. Prawdziwa gratka dla miłośników natury i relaksu.
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
Grzegorz Buda
Grzegorz Buda
2024.06.30
Klimatyczne miejsce, idealne na odpoczynek i reset po całym tygodniu pracy. Nowe domki, w pełni wyposażone oraz zachowana perfekcyjnie higiena wszystkich sypialni oraz łazienek. Bardzo mili właściciele tylko zachęcają do ponownego odwiedzenia tego miejsca. Gorąco polecam wszystkim.
Location
Rooms
Service
Maciej Kleczewski
Maciej Kleczewski
2024.06.30
Super miejsce na wypoczynek ! Bardzo czyste oraz zadbane domki. Serdecznie polecam
Location
Rooms
Service
Marcel Walczak
Marcel Walczak
2024.06.30
Cudowna okolica mega zadbane domki, właściciele są super, polecam😊
Location
Rooms
Service
Advertisement
Jakub Jakubowski
Jakub Jakubowski
2024.06.30
Domki all season zaskoczyły nas bardzo pozytywnie! Wyposażenie domków jest na najwyższym poziomie, a widok z balkonu i tarasu wywiera niesamowite wrażenia. Zdecydowanie polecam!!🤠
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
Maciej Nowak
Maciej Nowak
2024.06.30
Świetna lokalizacja z pięknym widokiem, bardzo mili i gościnni właściciele. Bardzo polecam na wyjazd że znajomymi! :)
Location
Rooms
Service
Reply from ALL SEASON SKI&BIKE - domki na wynajem 2024.06.30
Dziekujemy i zapraszamy ponownie
Marzena Sidoruk
Marzena Sidoruk
2024.06.16
Bardzo fajne miejsce. Nowe domki. Świeżo i czysto. Pomocny właściciel. Dwie łazienki to duży plus.
Trip type
Friends
Location
Rooms
Service
Gabriela Gil
Gabriela Gil
2024.06.12
Piękne miejsce pachnące jeszcze nowością, z cudownymi zachodami słońca. Idealne dla grupy przyjaciół czy rodziny, którzy chcą odpocząć od miejskiego zgiełku w otoczeniu ciszy i spokoju. Przygotowane pod grilla i ognisko, z sauną i wszystkim co potrzebne w samych domkach. Zdecydowanie polecam :)
Location
Rooms
Service
Advertisement
Michał Kręcisz
Michał Kręcisz
2024.06.12
Serdecznie polecam :) Super miejsce do odpoczynku, ale również super usytuowanie np. na rowery lub wypad pieszy w góry. Jeszcze nie raz skorzystam :)
Location
Rooms
Service
Katarzyna Rybka
Katarzyna Rybka
2024.06.12
Super lokalizacja, domki bardzo dobrze wyposażone. Właściciel dbał o każdy szczegół. Najlepsze domki w okolicy miejscowości Zieleniec. Polecam :)
Trip type
Business
Friends
Location
Rooms
Service
Karol Myszkowski
Karol Myszkowski
2024.06.11
Cisza, spokój, wysoki standard. Dobre miejsce na wypad na górskie wycieczki czy narty zimą. I do Czech blisko. Jeżeli szukasz sprawdzonego miejsca - polecam.
Location
Rooms
Service
Mikołaj Wicberger
Mikołaj Wicberger
2024.06.11
Świetna lokalizacja, cisza, spokój. Miejsce idealne na aktywny wypoczynek. Nowoczesne, dobrze wyposażone domki jeszcze pachną nowością :) Po całym dniu można relaksować się w saunie.
Trip type
Business
Friends
Location
Rooms
Service
Advertisement
Paweł Zasuń
Paweł Zasuń
2024.06.06
Świetne miejsce, bardzo ładna i cicha okolica, dużo możliwości rekreacyjnych. Na miejscu dostępna sauna, więc po całym dniu "w terenie" można się zrelaksować na miejscu :)
Trip type
Business
Friends
Location
Rooms
Service
Damian Kaczmarek
Damian Kaczmarek
2024.06.06
Urokliwe miejsce, idealne do spokojnego wypoczynku blisko łona natury. Dobrze wyposażone, komfortowe domki, idealne dla rodziny lub grona przyjaciół. Obiekt wyposażony w saunę :) Polecam!
Trip type
Business
Friends
Location
Rooms
Service
Mikołaj Maciejewski
Mikołaj Maciejewski
2024.06.06
Nowe domki w ekstra lokalizacji. Mega lokalizacja wypadowa. Blisko autostrady Sudeckiej, ale nie ma z niej żadnego hałasu. Otoczenie zieleni i gór. Parking jest, w każdym domku 2 łazienki.
Trip type
Business
Friends
Location
Rooms
Service
Paulina Szeląg
Paulina Szeląg
2024.06.06
Wszystko git, wrócimy 💪
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
Advertisement
Marcin Czyz
Marcin Czyz
2024.05.06
Fantastyczny domek super wyposażony. Wystarczająco miejsca dla dwóch rodzin z dziećmi. Bardzo mili i pomocni właściciele. Napewno jeszcze tam wrócimy.
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
Mateusz Włodarczyk
Mateusz Włodarczyk
2024.03.03
ALL SEASON SKI&BIKE to absolutnie wyjątkowe domki na wynajem. Ich wyjątkowy design łączy nowoczesność z tradycją górskiego klimatu, tworząc niezapomnianą atmosferę. Doskonale wyposażone wnętrza sprawiają, że pobyt jest komfortowy, a lokalizacja blisko stoków narciarskich i tras rowerowych dodaje dodatkowego uroku. Gorąco polecam ALL SEASON SKI&BIKE każdemu kto szuka idealnego miejsca na aktywny wypoczynek w górach.☺️⛷️🏂🏽⛰️🏔️
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
Reply from ALL SEASON SKI&BIKE - domki na wynajem 2024.03.04
Dziękujemy za dobre słowo! Zapraszamy ponownie do Lasówki 😁
Kinga Łuczak
Kinga Łuczak
2024.03.03
Polecam super miejsce.
Location
Rooms
Service
Reply from ALL SEASON SKI&BIKE - domki na wynajem 2024.03.04
Dziękujemy! Serdecznie zapraszamy do ponownego przyjazdu 🤗