Alexander Coaching reviews

5.0

Excellent - based on 19 reviews

alexandercoaching.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (19)
Ward Weistra
Ward Weistra
2021-07-01
Verified
Karolien van der linden
Karolien van der linden
2021-06-29
Verified
Sander is een zeer fijne coach die een onverstoorbaar vertrouwen uitstraalde naar mij. Ik vond het best lastig en spannend om zaken te delen waar ik tegen aanliep en een coachingsvraag te formuleren. Dankzij zijn ontwapende houding, scherpte en geduld heb ik meer zelfinzicht gekregen en vooral de vrijheid en durf om doelen te stellen voor de toekomst. Sander heeft een enorme bereidheid om te helpen en bood waar ik behoefte aan had, bijvoorbeeld praktische oefeningen, prikkelende vragen, overzicht en humor. Nogmaals onwijs bedankt en ik raad je zeker aan voor iedereen die wensen heeft op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en daar graag samen met de hulp van een leuke en professionele coach aan wil werken.
Catarina Fernandes
Catarina Fernandes
2021-05-12
Verified
O processo de coaching com o Sander foi sem dúvida muito enriquecedor e deu-me a conhecer novas facetas de mim mesma que até então desconhecia. Quando inicialmente procurei um coach para me ajudar com aconselhamento em termos de carreira profissional não sabia bem o que esperar, mas o Sander mostrou-me que é possível desconstruir muitas das complexidades da nossa mente em relacão a quem somos e como nos vemos se tirarmos o tempo para fazer uma reflexão introspectiva. Talvez a maior mensagem que levei das nossas sessões foi que as respostas para muitas das minhas dúvidas e incertezas já se encontram dentro de mim. Com a sua ajuda tenho agora ferramentas para reconhecer certos padrões e fazer uma imersão em busca das respostas. Recomendo portanto o Sander para quem procurar um acompanhamento em termos de desenvolvimento pessoal e professional. Note: The coaching sessions took place in English.
Janna J
Janna J
2021-05-07
Verified
Sander is een fijne en professionele coach. Hij is een van die zeldzame mensen die door middel van het stellen van de juiste vragen precies de vinger op de zere plek weet te leggen, waardoor ook een kort coachingstraject leidt tot veel zelfinzicht. Zeker een aanrader!
Jeffrey Marsman
Jeffrey Marsman
2021-04-21
Verified
Het coachingstraject bij Alexander Coaching was een zeer positieve ervaring. Coach Sander is geduldig en gedreven om te helpen waar mogelijk. Een aanrader voor wie vast zit op het gebied van werkdruk of andere issues.
Ruth Ida Valle
Ruth Ida Valle
2021-04-19
Verified
Sander is a professional and caring coach. He wants you to succeed with the process and he helps and guides you towards accomplishing your goals. When I came the first time to Sander, I barely knew what my goals were, but throughout the sessions with him I have gained more awareness of myself, my situation regarding my career path and my potential. As a non-Dutch in the Netherlands it can be difficult to know your value, but for sure Sander shows understanding for this and helps out. Thanks a lot!
Renske de Winter
Renske de Winter
2021-04-06
Verified
Persoonlijke, down-to-earth coaching, met oefeningen om gericht en duurzaam iets aan te pakken dat je wilt verbeteren. Een absolute aanrader!
Milan Hermes
Milan Hermes
2021-03-26
Verified
Een hele prettige en goede coach. Hij is met name goed in het sturen naar zelfinzicht waarbij hij goede vragen stelt, luistert en reflecteert. Daarnaast heeft hij een zeer warme en vriendelijke persoonlijkheid, waardoor je je snel op je gemak voelt. Ik kan hem iedereen aanraden.
jesse blomm
jesse blomm
2021-03-24
Verified
Sander wist in een korte tijd tot de kern te komen om mij een efficiënte stap vooruit te laten maken. Ik kan zijn praktijk ook zeker aanraden!
Chantal Holierhoek
Chantal Holierhoek
2021-03-23
Verified
Een goede coach! Stelt de juiste vragen, luistert naar wat je zegt en wat je niet zegt. In slechts 4 sessies in het kader van werkplezier/loopbaan gaf hij mij nuttige en heldere inzichten. Reflecteert en spiegelt op een prettige manier waardoor je zelf de antwoorden formuleert en zelf verder opzoek kan of kan verdiepen. Ik heb grote stappen voor mezelf kunnen maken naar aanleiding van mijn coachtraject, deze stappen had ik anders (nog steeds) niet genomen.
Ellevp
Ellevp
2021-03-10
Verified
Sander is een uitzonderlijke loopbaancoach. Hij is zeer professioneel en heeft een uniek inzicht. Zijn aanpak is heel persoonlijk en hij stemt zijn programma af op uw specifieke behoeften. Ik zou Alexander Coaching ten zeerste aanbevelen aan iedereen die meer van zijn of haar carrièrepotentieel wil benutten.
Martijn de Bakker
Martijn de Bakker
2021-02-19
Verified
Erg goede en fijne coach die op een heldere en prettige manier zorgt dat je je coach doel kunt behalen (en in mijn geval zelfs een stap meer).
Hilde de Wit
Hilde de Wit
2021-01-05
Verified
Ik heb enorm veel gehad aan de coaching bij Sander. Op een speelse manier heeft hij door geven van interessante opdrachten veel inzichten gegeven. Bedankt Sander en tot de volgende keer.
Erik
Erik
2020-11-23
Verified
Sander is een fijne, toegangkelijke, professionele coach die je triggered doormiddel van scherpe vragen te stellen. Hij zorgt ervoor dat je zelf tot nieuwe inzichten komt en zelf stappen laat zetten. Ik ben erg positief over onze gesprekken.
Elke Gersen
Elke Gersen
2020-11-19
Verified
De afgelopen maanden heb ik een loopbaan coaching bij Sander gevolgd. Dat was zeer leerzaam voor mij en heeft mij inzicht gegeven hoe ik klanten of de arbeidsmarkt actief kan benaderen. Door een concrete aanpak kon ik meteen stappen zetten wat leidde tot meer vertrouwen en enthousiasme in mijn zoektocht naar werk. De aanpak van Sander is zeer individueel, to the point en betrokken. Bedankt Sander voor je professionele begeleiding. Jouw coaching is een aanrader voor iedereen die wil blijven ontwikkelen.
Carianne P
Carianne P
2020-11-19
Verified
Prettige manier van coaching op een fijne locatie. Sander weet de juiste dingen er uit te pikken om op door te gaan, motiveert en is direct maar persoonlijk in communicatie.
Mario Boot
Mario Boot
2020-11-11
Verified
Hele fijne gesprekken gehad met Sander! Top ook dat mijn gesprekken werden vergoed via een subsidieregeling vanuit de overheid. Het coaching traject heeft mij zeker geholpen om mijn coaching doelen te bereiken.
Sarah Hoitink- van Dort
Sarah Hoitink- van Dort
2020-11-09
Verified
Sander is een fijne, professionele coach die je weet te prikkelen om zelf tot antwoorden/oplossingen te komen.
M Beukenkamp
M Beukenkamp
2020-11-06
Verified
Sander heeft mensenkennis en hij haalde mooie dingen in mij naar boven door zijn positieve en gelijkwaardige houding. Mooi resultaat is dat ik door ben naar de tweede ronde in een sollicitatieprocedure. Pijnpunten in mijn persoonlijkheid zijn wel degelijk blootgelegd en ik ben blij dat deze niet uit de weg zijn gegaan. Plezier in zijn werk en mede daardoor ook een echte goede coach.