MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska Opinie

MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska Opinie

4.9

Doskonały - na podstawie opinii 243

akademiamarleen.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (241)
Monika Cykowiak
Monika Cykowiak
2024-02-20
Naj- lepsza, naj- wspanialsza, naj- cudowniejsza. Makijaż wykonany ręką Marleny PERFEKCYJNY. Marlena wspaniała osoba wszystko tłumaczy co robi, co będzie robić. Marlena tworzy cuda do tego w bardzo miłej atmosferze
Advertisement
Marlena
Marlena
2024-02-15
Polecam serdecznie Panią Marlenę ,jestem przeszczęśliwa i cały czas zakochana w pracach oraz moich nowych Brwiach oraz ustach permanentnych ,napewno wrócę ❤️Jeszcze raz bardzo dziękuje ❤️❤️
Magda
Magda
2024-02-10
Agnieszka Pawłowska
Agnieszka Pawłowska
2024-01-31
Serdecznie polecam, korzystam z usług salonu już rok i jestem bardzo zadowolona. Miła atmosfera i pełen profesjonalizm.
Odpowiedz z MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska 2024-02-06
Witaj Agnieszko! 😊 Bardzo dziękujemy za Twoje ciepłe słowa. Cieszymy się niezmiernie, że nasza atmosfera spotykaa się z Twoim uznaniem. 💖 Twoja satysfakcja jest dla nas najlepszym dowodem na to, że to co robimy ma sens. 🌟 Mamy nadzieję na jeszcze wiele wspólnych chwil spędzonych na pielęgnowaniu Twojego piękna. Do zobaczenia wkrótce w salonie! Z wyrazami szacunku, Marlena Gierszewska
emkaaa ostiii
emkaaa ostiii
2024-01-30
Jako stała klientka Salonu u Marleny, zawsze byłam zadowolona z jakości świadczonych tam usług. Jednak decyzja o zrobieniu makijażu permanentnego brwi była dla mnie dużym krokiem. Niedawno miałam drugą wizytę uzupełniającą i muszę przyznać, że jestem absolutnie oczarowana efektem! Przez lata korzystałam z różnych usług w salonie, ale to było moje pierwsze doświadczenie z makijażem permanentnym. Marlena wykonała fantastyczną pracę, dopasowując kształt i kolor brwi do mojego typu urody są właśnie takie jakie chciałam. Szczerze dziękuję i z całą pewnością będę kontynuować swoje wizyty w ulubionym salonie na Mokotowie. Gorąco polecam go każdej osobie, która rozważa makijaż permanentny brwi! Więc brwi i rzęsy gorąco polecam w tym właśnie miejscu.
Odpowiedz z MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska 2024-01-31
Droga Emkaaa,💖 Bardzo dziękujemy za Twoją ocenę i wspaniałą recenzję. Twoje doświadczenia i zadowolenie są dla nas nieocenionym dowodem na to, jak ważne jest indywidualne podejście do potrzeb każdego klienta. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Twoje oczekiwania, co stanowi dla nas i dla osób rozważających podobne zabiegi znakomite świadectwo naszej pracy i zaangażowania. Chcielibyśmy przy tej okazji przypomnieć, że zawsze oferujemy bezpłatne konsultacje. To idealna okazja, aby porozmawiać o Twoich oczekiwaniach, poznać nasze procedury i rozwiać wszelkie wątpliwości. Zachęcamy każdego, kto myśli o makijażu permanentnym aby skorzystał z tej możliwości :) Dziękujemy Ci, raz jeszcze Emka, za Twoje ciepłe słowa i zaufanie. Z serdecznymi pozdrowieniami, Zespół MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska
Advertisement
Kla udia
Kla udia
2023-12-08
Super relaksująca wizyta, rzęsy piękne, polecam jak najbardziej ❤️ Ps pozdrawiam i buziaki 🌸
Odpowiedz z MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska 2023-12-11
Droga Klaudio, Bardzo dziękujemy za Twoją pozytywną recenzję i rekomendację! Cieszymy się, że wizyta w naszym salonie MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku dostarczyła Ci relaksu i że jesteś zadowolona z efektów przedłużania rzęs, cieszymy się, że udało się spełnić Twoje oczekiwania. Dziękujemy za miłe słowa i pozdrowienia – przesyłamy buziaki w odpowiedzi! 🌸 Zapraszamy Cię ponownie i do zobaczenia wkrótce! Z wyrazami szacunku, Marlena Gierszewska i Zespół MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku
Ola
Ola
2023-11-16
Z całego serca polecam szkolenia u Marleny! Kobieta z ogromną klasą, wiedzą (i humorem:)) Profesjonalne podejście do tematu jak i do ludzi. Cieszę się, że trafiłam na osobę od której mogłam zaczerpnąć tyle mądrości i chęci do rozwijania swoich pasji. Teraz zostało mi tylko pielęgnować techniki i umiejętności zaczerpnięte po latach doświadczeń Pani Marleny. Szkoda było mi odchodzić po wspólnym tygodniu:)
Odpowiedz z MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska 2023-11-23
Droga Olu,💖 Jestem bardzo wzruszona i wdzięczna za Twoją cudowną opinię. 😊 To dla mnie niezmiernie ważne, że moje szkolenia przynoszą tyle radości i satysfakcji. W MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku zawsze kładziemy nacisk na profesjonalizm, ale równie ważna jest dla nas atmosfera - pełna pasji, zaangażowania i, oczywiście, dobrego humoru! 😄 To, że doceniasz zarówno wiedzę, jak i doświadczenie, które staram się przekazywać, jest dla mnie ogromnym komplementem. Każda osoba, która przekracza próg mojej akademii, jest dla mnie inspiracją. Twoje chęci do rozwoju i pasja do nauki są dokładnie tym, co sprawia, że moja praca jest tak satysfakcjonująca. 🌟 Pamiętaj, że sukces w tej branży to ciągła nauka i doskonalenie technik, które już znasz. Cieszę się, że mogłam być częścią Twojej podróży i że nasze szkolenie przyczyniło się do rozwoju Twoich umiejętności. 📚 To, że szkoda Ci było odchodzić po tygodniu, to dla mnie kolejna nagroda. Mam nadzieję, że nasze ścieżki jeszcze się skrzyżują w przyszłości. Jesteś zawsze mile widziana w Marleen, zarówno na dalszych szkoleniach, jak i po prostu na kawę i rozmowę o branży. ;) ☕ Jeszcze raz dziękuję za Twoje ciepłe słowa i życzę Ci wszystkiego najlepszego w dalszym rozwijaniu Twoich pasji i umiejętności oraz wielu sukcesów w pracy. 💖 Z serdecznymi pozdrowieniami, Marlena Gierszewska MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku
Karolina Loba
Karolina Loba
2023-11-03
Serdecznie polecam salon MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska w Warszawie! 😊 Makijaż permanentny brwi wykonany przez Panią Marlenę wygląda doskonale, dodam że czekałam z wystawieniem opinii do wygojenia brwi ponieważ efekty widoczne są dopiero po czasie. Jeśli chodzi o kontakt przed i po zabiegu był znakomity, a Pani Marlena zawsze była dostępna, gdy miałam pytania. 💖 Profesjonalizm, indywidualne podejście oraz otwartość na wszelkie pytania sprawiły, że czułam się bardzo komfortowo. Mimo mojego napiętego harmonogramu, udało się nam znaleźć najbardziej odpowiedni termin. Salon blisko stacji metra, co znacznie ułatwiło mi dotarcie! 🌟Polecam🫡💯
Odpowiedz z MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska 2023-11-04
Szanowna Pani Karolino, Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi wrażeniami po wizycie w naszym salonie. Cieszymy się niezmiernie, że makijaż permanentny brwi spełnił Pani oczekiwania i że cały proces był dla Pani satysfakcjonujący. To dla nas wielka radość, że nasze starania, są tak pozytywnie odbierane. Serdecznie dziękujemy za rekomendację i mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Panią ponownie w przyszłości. Z poważaniem, MARLEEN, Marlena Gierszewska
Monika Breczko
Monika Breczko
2023-10-28
Bardzo profesjonalnie wykonana henna brwi i stylizacja rzęs. Do tego cudna atmosfera. Polecam!
Odpowiedz z MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska 2023-11-01
Serdecznie dziękujemy za ciepłe słowa, Pani Moniko! Jest nam niezmiernie miło, że jest Pani zadowolona z naszej henny brwi i stylizacji rzęs. Przyjemność była po naszej stronie. Cieszymy się, że atmosfera w naszym salonie przypadła Pani do gustu. Z niecierpliwością czekamy na Panią przy następnej wizycie! ❤️
Advertisement
Aleksandra Oleczka
Aleksandra Oleczka
2023-10-27
Super miejsce, super atmosfera i pełen profesjonalizm ! 😊 Pierwsze skojarzenie z permanentnym to... ale, jak to się mówi, uroda wymaga poświęceń, prawda? 😉 Więc podczas pierwszej wizyty, Pani Marlena przyjęła mnie z ciepłym uśmiechem, który natychmiast rozwiał moje obawy. Zawsze doceniam, kiedy ktoś sprawia, że czuję się komfortowo. Przystąpiliśmy więc do zabiegu, a ja z zaciekawieniem obserwowałam każdy ruch Pani Marleny, zastanawiając się, czy w końcu poczuję tę obiecywaną „szczyptę” bólu. Co się okazało? Proces był praktycznie bezbolesny! Tak się zagadałyśmy o życiu, modzie i oczywiście o makijażu, że nagle zdałam sobie sprawę, że to już koniec zabiegu. Wyobraźcie sobie moje zaskoczenie! A teraz przechodzimy do części, którą wszyscy uwielbiamy najbardziej – efekt końcowy. Prawda jest taka, że kiedy Pani Marlena pokazała mi moje nowe usta i brwi, byłam trochę zaskoczona. Były intensywne, ale wyjaśniła mi to przed tatuowaniem że mam się spodziewać takich rezultatów zaraz po, intensywnego koloru dużo bardziej niż tego który chcę uzyskać I miała rację! natomiast kilkanaście dni później kolor już był taki jakiego się spodziewałam, więc bez obaw dziewczyny ani nie boli ani nie ma pieczątki zamiast brwi ;) usta też mam na miejscu więc POLECAM!
Odpowiedz z MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska 2023-08-23
Droga Pani Aleksandro, serdecznie dziękujemy 💖 za tak wspaniałą 👌 opinię! Cieszymy się 🥳, że miejsce 🏞️, atmosfera 🌈 i profesjonalizm 💼 spełniły Pani oczekiwania. 😊 To dla nas 🏆 ogromna radość, że mogliśmy dostarczyć tak pozytywne 💯 wrażenia. Mamy nadzieję, że zaszczyci nas Pani swoją obecnością 🎀 ponownie. Do zobaczenia 👋 wkrótce! 🚀
DREAMER Marzycielka
DREAMER Marzycielka
2023-10-06
Robiłam dziś usta.💋 Pani Marlena. Zrobiła mi usta, moich marzeń . Pani Marlena mało że ma talent, to jeszcze potrafi słuchać,, fantazji '' kobietek. Końcowy efekt jest łał ☺️ Jednym zdaniem. Mamy kobietkę która spełnia makijażowe marzenia. Dziękuję Pani Marleno 😙
Odpowiedz z MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska 2023-10-18
Cieszę się, że jest Pani zadowolona z efektu i że mogłam spełnić Pani oczekiwania. Dziękuję za tak pozytywną opinię, to dla mnie ogromna satysfakcja. Do zobaczenia na kolejnych zabiegach! 😊 Pozdrawiam, Marlena Gierszewska
Zoe Online
Zoe Online
2023-09-30
Już druga podróż do Marleenlandii za mną, a tam ponownie powitała mnie z uśmiechem prawdziwa profesjonalistka i bajkowa atmosfera 🌌 Pani Marlena już przy pierwszym spotkaniu wzbudza zaufanie i dba o komfort podczas całego zabiegu, umilając czas swoim optymizmem i poczuciem humoru 💜 Polecam serdecznie makijaż permanenty w tym salonie! Zawsze miło spędzony czas!
Odpowiedz z MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska 2023-10-18
Fantastycznie, że Pani druga podróż do "Marleenlandii" była równie bajeczna jak pierwsza! 🌟🌈 Jako gospodyni tego małego, magicznego królestwa. 🌠💫 Dziękuję za ciepłe słowa i zaufanie. To dla mnie jak magiczna różdżka, która dodaje energii do kolejnych dzieł! 🎨🌟 Z niecierpliwością czekam na nasze kolejne spotkanie w krainie piękna i dobrego humoru! 🦄💜, Pozdrawiam, Marlena Gierszewska.🎃
Alina Oleksiak
Alina Oleksiak
2023-09-25
poleca
Zainspirowała mnie do napisania tej opinii historia Pana Błażeja, który przywiózł swoją żonę do salonu Marleen przez pół Polski. Muszę przyznać, że doskonale rozumiem wybór jego żony, bo salon Marleen to prawdziwy klejnot stolicy 😍. Jednakże muszę Pana zmartwić. Mimo imponującego wyniku, złoty medal za odległość chyba jednak przypada mnie 🥇. Dlaczego? Bo na makijaż permanentny przyleciałam aż z Londynu! Tak, tak, dobrze czytacie 🛫. To daje około 1500 kilometrów w jedną stronę i ustanawia mnie, to znaczy ustanawiam się nową rekordzistką 🏆😄. Z przymrużeniem oka dodam, że podróż była częścią moich wakacji do kraju, ale planowanie i konsultacje odbywały się w United Kingdom! Więc podchodzi to pod międzynarodową operację kosmetyczną 🌍😂. Co do jakości makijażu, remisujemy na podium 🥇🥇. Mój również wyszedł perfekcyjnie! 😄👌 Więc jeśli Pan Błażej myślał, że 300 km to duży dystans, to teraz ma nową rywalkę w tej rywalizacji 😄🏁. Może następnym razem zorganizujemy wyścig do salonu? 🏎️🏆 Pierwszy na fotelu wygrywa... kwestia Marlenki 😂😂. Tak więc zdecydowanie polecam salon Marleen 🌟. Nawet jeśli musicie przebyć tysiące kilometrów, jak ja, to i tak warto! I kto wie, może kiedyś zorganizują tu Olimpiadę Makijażu Permanentnego, a wtedy wszyscy będziemy mogli powalczyć o medale! 🥇🥈🥉 Do zobaczenia przy kolejnej wizycie, bo na pewno wrócę! 🌟👋
Advertisement
Kinga Zwierzchowska
Kinga Zwierzchowska
2023-09-22
Bardzo polecam! Od 2 lat jestem stałą klientką. piękne rzęsy, jeszcze piękniejsze usta i brwi po pernamencie. bezbolesnie i w mega pozytywnej atmosferze!
Odpowiedz z MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska 2023-09-24
Droga Kingo. Dziękuję Ci za Twoją wspaniałą opinię i za to, że jesteś z nami już od dwóch lat! Twoje słowa są dla mnie ogromnym wsparciem i motywacją do dalszej pracy. Cieszę się, że podkreśliłaś pozytywną atmosferę w salonie oraz to, że zabiegi są dla Ciebie bezbolesne. Nie mogę się już doczekać, aby znów Cię ugościć w naszym salonie i kontynuować naszą współpracę w dążeniu do piękna! Serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce! 🌟 Z wyrazami szacunku, Marlena Gierszewska
Klaudia Nguyen Trong
Klaudia Nguyen Trong
2023-09-19
poleca
Muszę przyznać, że szkolenie w Marleen to było coś więcej niż zwykły kurs 😊 To była prawdziwa urodowa podróż, której się nie spodziewałam. Pani Marlena📚👩‍🏫 z jej niesamowitą wiedzą i doświadczeniem, okazała się być nie tylko instruktorem, ale i mentorem. Jej podejście do nauczania jest holistyczne; nie chodzi tylko o techniki i umiejętności, ale o zrozumienie, co to znaczy być prawdziwym artystą w tej branży, do tego jest zawsze pozytywna i uśmiechnięta. Wracając do kursu, przygotowanie i materiały szkoleniowe? Po prostu pierwsza klasa. Nie tylko objaśniają złożone koncepcje w przystępny sposób, ale też dają praktyczne narzędzi, które mogę od razu zastosować w swojej pracy. To nie były suche teorie, ale konkretne, użyteczne informacje, które odmieniły mój sposób myślenia o stylizacji rzęs i brwi. Ale co mnie najbardziej ujęło, to wspaniała atmosfera, miła przyjacielska, otwarta, naprawdę długo mogła bym wymieniać najważniejsze, że dzięki szkoleniu zyskałam mega motywację i znacznie poprawiłam efekty mojej pracy.👍 Żałuję tylko jednego, że nie trafiłam tu wcześniej, więc jeśli ktoś zapyta mnie czy warto moja odpowiedź brzmi: zdecydowanie tak! To nie jest tylko kurs, szkolenie, to inwestycja w siebie i swoją przyszłość, a po tym doświadczeniu czuję, że niebo jest teraz dla mnie jedynie przystankiem, a nie celem.🌹💝🫠 Polecam przez duże P 💯
Joanna Mazur
Joanna Mazur
2023-09-18
Odwiedzam salon MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska regularnie już od prawie trzech lat i każda wizyta to dla mnie czysta przyjemność 😊. Salon jest położony w doskonałej lokalizacji Mokotowa 📍. Zawsze jestem pewna, że zostanę obsłużona na najwyższym poziomie 🌟. Jako regularna klientka, czuję się tu jak w drugim domu 🏡. Marlena zna mnie już na tyle dobrze, że nawet gdybym obudziła ją w środku nocy, jestem pewna, że po chwili już by wiedziała, jak zająć się moją cerą 💆‍♀️. To nie tylko doskonała kosmetolog, ale również wspaniała osoba ❤️. Osobiście podejrzewam ją o to, że z maszynką do makijażu permanentnego urodziła się już w ręce 🎨. Brwi i usta wykonane techniką makijażu permanentnego, które tutaj mi wykonała, są już po odświeżeniu i teraz głównie korzystam z zabiegów przedłużania rzęs 👁️ oraz laserowego pilingu węglowego Hollywood Peel, który zdecydowanie odmienił moją cerę 🌟. Salon jest też świetnie skomunikowany z innymi częściami miasta, co jest dużym plusem dla osób korzystających z komunikacji miejskiej 🚌. Jeśli zatem, moja droga, szukasz salonu kosmetycznego w stolicy, który oferuje wysokiej jakości usługi, które działają i nie drenują portfela 💸, zdecydowanie polecam salon MARLEEN i usługi Marleny 👏. Nie mogę się już doczekać mojej kolejnej wizyty! 🤗 Pozdrawiam i polecam! 💕
Odpowiedz z MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska 2023-09-24
Droga Joanno, Nie mogę wyrazić, jak bardzo cenię sobie Twoje wsparcie i pozytywne słowa. Dziękuję za to, że jesteś z nami już prawie trzy lata! Twoje zaufanie i lojalność są dla mnie i dla całego zespołu MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku największą nagrodą. Cieszę się, że lokalizacja salonu, jakość usług i atmosfera spełniają Twoje oczekiwania. Twoje zadowolenie jest dla nas priorytetem, i jestem szczęśliwa, że mogę być częścią Twojej drogi do piękna i samopoczucia. Co do maszynki do makijażu permanentnego - to prawda, czuję się z nią jak z przedłużeniem mojej ręki! 🎨 Nie mogę się już doczekać Twojej kolejnej wizyty i dalszej współpracy. Dziękuję za polecanie nas innym i za to, że jesteś z nami! Serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce! ❤️🌟 Z wyrazami szacunku, Marlena Gierszewska
Norbert Sołtysiak
Norbert Sołtysiak
2023-09-10
Polecam , nawet facet poczuje się tam komfortowo i zostanie obsłużony profesjonalnie 👍
Odpowiedz z MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska 2023-09-24
Drogi Norbercie, Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię i pięciogwiazdkową ocenę! 🌟 Cieszymy się, że poczułeś się u nas komfortowo i zauważyłeś profesjonalizm naszego zespołu. Naszym celem jest stworzenie przestrzeni, w której każdy klient, niezależnie od płci, może poczuć się swobodnie i zrelaksować, korzystając z naszych usług. Twoje słowa są dla nas nie tylko komplementem, ale również motywacją do dalszego doskonalenia się. Chcemy, aby każda osoba, która odwiedza nasz salon, opuszczała go z poczuciem satysfakcji i pewności, że dokonała właściwego wyboru. Jeżeli masz jakiekolwiek pytania czy potrzebujesz dalszego wsparcia, jesteśmy tu dla Ciebie. Serdecznie zapraszamy na kolejne wizyty! Pozdrawiamy serdecznie, MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska
Advertisement
Blazej Omylka
Blazej Omylka
2023-09-09
Nie często dzielę się swoimi opiniami online, ale tym razem czuję, że to konieczność. Moja żona i ja pokonaliśmy aż 300 km, aby skorzystać z usług makijażu permanentnego brwi w renomowanym salonie Marleen w Warszawie. Początkowo byłem sceptyczny, ale teraz z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że było warto. Efekt jest po prostu oszałamiający. Moja żona jest zachwycona, a ja również nie mogę przestać jej podziwiać. Precyzja i naturalność wykonania są na najwyższym poziomie. Nie spodziewałem się, że tak subtelna zmiana może tak znacząco podkreślić naturalne piękno jej twarzy. Jeśli chodzi o cenę, jak każdy facet byłem początkowo zaniepokojony. Ale teraz widzę, że to inwestycja, która z pewnością się opłaca. Efekt jest trwały, estetyczny i co najważniejsze, moja ukochana jest szczęśliwa. Co do lokalizacji, salon Marleen znajduje się na Mokotowie. Nie znam Warszawy i spodziewałem się korków, ale ku mojemu zdziwieniu, dojechaliśmy tam bez problemów. To duży plus, zwłaszcza dla kogoś, kto nie jest stąd i obawiał się komplikacji z dojazdem. Na koniec chciałbym dodać, że był to zmanipulowany prezent. Miałem kupić voucher, ale nie spodziewałem się, że to aż w stolicy. Nawet gdyby było więcej niż 300 km, każdy kilometr byłby wart tego doświadczenia. Podsumowując, nasze zadowolenie z usługi jest najlepszą rekomendacją. Jeżeli zastanawiasz się nad makijażem permanentnym brwi, salon Marleen to miejsce, które z całą pewnością warto rozważyć. 👍🌟
Odpowiedz z MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska 2023-09-24
Drogi Błażeju, Twoje słowa są dla nas jak balsam dla duszy! Dziękujemy, że zdecydowaliście się przyjechać aż z takiej odległości, aby skorzystać z naszych usług. To dla nas ogromny komplement. Jest nam niezmiernie miło, że Twoja żona jest tak zachwycona efektem makijażu permanentnego brwi. To właśnie dla takich momentów i dla takiego zadowolenia naszych klientów pracujemy każdego dnia. Twoje uwagi na temat precyzji i naturalności wykonania są dla nas największym uznaniem. Co do cen, cieszymy się, że zauważyłeś, iż jest to inwestycja, która się opłaca. Naszym celem jest nie tylko zapewnić estetyczny i trwały efekt, ale przede wszystkim sprawić, żeby Twoja ukochana poczuła się szczęśliwa i piękna. Jeśli chodzi o lokalizację i dojazd, to dobrze wiedzieć, że nie mieliście żadnych problemów. Staramy się być dostępni dla każdego, kto chce skorzystać z naszych usług, niezależnie skąd przyjeżdża. Na koniec, muszę przyznać, że jesteśmy pod wrażeniem Twojego pomysłu na prezent. To naprawdę romantyczny i przemyślany gest! Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy na kolejne wizyty, Zespół MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska
Olivia Melissa Onode
Olivia Melissa Onode
2023-09-09
Frau Marlena macht ihre Arbeit sehr sorgfältig und mit Liebe zum Detail. In ihrem Studio fühlt man sich sofort wohl, sobald man es betritt und sie stellt eine sehr angenehme Atmosphäre sicher. Ich habe mich bei Marlena sehr wohl gefühlt und bin mit dem Ergebnis sehr zufrieden, ich kann sie uneingeschränkt und aus ganzem Herzen weiterempfehlen 🥰
Odpowiedz z MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska 2023-09-24
Droga Olivio, Twoja opinia to dla nas prawdziwy skarb! Dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę i tak serdeczne słowa. 🌟 Cieszymy się, że podobała Ci się atmosfera w naszym studiu i że jesteś zadowolona z efektu. Pani Marlena i cały nasz zespół dokładają wszelkich starań, aby każdy klient czuł się tutaj wyjątkowo. Dziękujemy za polecenie i mamy nadzieję, że zobaczymy się ponownie! Liebe Olivia, Ihre Bewertung ist ein echter Schatz für uns! Vielen Dank für die Fünf-Sterne-Bewertung und die herzlichen Worte. 🌟 Wir freuen uns sehr, dass Ihnen die Atmosphäre in unserem Studio gefallen hat und dass Sie mit dem Ergebnis zufrieden sind. Frau Marlena und unser gesamtes Team geben ihr Bestes, um sicherzustellen, dass sich jeder Kunde hier besonders fühlt. Vielen Dank für die Empfehlung und wir hoffen, Sie bald wiederzusehen! P.S. Mam nadzieję, że tłumaczenie jest na tyle dobre, że Google Translate nie zrobi z tego zupy językowej. Jeśli tak, to... cóż, winę zrzućmy na roboty! 😄
Anna Chruścicka
Anna Chruścicka
2023-08-26
Odpowiedz z MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska 2023-09-05
Droga Anno, Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z naszych usług i dziękujemy za pięciogwiazdkową opinię! To dla nas ogromne wyróżnienie i motywacja do dalszego doskonalenia się. Mamy nadzieję, że zobaczymy Cię ponownie w naszym salonie w najbliższej przyszłości. Serdecznie pozdrawiamy, Zespół MARLEEN Akademia Stylu i Wizerunku Marlena Gierszewska